Virginia Rose


Acca Kappan Virginia Rose saapui minulle jo pari viikkoa sitten. Jemmasin kuitenkin tätä postausta tarkoituksella ystävänpäivään asti, sillä pullon värimaailma on täydellinen juuri tähän päivään.

Acca Kappa tulee aurinkoisesta Italiasta. Brändin tarina alkoi jo vuonna 1869, jolloin perheyritys alkoi valmistamaan hiusharjoja- ja tarvikkeita. Nykyään sarja sisältää myös hienostuneen valikoiman raikkaan tuoksuvia ja kauniita kylpykosmetiikkatuotteita.

Ruusuntuoksu edustaa itselleni romanttisuutta, naisellisuutta ja herkkyyttä. Siitä tulee mieleen myös lapsuudenkotini ja ruusupensaat, jotka tuoksuivat huumaavaasti alkukesästä. Joka kerta, kun nuuhkaisen jotain ruusulta tuoksuvaa, on kuin olisin taas lapsuudessa takaisin. Mielen valtaa lämmin tunne ja elämääni palaa lapsenomainen leikkisyys.


Virginia Rose Eau de Cologne on lempeän ruusuinen ja naisellinen tuoksu. Ruusuista tuoksua ovat syventämässä keväinen kielo ja geranium. Raikkautta jälkituoksuun tuovat sitruuna ja greippi.

Acca Kappan ruusutuoksuinen sarja sisältää myös pehmeävaahtoisen suihkugeelin, ruusuisen vartaloivoiteen, joka ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää vartalon ihoa, sekä vartalokuorinnan, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut.


Virginia Rose on pakattu ylellisen kauniiseen yksikertaiseen neliskanttiseen lasipulloon. Vaaleanpunainen pahvipakkaus ja pullon etiketti vievät samantien ruusujen maailmaan.

Tässä ruusuntuoksussa ei ole mitään synteettistä. Täydellinen aidon puhtaan pehmeä ruusuntuoksu. Keväinen kielo on myös erotettavissa. Koska tuote on cologne, kesto ei ole EdT:m tai EdP:n luokkaa. Tätä voi huoletta suihkautella lisää päivän mittaan, vaikka koko vartalolle. Isosta 100 ml:n pullosta suihkuteltavaa riittääkin normaalia enemmän.

Tuoksu löysi välittömästi oman tilansa muiden tuoksujeni joukosta. Tämä on se tuoksu, jota suihkutan suihkun jälkeen tai nukkumaan mennessäni. Turvallinen, raikas, kevyt ja pehmeä tuoksu tuudittaa makoisiin uniin. 

Suosittelen Virginia Rosea kaikille aitoa ruusuntuoksua arvostaville ja heille, jotka kaipaavat tuoksuunsa keveyttä.

Acca Kappan tuotteita löydät mm. Sokoksista Helsinki & Kaari, sekä kauneushoitoloista ympäri Suomen.

Onko Acca Kappa teille tuttu?

Suositushinta:

Virginia Rose Eau de Cologne 100 ml, 49,60 €

Tuote saatu maahantuojalta.

 1. Onpas kiva kuulla muidenkin kokemuksia Acca Kappasta :) En tiedä huomasitko tammikuussa postaustani Acca Kappan White Moss -tuoksusta, mutta itse olen aivan ihastunut kyseiseen tuoksuun! :) Acca Kappa on ihana uusi tuttavuus ja kokemuksia sarjan tuotteista on luvassa blogissani myös jatkossa. Tuo kokeilemasi Virginia Rose sopii kyllä täydellisesti tähän päivään, hyvin ajoitettu postaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, pitääkin käydä lukemassa!

   Tämä ruusuntuoksu on kyllä ihan mielettömän luonnollinen, ei yhtään keinotekoinen. Tykkään myös brändin ylellisen simppeleistä pakkauksista. Oli kiva saada mukaan, joku kaikille ei niin tuttu brändi. :)

   Poista
  2. Niin minäkin :) Yksinkertainen on todellakin kaunista! Ainakin Acca Kappan kohdalla :)

   Poista
 2. Ei ole tuttu. Tämä esittely tuli siis tarpeeseen :)

  Ihanaa Ystävänpäivää <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives