Weleda Body Oil


Itse käytän vartaloöljyjä yleensä kesällä, sillä tuntuu, että niiden kosteustehot eivät talvella ihan riitä iholleni. Kuitenkin Sallan postauksen innoittamana, kaivoin kaapista esiin Weledan Sea Buckthorn Body Oilin, joka oli itselleni entuudestaan tuntematon öljy.

Waledan vartaloöljyjen perustana on puhtaat, kylmäpuristetut kasviöljyt. Ne ovat koostumukseltaan samankaltaisia ihon omien rasvojen kanssa ja imeytyvät ihoon helposti. Öljyjä voi käyttää vartaloemulsioiden sijaan, jotta iho saisi lisäravintoa ja tehohoitoa. Weledalta löytyy peräti kahdeksan erilaiselle tuoksuvaa vartaloöljyä.

Maahantuojalta testiin saamani tuote on uudistava Sea Buckthorn Body Oil, joka koostuu kevyestä seesamiöljystä ja hoitavasta tyrniöljystä. 


Tuotetta neuvotaan levittämään ohuelti hieman kostealle iholle suihkun tai kylvyn jälkeen. Sopii myös hierontaöljyksi. Kostealle iholle levitys kannattaa, sillä öljy liukuu iholla paremmin ja sitä kuluu huomattavasti vähemmän kuin täysin kuivalle iholle laitettaessa. Iho on kuitenkin ihmisen suurin elin ja öljyä kuluu yhteen levityskertaan yllättävän paljon. Otin tarkoituksella kuvat yhden käyttökerran jälkeen, joten ylimmässä kuvassa on helposti havaittavissa paljonko tuotetta kerralla kului. Laskeskelin, että tuotetta menee koko keholle levittäessä lähemmäs 10 ml:ä tällöin yksi pullo kestäisi vajaat  viitisentoista levityskertaa. 

Sea Buckthorn Oilissa on kevyt miellyttävä tuoksu. Öljy on ihanan paksua, mikä tekee siitä helpon levitettävän, eikä tarvitse pelätä, että tuote juoksee sormien välistä karkuun. Imeytyy ihoon melkein välittömästi ja vaatteet voi pukea rauhassa päälle. Lasipullo on hieman hankala öljyisissä käsissä, vaikka siihen on tehty sivulle tarttumista helpottavat urat. Öljyn säilyvyyden ja luonnonmukaisuuden kannalta lasi on tietenkin parempi valinta kuin muovi.

Pidin tuotteesta kovasti, mutta pullo saisi olla ainakin 150 ml:ä, koska kyse on vartalotuotteesta. Pieni pullo kuluu armottoman nopeasti loppuun. Tämä oli koostumukseltaan paksumpaa kuin aiemmin kokeilemani vartaloöljyt ja kosteustehot riittivät näin talvenkin keskellä.

Weleda Sea Buckthorn Body Oil 100 ml, n. 25 euroa. 

Weledan tuotteita voit ostaa mm. Sokoksen verkkokaupasta, Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja Biodellyn verkkokaupasta.

Käytättekö te vartaloöljyjä?

Tuote saatu blogin kautta.


 1. Jokin noissa vartaloöljyissä kiehtoo, kokemusta on vaan monoï-öljystä ja sekin oli kätevästi suihkutettavassa muodossa, jonka jälkeen se piti levittää. Tosin oli siinäkin pullon käytön kanssa ongelmansa, kun öljyisillä käsillä yritti painella suihkausia. :) Uskoisin kuitenkin tuommoisen perus pullon olevan ihan hyvä, eiköhän sen saa jotenkin pysymään käsissä ja sen voi saippualla sitten levityksen jälkeen puhdistaa öljystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monoî on ihana, käytän sitä itse usein juuri kesällä. Itsellänikin on ollut tuo suihkepulloversio, kieltämättä liukkailla sormilla vähän hankala painaa sitä suutinta. :)

   Poista
 2. Mulla on kans tätä! Aivan huipputuote mun mielestä.

  'Ale'vinkki: Naturismo-nettikaupasta saa saman putelin vähän vajaalla 14 punnalla ja ilman postikuluja. Se vastaa noin 17 euroa. Tässä linkki: http://www.naturisimo.com/products.cfm?id=845&nme=weleda&cat=bath+and+body

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives