Bliss Multi-face-eted – Kosteuttava savinaamio


Muistatte varmaan Blissin hoitavat sukat, joista kirjoittelin teille jokin aika sitten. Toinen samaan aikaan testiin valitsemani tuote oli Blissin Multi-face-eted all-in-one anti-aging clay mask. Valitsin tuotteen, koska siinä yhdistyy monta ihonhoidon kannalta mielenkiintoista asiaa. Se puhdistaa, kosteuttaa, heleyttää ja siinä on anti-aging ominaisuuksia, jotka lupaavat vähentää pieniä ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Jätin keväällä ihonhoito-ohjelmastani savinaamiot kokonaan pois, koska ihoni suorastaan huusi niin paljon kosteutta, että en voinut kuvitellakaan pistäväni sille mitään niin kuivattavaa kuin savea. Käytössäni onkin ollut tuon jälkeen ainoastaan iholle kosteutta ja kiinteyttä tuovia naamioita. Silti koko ajan olen kaivannut sitä jopa kiristävän puhdistavaa tunnetta, jonka savinaamiot jättävät jälkeensä. Kun huomasin tämän naamion puhdistuksen lisäksi lupaavan myös kosteutta, oli tämä heti itsestään selvä valinta testattavaksi tuotteeksi.

Naamio on pakattu lasipurkkiin, jonka kestävyyttä en voi kuin ihailla. Minulle sattui tämän kanssa heti aluksi pieni kömmähdys. Tartuin märin sormin purkkiin ja jotenkin pienessä kiireessä se lipesi lattialle. Olin aivan varma, että saan koota sirut lattialta, mutta ei. Purkki säilyi pudotuksesta täysin vahingoittumattomana. Iskunkestävyys check.


Naamio sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä ei suositella käytettäväksi, jos sinulla on menossa A-vitamiinikuuri, kärsit rosaceasta tai ihosi on rikkoutunut. Tuote sisältää AHA-happoa, joka voi tehdä ihon herkäksi auringon vaikutuksella ja varsinkin kesäaikaan suojavoiteen käytöstä kannattaa huolehtia. Lisäksi ohjeissa luki lopuksi tärkeä asia: naamio voi aiheuttaa läikkiä tekstiileihin. 

Tämä ei ole ihan normaali savinaamio, sillä tämä kyllä ihan pikkuisen kuivahtaa kasvoille, mutta ei jähmety. Pysyy kuitenkin iholla kosteampana kuin savinaamiot normaalisti. Lisäksi tunne vaikutusajalla on miellyttävän joustava, eikä ihoa ala kiristelemään tai pistelemään missään vaiheessa. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. Kojihappoa, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä, kosteuttavaa jojobaöljyä ja glyseriiniä, 10% glykolihappoa, joka kuorii kuolleita ihosoluja, kuorivaa hohkakiveä, sekä syväpuhdistavaa ja kiinteyttävää hiiltä.

Naamio levitetään juuri puhdistetulle hieman kostealle iholle, välttäen silmänympärysihoa. Vaikutusaika on vain n. 5-7 minuuttia. Naamio lähtee iholta pois lämpimällä vedellä, eikä iholleni ole jäänyt samanlaista kiristävää tunnetta kuin muita savinaamioita käyttäessäni vaan iho on ollut jälkeenpäin ihanan pehmoinen, hehkuva, puhdas ja tasaisen värinen. Naamion käytön vaikutus on kestänyt useita päiviä, mikä on pelkkää plussaa. Olen ollut tosi tyytyväinen, että löysin itselleni tätä kautta toimivan savinaamion, sillä olin jo varma, että ihoni vuoksi olisin joutunut luopumaan näistä kokonaan ainakin toistaiseksi. Mielestäni naamio sopii erinomaisesti hieman ikääntyvälle iholle (miksei muillekin), kun iho kaipaa puhdistusta, kosteutta ja heleyttä. 


Mikä on teidän savinaamio suosikki?

Suositushinta:

Bliss Multi-face-eted all-in-one anti-aging clay mask 65g, 49€

Blissin tuotteita myy mm. Stockmann ja Bliss Suomen Facebook-sivut löydät täältä.

Tuote lehdistönäyte.



  1. Tällä hetkellä suosikki on Glamglow naamiot mutta tämä kuulostaa kyllä aikas hyvälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamglowt on ihania, mutta tää on kosteuttavampi. Tosin sitä sinistä GlamGlowta en ole kokeillut. Pitäisi ehkä verrata?

      Poista
  2. Hauskannäköistä mönjää, olen noita Blissejä vähän Kicksissä katsellut, mutta vielä ovat kokeilematta. Kuorivat hapot ainakin kuulostavat tehokkailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on just sitä meidän kaipaamaa tehokkuutta ja on tosi riittoisaa.

      Poista
  3. Tämähän kuulostaa varsin hyvältä, kovasti kiinnostuin! Minä käytän savinaamioita paljonkin, mutta kokoan ne itse. Minulla on useampaa eri savilaatua ja niihin sitten sekoitan joukkoon mitä milloinkin. Jos mukaan sekoittaa esim. öljyä niin naamio ei juurikaan kuiva sellaiseksi kiristäväksi ja se lisäksi kosteuttaa. Minulla on myös nestemäistä glyserolia jota toisinaan sekoitan mukaan ja se varsinkin tuntuu kosteuttavan kivasti.

    Mutta tätä Blissiä tekisi kyllä mieli kovasti kokeilla!

    VastaaPoista
  4. Omg on molemmat odottamassa Bliss ja Glamglow sininen. Sinisen voitinkin MS blogista. <3 Molemmat näyttää laadukkailta ja ihanilta. Ei muuta kuin kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, sulla on kyllä nyt sitten tosi paha tilanne siellä! :D

      Poista
  5. Kuulostaa hyvältä! Tämä odotteleekin mulla testilaatikossa, ja odotukset on korkealla :) Mun suosikit savinaamioista on olleet Colosén Savinaamio ja Absolutionin Syväpuhdistava Naamio. Colosén Savinaamiota olen käyttänyt säännöllisesti jo reilut pari vuotta, Absolutionin Syväpuhdistavaa Naamiota suositeltiin Joliessa, kun piipahdin liikkeessä viime vuonna. Nyt sitä on mulla käytössä toinen purkki. Coloséa on mennyt jo useampi. Ihan loistavia molemmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Absolution on kiinnostava, sen tosiaan luvataan puhdistavan, mutta ei kuivattavan. Laitanpa sen korvan taa. ;)

      Poista
  6. Savinaamioiden käyttö ollut viime aikoina vähäistä kun mielikuvana sotku & kuivattavuus... Taisin olla väärässä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu tai olin siinä ajatuksessa, kunnes tajusin, että onhan näitä kosteuttaviakin. :)

      Poista
  7. Mäkin olen keskittynyt vain kosteuttaviin, voidemaisiin naamioihin näin talviaikaan. Yksi suosikkisavinaamioni on kuitenkin aika hellävarainen, Oliv' by La Claree vaaleanpunainen herkän ihon naamio. Se taitaa kuitenkin olla lopetettu, tai ainakaan Suomesta ei ole vähään aikaan saanut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että ei saa enää Suomesta. Vaaleanpunainen naamio kuulostaa ihanalta!

      Poista
  8. Tykkään Blissin vartalovoiteista todella paljon, joten (yllättäen ;)) tekee mieli kokeilla myös tätä naamiota. Onkohan tuo joku uudempi tuote, sillä en muista nähneeni tuota aiemmin? Tai sitten olen vain ollut silmät ummessa hamstraamassa alekupongeilla vartalovoidetta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamio on tosiaan aika uusi tuote, tuli markkinoille lokakuussa. :) Blissin vartalovoiteet on ihania, varsinkin veriappelsiini, voi nam!

      Poista
  9. Woooow tääpäs vaikuttaa mielenkiintoselta! Nuo happoja sisältävät tuotteet on niin houkuttavia.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ja itse olen niistä innostuneempi kuin mekaanisesti kuorivista. :)

      Poista
  10. Ohh! Kamalaa jos se olisi mennyt rikki! Mulla on ollut yhen ainoan kerran käytössä savinaamio ja sekin olisi vissiin Lumenen tuote? Tämä ainakin kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives