Vesimeloni-feta-oliivi -salaatti
(neljälle)
1 punasipuli
yhden sitruunan mehu
1,5 kg vesimelonia
250 g fetaa
kuorallinen tuoretta basilikaa revittynä
100 g kalamata-oliiveja
kuivattua minttua (n. 0,5 tl)
rouhittua mustaapippuria
4 rkl oliiviöljyä
Suikaloi punasipuli. Sekoita oliiviöljy, sitruunanmehu, mustapippuri ja kuivattu minttu keskenään. Lisää joukkoon sipulin suikaleet ja jätä maustumaan.
Kuori ja pilko vesimeloni. Kuutioi feta vesimelonin kanssa samankokoisiksi paloiksi. Lisää joukkoon basilika ja oliivit. Kaada lopuksi päälle sipulit ja niiden mausteliemi. Sekoita. Maista. Voit halutessasi lisätä sitruunanmehua ja rouhittua mustapippuria. Ihan mielettömän raikas syötävä milloin vain.
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!
Näyttää herkulliselta, voisi kokeilla tehdä tällaista vaihtelun vuoksi :)
VastaaPoistaVesimeloni ja feta ovat mieletön yhdistelmä. Talvella kiva, mutta kuumana kesäpäivänä ihan ykkösherkku.
PoistaAina yhtä hyvä kombo, herkullista! Alkoi välittömästi tehdä mieli tuollaista salaattia, kesä siintää jo sen verran silmissä:)
VastaaPoistaNiin on, pakko aina sujauttaa samaan aikaan haarukkaan vesimeloninpala ja feta, täydellistä!
PoistaOliivit jättäisin pois, mutta muuten on niin herkullisen näköistä, että nälkä tuli. Onneksi alkaa olla kohta lounasaika...
VastaaPoistaOliivit on sellaisia, että usein niistä pitää tai ei. Itsekin pääsin niiden makuun vasta myöhemmin ja edelleen nämä kalamataversiot ovat mielestäni ehdottomasti parhaita. :)
PoistaTodella herkullisen näköistä! Tuo varmaan kivan piristyksen tähän kevättalveen :)
VastaaPoistaKannattaa testata, nopea valmistaa.
Poista