Jailbird


Jailbird on ensikosketukseni Leighton Dennyn kynsilakkoihin. Leighton Denny on brittiläinen brändi ja lakat ovat maailmalla julkkisten ja kauneusalan ammattilaisten suosiossa. Kynsilakoissa on valittavana jopa 350 eri sävyä.

Brändin lakkapullot ovat kauniin neliskanttisia, mutta korkki on kuitenkin pyöreä, joten siitä on hyvä pitää kiinni lakkaa levittäessä. Ylellisyyttä tuo lasipullon painavuus.


Jailbird on sinivihreä metallinhohtoinen lakka. Miksi olla tylsä varpunen, jos voi olla eksoottinen sinilintu? Kyselee Leighton Denny.

Lakka on paksuhkoa ja erittäin runsaspigmenttistä. Se kuitenkin levittyy kauniisti kynnelle, mutta niinkuin chrome-lakoissa usein, pintaa on vaikea saada ihan tasaiseksi. Periaatteessa jo yksi kerros lakkaa riittää, mutta itse lisäsin kerran kiellon päälle. 

Väri on todella kaunis ja vivahteikas. Lakka pysyi kynsillä useita päiviä lohkeilematta.

Leighton Dennyn lakkoja voi ostaa kauneushoitoloista, 12 ml:n pullon hinta on 17 euroa. Lakat ovat 3 free eli ne eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai DBP:tä.

Onko Leighton Denny teille tuttu?

Lakka saatu blogin kautta.


 1. Ihan outo merkki mulle! Mutta kivannäköinen pullo, ja värikin on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni keväällä rantautuivat Suomeen, joten eivät ihan kamalan kauaa ole olleet Suomen markkinoilla. :)

   Poista
 2. Outo merkki mullekin, mutta kaunis sävy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mennyt merkki itseltäkin ihan ohi. Varmaan johtuu siitä, että ei törmää ns. jokapäiväisessä elämässä eli marketeissa käydessä. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin minustakin, käyttäytyy eri valoissa hieman erilailla.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives