Ei mikään tavallinen hammastahna


Italialaiset ne osaa. Laatukosmetiikan lisäksi sieltä tulee myös tämän hetken muodikkain hammastahna Marvis.

Marvis hammastahnat yhdistää klassisen mintun innovatiivisiin vivahteisiin, jotka hemmottelevat aistihermoja. Pakkaukset ovat sisustuskelpoisen tyylikkäitä. Itselleni tulee näistä hieman mieleen vanhojen shaving creamien pakkaukset. Vintage-henkiset pakkaukset ovatkin kylppärin kuin kylppärin hyvännäköinen lisävaruste.

Hammastahnat poistavat plakkia ja hammaskiveä, sekä pitävät hengityksen raikkaana pitkään. Koostumukset ovat kermaisia ja virkistäviä.


Makuja löytyy peräti seitsemän erilaista: jasmiini, lakritsi, kaneli, whitening mint, inkivääri, aquatic mint ja klassinen strong mint. Koot vaihtelevat kätevästi matkalle mukaan otettavasta 25 ml:n tuubista isompaan 75 ml:n pakkaukseen.

Sain testattavaksi suloisia minituubeja, joilla pääsi hyvin kokeilemaan Marvisin makumaailmaa. 

Cinnamon mint nousi maultaan omaksi lempparikseni. Jotkut saattavat muistaa kanelisen Jenkin. Tämä maistuu aivan siltä. Voi mitä muistoja hampaidenpesu voi tuoda mieleen!

Lakritsin ystäville on tietenkin oma makunsa. Hammastahna syntyi Marviksen ja vuodesta 1731 lakritsia valmistaneen Amarellin yhteistyön tuloksena. Tämän huomaa hammastahnan maussa, joka on todella aidon lakritsinen.


Strong mintin maku on intensiivisen piparminttuinen, suuhun jää raikas olo pitkäksi aikaa.

Whitening mint on perusminttu valkaisevalla ominaisuudella ja tämän tyylisiä hammastahnoja käytän normaalisti melkein aina. Ykköshankinta kahvi -ja teeholisteille.

Marvisin tahnoissa itseäni miellytti tietenkin ulkonäön lisäksi se, että ne vaahtosivat, mutta eivät kuitenkaan niin paljon kuin perushammastahnat, jotka vaahtoavat omaan makuuni aivan liikaa. Olenkin käyttänyt jo vuosia täysin vaahtoamattomia hammastahnoja.

Joko Marvis on löytänyt tiensä teidän kylpyhuoneeseen?

Oikein raikasta viikonloppua kaikille!

Suositushinnat:

Marvis 25 ml, 4,55 €
Marvis 75 ml, 8,90 €
Marvis Whitening mint 25 ml, 5,90 €
Marvis Whitening mint 75 ml, 11,90 €

Tuotteet saatu blogin kautta.

Jälleenmyyjät löydät täältä. 1. Mielenkiintoisen kuuloisia makuja! Toisivat varmaan vaihtelua sen perinteisen mintun tilalle. :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit, on tosi nättejä tuubeja! Ihan jo siitä syystä ostaisin, mausta viis! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole varmasti ensimmäinen, etkä viimeinen, joka näin sanoo! :D Ihan kiva, että hammastahnakin voi olla tyylikäs. ;)

   Poista
 3. Maut on kuin tehty laihduttajalle, joka saa edes jossain nauttia herkuista. Suklaa tosin puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, enpä ajatellutkaan asiaa noin! Todellakin lakun ja kanelin makuun pääsee nollalla kalorilla. Hmm... pitäisiköhän laittaa Marvisille viestiä, että kovasti kaivattaisiin suklaan makua tanhoihin, varsinkin Fazerin sinisen makua. Yhteistyönä Fazerin kanssa? ;)

   Poista
 4. Ihania!! Näyttää kivalle ja mautkin kuulostaa herkuille!!
  Ja sitäpaitsi sä oot eka joka mun tähänastisen elämäni aikana mun itteni lisäks muistaa kaneli Jenkin! Mä siis todistettavasti en oo keksinyt sitä omasta päästäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole! Sellainen oli olemassa, vitsit mä tykkäsin siitä mausta. Se oli sellainen kirpakan makuinen kielelle ja se maku säilyi kauan. :p

   Poista
  2. Se oli ihan parasta purkkaa ikinä! <3 Löysin joskus Citymarketin "jenkkiruokahyllystä" Wrigleysin Big Red Cinnamon purkkaa joka maistui samalle. Pitäiskin käydä kattomassa olisko sitä vielä myynnissä :)

   Poista
 5. Näitä pitää ehdottomasti joskus kokeilla! :)

  VastaaPoista
 6. Ei ole vielä löytänyt, mutta ihastuin luettuani jostain blogista juttua näistä =)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives