Elie Saab L`Eau Couture


Muistatte varmaan, kun syksyllä ihastuin Elie Saabin Le Parfum Intenseen? Miellän tuoksun ehdottomasti talvituoksuksi, joten siksi onkin mukavaa, että tuoksutalot lanseeraavat kevääksi ja kesäksi kevyempiä tuoksuja.

Elie Saab Le Parfum L`Eau Couture yllättää olemalla täysin erilainen tuoksu. Te jotka, ette pitäneet Intensen voimakkaan naisellisesti hyväilystä, kannattaa pyyhkiä se muisto takaraivosta ja käydä nuuhkaisemassa uutta L`Eau Couturea.


Sokerisen mantelinen L`Eau Couture on tuulahdus keväästä. Vihreä on nyt SE väri, jos katsotaan keväällä ilmestyviä tuoksupulloja, joten tämäkin pullo sisältää kauniin pastellinvihreän väristä tuoksua.

Tuoksu on raikas ja aivan omanlaisensa. Tykkään Saabin tuoksuista, niistä ei tule mieleen mitään muita tuoksuja vaan ne ovat uniikkeja omia itsejään, tämäkin jatkaa samalla linjalla. 

Tuoksu on hienostunut ja luonnollinen, aivan kuin raikas keväinen aamu.


Alkutuoksussa bergamotia ja magnolian kukkaa. Sydäntuoksussa raikasta appelsiinin kukkaa ja pohjatuoksussa makeaa mantelia ja vaniljauutetta.

Ihan ensimmäiseksi minut yllätti raikkaus, voiko vaniljaa sisältävä tuoksu olla todellakin näin raikas?!? Jotenkin yhdistän vaniljan puuterisiin tuoksuihin. Tämä ei todellakaan ole puuterinen! Vanilja onkin vain omaan nenääni hennosti tuomassa pohjalla makeutta. Eniten tuoksussa tulee esille mielestäni appelsiininkukka, johon manteli tuo jännän omaleimaisen vivahteen. Tuoksu on yhtä vihreä kuin sisältökin. Tuoksu kesti ihollani hyvin reilut kuusi tuntia.

Jos haluat itsellesi raikkaan, mutta omaleimaisen tuoksun kesäksi, tämä on loisto valinta.

Nenä tuoksun takana kuuluu Francis Kurkdjianille, joka on luonut mm. sellaisia klassikoita kuin Aqua di Parman Iris Nobilen, Elizabeth Ardenin Green Tean, yhden omista suosikeistani Emanuel Ungaron Apparitionin, Escadan Lily Chicin, Jean Paul Gaultierin Fragilen ja Le Malen.

Suositushinnat:

Elie Saab Le Parfum L`Eau Couture 30 ml, 47,50 €
Elie Saab Le Parfum L`Eau Couture 50 ml, 71 €

Tuoksu saatu blogin kautta. 1. Tuota täytyy käydä nuuhkaisemassa . En kyllä tarvitse yhtään uutta tuoksua, mutta ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mutta onhan se kiva kesäksi löytää joku uusi tuoksu... :D

   Poista
 2. Bergamotti ja magnolia herättävät kiinnostuksen: ensimmäinen hurmaa minut missä vaan ja siskon Aqua di Parman Magnolia on ihana tuoksu. Tuota voisi siis nuuhkaista seuraavan kerran, kun tuoksuosastoille osun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, ei mikään massatuoksu, mutta silti raikas. Ihan täydellinen kevääseen ja kesään.

   Poista
 3. Alkuperäinen Elie Saab on yksi mun ehdottomia lemppareita, mutta muita en ole kokeillut. Pitäisi käydä nuuhkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole sitä ihan alkuperäistä koskaan tuoksutellut, pitää ottaa vahinko takaisin seuraavalla kauppareissulla.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives