Bouquet Floral


Melvitalta tuli jokin aika sitten markkinoille uusi valikoima orgaanisia puhdistusaineita. Bouquet Floral -tuotteet ovat extra-hellävaraisia iholle ja minun mielestäni ne tuoksuvat taivaalliselta, ihan kesäiselle kukkakimpulle, joten nimi on osunut kohdilleen. Tuotteet sisältävät ruusun- ja appelsiininkukkavettä, sekä narsissiuutetta. Ruusunkukkavesi tuo iholle kosteutta, appelsiininkukkavesi pehmentää ja narsissiuute puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Uutuussarja sisältää kuusi tuotta: puhdistushyytelön-, maidon ja vaahdon, micelleveden, kasvojenkuorintavoiteen, sekä silmämeikinpoistoaineen. 

Sain maahantuojalta sähköpostia, jossa ystävällisesti kysäistiin, haluaisinko kokeilla uutuustuotteita. Melvita on luonnonkosmetiikan lempisarjojani, eikä päätös ollut kovin vaikea. Valitsin testattavaksi puhdistusvaahdon ja tietenkin kuorintavoiteen. Muistatte varmaan, kun syksyllä panikoin sitä, että Melvita jätti valikoimistaan pois suosikkikuorintani. Sarja olikin hetken aikaa ilman kuorintaa, kunnes Bouquet Floral -sarja tuli markkinoille.


Puhdistusvaahdon tekstuuri on pehmeää ja kermaista. Iholle hierottaessa vaahto muuttuu geelimäisen liukkaaksi ja puhdistaa kevyen meikin vaivatta. Jättää ihon pinnan miellyttävän pehmoiseksi ja ylellisen tuoksuiseksi. Yksi kokonainen pumppaus tätä tuotetta kasvoille on ehdottomasti liikaa, koska vaahto on niin riittoisaa. Joten suosittelen annostelemaan yhtä puhdistuskertaa varten varovaisen puolikkaan pumppauksen.


Exfoliating Cleansing Creamia olin odottanut siitä lähtien, kun sain maahantuojalta syksyllä tiedon, että uusi kuorinta on tulossa vanhan tilalle. Pärjäsikö tämä kuorinta vanhalle suosikille? 

Kuorinta kuorii ihoa ruusunsiemenjauheen voimin. Auttaa poistamaan varovasti kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, parantaen ihon sävyä ja rakennetta. Kuorinta on kermaista ja siinä on paljon kuorivaa hienon hienoa ruusunsiemenjauhetta, joka kuorii ihoa tehokkaasti. Iho on kuorinnan jälkeen kirkas ja tasoittunut. Ei ärsyttänyt edes pintakuivaa ihoa. Tuoksu on yhtä huumaava kuin vaahdossakin, tuoksultaan tämä pesee vanhan kuorinnan 100-0. Kyllä, kelpuutan tämän uuden kuorinnan kaappiini.

Tuotteet on pakattu vaaleansinisiin, ehkä aavistuksen liilaan taittaviin pakkauksiin. Mielestäni erikoinen värivalinta, jolla tuotteet erottuvat muiden kosmetiikkatuotteiden joukosta. Puhdistusvaahdon pumppupullo on laadukas ja on oikeastaan kiva, että pullo on läpinäkyvä. Näkee helposti, paljonko tuotetta on jäljellä. Erityisesti pidin kuorintavoiteen pakkauksesta, jonka mattainen pinta auttaa pitämään tuubista paremmin kiinni jopa kosteilla käsillä.

Suositushinnat:

Light Cleansing Foam 155 ml, 22 €
Exfoliating Cleansing Cream 50 ml, 22€

Tuotteita voi ostaa mm. Stockmannilta ja Sokoksista. Sitten ilouutisia kaikille Melvita-faneille, maahantuojalle on tulossa oma nettikauppa kuukauden kuluttua. Siellä edustettuna laaja valikoima seuraavia brändejä: Melvita, Terre d`Oc, Alorèe ja luksusmerkki Pure Altitude. Informoin teitä, kun nettikauppa on auki.

 1. Melvita on vielä kokematta, mutta sarja on kiinnostava. Yritän mahduttaa ainakin tuon puhdistusvaahdon johonkin väliin, vaikka testirintamalla onkin hieman ruuhkaa :)

  VastaaPoista
 2. Olen joitakin melvitan tuotteita kokeilut ja pidin todella varsinkin stick levres huulirasvasta. Sokokseltakin löytyy Melvitan tuotteita. Kuorintojen valinta on aina vaikeaa kun tahtovat olla joko liian voimakkaita tai sitten ei ollenkaan . Seuraavaksi varmaan kokeilisin Melvita kunhan teet siitä postauksen ja kerrot mielipiteesi ensin , että saisi jonkun idean. Kiitos informaatiosta ja on kivaa lukea aina sun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota huulirasvaa en ole kokeillutkaan.

   Ja kiitos, kiva, jos olet viihtynyt täällä! Koitan testailla tuotteita mahdollsimman monipuolisesti, että jokaiselle löytyisi jotain.

   Poista
  2. Maahantuojana informoin,että Melvitaa såå myös Lappeenrannan luksustavaratalo Grande-Orchideesta, Helsingin PUR-kaupasta, Joliesta, Naantalin Jasmiinista, Life-ketjun joistakin myymälöistä, www.biodelly,www.terveysmarket .fi.

   Poista
 3. Kokeilematta on vielä minullakin, vaikka sitä puhdistusöljyä olen etsiskellyt. Meidän Sokoksella ei myydä enää Melvitaa, eikä Stockmann Beautyssä. Ehkä ostan sen kevään reissuillani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten on hyvä, että maahantuojalle tulee oma nettikauppa, sieltä varmasti löytyy se paras ja laajin valikoima tuotteita. ;)

   Poista
 4. Hyvän tuntuinen koostumus tuossa vaahdossa ainakin kuvan perusteella, innnnnnhoan luiruja puhdistusvaahtoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, tulee ihan kylmätväreet, kun ajatteleekin litkuja vaahtoja. Tämä ei todellakaan kuulu niihin. Vaahto on kiinteää ja pehmoista.

   Poista
 5. Puhdistusvaahto alkoi kiinnostaa täälläkin. Ja miksei kuorintakin, mutta sille ei ole nyt tarvetta (tilasin muutes sen Neobion kuorinnan (ja sy-voiteen), kun postasit siitä) :) Ihanan väriset nuo pakkaukset! Ostin jokin aika sitten Melvitan puhdistusöljyn, aika kiva, vaikka ohut koostumus onkin outo, kun en ole öljyputsareita käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs pidit NeoBion kuorinnasta? Ihan loistava hinta/laatusuhde. :)

   Melvitan öljyputsari on loistava, se kun ei jätä yhtään öljyistä pintaa iholle. Toki tottumattomalle kestää jonkun aikaa tottua koostumukseen. Itse olen kokeillut sellaisiakin öljymäisiä putsareita, että jättävät öljyisen pinnan, enkä itse henk.koht. oikein pidä sellaisista.

   Poista
  2. Tajusinkin tänään, etten ole edes vielä avannut sitä putsaria. :D Kun mulla on hetki sitten korkattu se Cattierin kuorinta, mut täytyy varmaan kyllä testata Neobiokin. Tilasin myös päivävoiteen sarjasta, tosi voimakkaat tuoksut noissa, sy-voiteessakin yllättäen myös.

   Melvitan öljyputsari on kyllä kiva, koska ei tosiaan jätä öljyistä pintaa. Ja kyllä se tuntuu hyvin puhdistavankin, oon käyttänyt kaksoispuhdistuksessa sellaisina päivinä, kun on ollut enemmän meikkiä.

   Poista
  3. Itsekin käytän Melvitaa nimenomaan silloin, kun meikkiä on enemmän. Irrottaa todella hyvin hankaamatta paksummankin maskin. :)

   Neobiossa on aika alkoholimainen tuoksu, siinä vanhassa kuorinnassa oli vielä enemmän kuin uudessa. Sy-voidetta en ole itse vielä avannut.

   Poista
 6. Nuo pakkaukset on tosi nättejä! Tykkään just tuollaisesta laventelin väristä. :) Äh, tulee kalliiksi lukea ihanaa blogiasi. Kummasti lähes jokainen esittelemäsi tuote vaikuttaa kiinnostavalta. :D

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Tykkään esitellä tuotteita, joista myös itse pidän, ehkä se näkyy...

   Minusta nämä pakkaukset on tosi onnistuneet, poikkeavat hyvin muista markkinoilla olevista.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives