Dark Violet


ARTDECON kevään meikkikokoelma kantaa nimeä: Love is in the air. Kokoelman pääsävyinä valloittavat laventelinsininen, ruusunpunainen, sekä limen- ja smaragdinvihreä.

Minua veti vääjämättä puoleensa Ceramic -kynsilakkojen uutuussävy Dark Violet. Ceramic -kynsilakat sisältävät keraamisia hiukkasia, jotka tekevät lakkauksesta kestävän, lyhentävät kuivumisaikaa ja vähentävät kynsien värjääntymistä.

ARTDECON lakat on pakattu näppäriin 6 ml:n pulloihin. Sivellin on leveä ja sillä on helppo sutia lakkaa tasaisesti kynsille ja välttää kynsinauhojen sotkeentuminen.


Dark Violet on laventelinen metallinhohtoinen lakka. Kaksi kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Itse laitoin vielä kolmannen kerroksen, eikä siihen mennyt kovin kauaa aikaa, sillä lakka kuivui nopeaan.

Koska lakka lupasi pysyvyyttä, joten laitoin sen testiin. Muistatte varmaan hankalat kynteni, joissa lakkojen pysyvyys ei ole ollenkaan taattua... Niinpä laitoin lakat kynsille ja siivouspäivä alkoi! ARTDECON lakka läpäisi siivoustestini, eikä kynnenpäistä lohjennut murustakaan lakkaa koko operaation aikana. Wau!

ARTDECON lakkoja voi ostaa kauneushoitoloista. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Hintaa lakalla on n. 11 euroa.

Millaisilla sävyillä te lakkaatte keväällä kyntenne?

Lakka saatu blogin kautta.
 1. Onpa kaunis lakka! Huomaan siirtyväni keväisin enemmän ja enemmän hologrammilakkoihin, mutta muuten värillä ei ole väliä- vaihtelen aika vapaasti tummien ja vaaleiden välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, näyttää eri valoissa vähän erilaiselta. Kestävyydestä yllätyin iloisesti. :)

   Poista
 2. Ihana lakka! Ja kestävyyden suhteen kuulostaa hyvältä. :) Mä en edes muista koska oon lakannut kynteni viimeksi, varmaan joulun aikoihin... Ei vaan oo jaksanut eikä huvittanut, täytyy selvästikin skarpata. Kyllä lakatut kynnet piristää mieltä kummasti. Mä meen keväällä/ kesällä aika vaalealla ja hempeällä linjalla, varpaankynnet sen sijaan saa kirkkaita värejä ylleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en taas osaa olla ilman lakkaa ollenkaan. Kun entiset lähtee, laitan samantien uudet lakat. :D Olet oikeassa, että lakatut kynnet pelastaa, lakatut kynnet ovat myös huolitellun näköiset.

   Poista
 3. Tänä keväänä todennäköisesti lakkaan kynteni useimmiten OPI:n Taupe-less Beach- sävyllä. Rakastan mutalakkoja! :D Artdecon lakassa on kyllä kaunis sävy. Kelpuuttaisin oikein mielelläni sen kynsilleni. :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se OPI:n lakka on upea. Ruman kauniit mutalakat on munkin lemppareita.

   Poista
 4. Tykkäsin Artdecon kevätkokoelman lakoista. Jokainen niistä oli tosi nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tuo värivaailma: vihreää, violettia ja ruusunpunaista ihan mun makuun. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives