Kollageenia? Kyllä kiitos!


Toisten blogeja lukemalla oppii aina jotain uutta. Usein niistä voi myös bongata itselleen tuntemattomia ja mielenkiintoisia tuotteita. Lueskelin alkuvuodesta Beauty Highlights -blogista brändistä Purelogicol. Kiinnostukseni heräsi.

Yksi tärkeimmistä asioista ikääntyvälle iholle on kollageeni. Kollageenihan on nuorekkaan ja terveen ihon perusta. Valitettavasti täytettyäsi 25 vuotta elimistö alkaa hajottamaan kollageenia, prosessi vain kiihtyy vuosi vuodelta, siten, että neljänkympin  jälkeen kollageenin tuotanto loppuu kokonaan.  

Purelogicol onkin ihon kollageenintuotantoa edistävä ihonhoitosarja, joka hoitaa ihoa sekä sisältä, että ulkoapäin. Tuotteet ovat tehty vähentämään näkyvästi juonteita ja ryppyjä, sekä kiinteyttämään ja pehmentämään ihoa ja parantamaan kimmoisuutta. 

Omassa ihossani kollageenin hajoamisen huomaa kasvonpiirteiden veltostumisesta, viidessä vuodessa esim. posket ovat selvästi veltostuneet ja alkaneet valua kohti lattiaa.

Sain maahantuojalta avuksi kaksi tuotetta.


Triple Helix Collagen Boosting Mask 50 ml, 80 €

Naamio on pakattu ylelliseen kultakantiseen lasipakkaukseen. Ehdottomasti ylellisimmin pakattu naamio, johon olen törmännyt. 

Virkistävä naamio sisältää puhdistettua mikrolevää, joka kiinteyttää ihoa välittömästi, edistää ihon kollageenisynteesiä ja auttaa vahvistamaan ihoa. Naamion sisältämä Boaobab-öljy sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja, Tamanu-öljy uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Acai taas sisältää voimakkaita antioksidantteja ja omega-rasvahappoja. Edelweiss-alppiruusulla on tulehdusta estävä ja antiseptinen vaikutus. Näiden lisäksi naamio sisältää mm. lohikäärmehedelmää, purasruohon siemenöljyä, puna-apilaa, kuusaman kukkaisuutetta, A-vitamiinia, agavea, pseudokollageenia... 

Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Sitä voi myös käyttää silmänympärysiholle, kunhan välttää suoraa kontaktia silmien kanssa. 

Naamio on melkein tuoksutonta todella paksua voidetta. Voidetta hierotaan kasvoille 1-2 minuutin ajan. Tuntuma on miellyttävä. Annetaan vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Tämän jälkeen naamio pestään pois haalealla vedellä. Itse käytin puhdistamiseen kostutettua muslin-liinaa.

Koska kyseessä on arvokas naamio, odotin lopputulokselta paljon. Minun ei tarvinnut pettyä. WOW! En yhtään ihmettele, että MS ihastui tuotteeseen paljon. Iho oli käytön jälkeen silminnähden kiinteämpi, kuivat kohdat ihosta olivat tipotiessään. Iho hehkui kuin olisin juuri käynyt kasvohoidossa. Suosittelen lämpimästi ikääntyvälle ja veltostuvalle iholle. Aivan ihanteellinen käytettäväksi myös ennen juhlia, kun haluat ihosi olevan parhaimmillaan.


Purelogicolin ideologiaan kuuluu myös ihon hoitaminen sisältäpäin, joten toinen testiin saamistani tuotteista oli sisäistä ihonhoitoa.

Collagen Peptide Skin Supplement 90 kaps. 52,90 €

Jokainen liivatekapseli sisältää 600 mg 100 % puhdasta hydrolysoitua kollageenia. Vuorokausiannos on 3 tablettia, joten yksi pakkaus kestää kuukauden. Liivatteen vuoksi kapselit eivät sovi kasvissyöjille.

Purelogicol on harvoja firmoja, joiden kollageenituotteilla tutkittu ja lääketieteellisesti todistettu teho. Kapselit ovatkin kliinisesti tutkittuja ja kuuden viikon testissä rypyt tasoittuivat 43,3%, ihon kosteus lisääntyi 25,8% ja ihohuokosten koko pieneni 34,5%.

Kapseleita suositellaan otettavaksi kolmen kuukauden ajan optimaalisen tuloksen saamiseksi ja jatkamaan samalla annostuksella tehon säilyttämiseksi.

Näihin tietoihin pohjautuen oma 30 päivän testikuuri oli siis vain pohjaraapaisu ja pieni tutustuminen tuotteeseen. Olen syönyt melkein koko kuukauden kuurin loppuun (pari päivää jäljellä) Itseänihän kiinnostaa kovasti myös ihon sisältäpäin hoitaminen, sillä otanhan jo entuudestaan päivittäiset D-vitamiini, biotiini ja sinkki annokseni ihon kunnossapitämiseksi.

Purelogicolin kolme kapselia otetaan veden kera iltaisin juuri ennen nukkumaan menoa. Jos et pysty nielemään kapseleita, niiden sisällyksen voi sekoittaa vaikka tuoremehuun. Vajaan neljän viikon aikana en huomannut ihon kiinteytymisessä mitään isompia muutoksia, sen sijaan t-alueella olevat ihohuokoset todellakin supistuivat, osa mustapäistäkin teki katoamistempun. Olisi hauska nähdä, miten vaikkapa kolmen kuukauden käyttö vaikuttaisi ihoon. Huomaisinko muutosta myös kimmoisuudessa?

Purelogicolin tuotteita myyvät mm. Stockmann, luontaistuotekaupat ja osa apteekeista. Tuotteita voi tilata myös kätevästi verkkokaupasta. Purelogicolin nettisivut löydät täältä ja FB-sivut täältä.

Hoidatteko te ihoanne myös sisäisesti?

Tuotteet saatu blogin kautta.
 1. Jonna, onpas kiva kuulla että sinäkin olet ihastunut tähän naamioon! :) Purelogicolin kollageeninaamio on ehdottomasti yksi parhaimpia naamioita, joita olen kokeillut ja vaikka purkki onkin hintava, on se todellakin hintansa väärti! Ihossa huomaa eron jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Oli kiva kuulla kokemuksiasi myös noista kapseleista. Kiitos kun linkitit blogiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mieletön naamio! Tosin tuolla hinnalla pitääkin tuloksen hieman erilaista kuin parinkympin naamiolla ja niin se onkin. Tottakai pistin linkin, kun sun blogista alunperin naamion bongasin. :)

   Poista
 2. Todellakin pitäisi hoitaa myös sisäisesti. Oon oikea tyyppiesimerkki kuivaihoisesta atoopikosta joka on sisäisesti yhtä kuiva kuin ulkoisesti :) Ja joo, ikä on tehnyt tehtävänsä, täälläkin poskien suunta on vahvasti alaspäin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän muuten on, että just ne posket alkavatkin tavoitella maata?!? Atoopikolle varmasti myös se veden nauttiminen olisi tärkeää. Tietenkin kohtuudella. ;)

   Poista
 3. Kuulostaapa tehokkaalta sarjalta. Itselläni on nimenomaan ongelmana tuo veltostuminen, etenkin kun olen hoikka, eikä rasvakerrosta ole kovinkaan paljon piristämässä ulkonäköä. Sisäisesti nautittavat tuotteet ovat mulle ongelma, sillä minulla on jokin ihmeellinen esto pillerien nielemisessä, en saa vaan niitä nielaistua ehjänä :)

  Heitin sua muuten kyssärihaasteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamio on todella tehokas. Ihosta tulee oikeasti silminnähden kimmoisempi. Suosittelen. :)

   Kiitos haasteesta!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives