Parka Perfect & Peak of Chic


Eilen tuli vettä taivaan täydeltä, vaikka on helmikuu. Jotenkin ihan uskomattomia nämä säät nykyisin. Täytyy myöntää, että en saanut vielä tarpeekseni aurinkoisista pakkaspäivistä. Joten valitsinkin yksi ilta kynsilleni yhdistelmän, joka on mielestäni kivan talvinen.

Essien Shearling Darling -kokoelman Parka Perfect on noussut talven aikana monen bloggaajan suosikiksi. Parka Perfect on harmaaseen taittava vaaleansininen, jossa on näkyvissä hyvin hienoista hopeista hohtoa. PP levittyy kynnelle nätisti, kaksi kerrosta riittää, jos ei ole yhtä hankalat kynnet kuin minulla. Itse tarvitsin täyteen peittävyyteen kolme kerrosta.


Encrusted Treasures -kokoelman Peak of Chic sai minulle välittömästi mieleen Zoyan Mosheenin, sillä erotuksella, että Mosheenhan on vaaleansininen, kun taas Peak of Chic on sateenkaarensävyissä hohtava lumenvalkoinen mikro-glitter. Lumenvalkoisen sävynsä ansiosta se sopi mielestäni loistavasti luomaan talvista fiilistä Parka Perfectin päälle.


Peak of Chic on sopivan paksua ja glittereitä on runsaasti, joten yksi kerros lakkaa riittää, jos sitä käyttää päällyslakan tapaan. Tosin Peak of Chic jätti kynnelle sen verran rosoisen pinnan, että lisäsin päälle vielä yhden kerroksen läpinäkyvää päällyslakkaa.

Olen yleensä vähän arka tällaisten yhdistelmien kanssa, mutta minusta näistä tuli kivat.

Mitäs tykkäätte?

Essien lakkoja myyvät mm. Anttila, Citymarket, Kicks, Sokos, Sokos Emotion ja Stockmann.

Suositushinta n. 13,90 euroa.

Lakat saatu blogin kautta. 1. Nätit, ja todellakin lumihiutalemaisen talvinen. :) Saisi vielä niitä lumihiutaleita tulla taivaaltakin ja muutama aste pakkasta kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivotaan täälläkin! On niin pimeääkin, kun maa on musta. :/

   Poista
 2. Parka on ihana, tikkuglitterit kierrän kaukaa yleensä mutta tämä yhdistelmä ei ole hassumpi, talvinen ehdottomasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on myös aika kielteinen suhtautuminen tikkuglittereihin, mutta tämä ja Mosheen ovat aika ihania.

   Poista
 3. Tuli nätit, tykkään :) meillä tuli eilen lunta taivaan täydeltä, 10 cm varmaan kun sai kolan kanssa riehua pihalla jonkun tovin :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kynnet! Parka Perfect on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Tosi erikoinen, eikä liian sininen omaankaan makuun. <3

   Poista
 5. oih tästä mä tykkään!

  -Louna

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives