Apilaniitty lumipeitteellä


Ihanan lämpöisen viikon jälkeen viime viikolla tuntui iskevän todellinen takatalvi vasten naamaa. Sateli vähän lunta ja hyytävä pohjoistuuli tuntui pureutuvan ulos mennessä luihin ja ytimiin asti. Tälläkin hetkellä kun katson ikkunasta ulos, ulkona sataa lunta. Mitä kynsiin tulee, olen fiilislakkailija, joten takatalvi iski sitten kynsiinkin. Itseasiassa olin ajatellut säästäväni Lumenen Apilaniitty -lakan esittelyn siihen asti, kunnes puna-apilat alkavat puskea maasta ylös. Olin jo mielessäni suunnitellut rekvisiitaksi nuo kukat ja mietiskellyt kuinka hyvältä se tulisi näyttämään. Joskus päätän sunnitelmista huolimatta mennä fiiliksen mukaan ja niin kävi nytkin. Sävy sopi hyvin myös tuohon viime viikkoiseen olotilaani ja vei ajatukseni takaisin talveen tummuutensa vuoksi. Apilaniitty kuuluu Lumenen kevään 2015 kokoelmaan, joka kantaa nimeä Elegance with a twist. Olen testaillut kokoelman lakkoja tässä muutaman viikon aikana ja minulle on noussut joukosta ehdoton suosikki, joka on ehtinyt jo kahdesti kynsilleni, mutta siitä kuulette myöhemmin. Toinen suosikkini on tämä Apilaniitty. Lakka on kaunis lilaan taittava vanharoosa. Koostumus on juuri sopivan juoksevaa ja se peittää hyvin kahdella kerroksella.
Tämä ihana lakka ei ollut yksinään tällä kertaa tarpeeksi vaan halusin tuoda kynsille myös talven. Joten lisäsin päälle Mavalan Magic Snowta, joka on hopeinen tikkuglitter ja kuului jouluiseen Magic Stardust -kokoelmaan. Tikkuglitterit jakavat mielipiteitä, itsellänikin mielipide vaihtelee melkein päivittäin: välillä tykkään ja välillä ei tulisi mieleenkään laittaa. Jotkut sanovat, että nämä näyttävät ihan säärikarvoilta kynsillä, no se ei ole ehkä kaukaa haettua. :D Minusta niissä on kuitenkin jotain kivaa särmää ja käytän niitä fiiliksen mukaan.
Koin menneellä viikolla myös erään ahaa-elämyksen. Olen teille koko ajan hehkuttanut, kuinka hyvässä kunnossa kynteni ovat koko talven olleet, kun olen vihdoin pystynyt syömään sinkkiä pitkäjaksoisesti, ilman, että ihoni alkaa kuivumaan rusinaksi. Paljastui, että se sinkki ei sitten ollutkaan yksin syy kynsieni hyvään kuntoon... Kerron teille asiasta lisää huomenna.

 

Mitä mieltä olette Apilaniitystä, näyttääkö tikkuglitter säärikarvoilta?

Lakat lehdistönäytteitä.


 1. Tiia K
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 12:13 (2 kuukautta ago)
  Oi miten somat vaikka tämä takatalvi oikeasti jopa harmittaa. Täytyykö tässä mennä lumitöihin, no ei nyt sentään liioitella, poika saa mennä. ;)

  Ihanat kynnet ja tuo Apilaniitty on todella kaunis sävy, se jäi uupumaan saamastani Lumenen kevätkokoelmasta, mutta sen voisi kyllä käydä kaupasta nappaisemassa. :)

  Mukavaa maanantaita Jonna <3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 18:22 (2 kuukautta ago)
  Niin harmittaa, ei enää lunta kiitos! Apilaniitty on tosi kaunis, se toinen suosikkini koko kokoelmasta. <3

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 13:43 (2 kuukautta ago)
  Tein kans vähän aikaa sitten Lumene+Mavala-kombolla aivan mielettömän nätit kynnet. Alle tuota täydellisen väristä Apilaniittyä ja päälle glitteriä. TOIMII!! :)<3

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 18:23 (2 kuukautta ago)
  :) Apilaniitty on kyllä aika täydellisen sävyinen lakka. Lumene on onnistunut mielettömän hyvin tuomaan noissa kausisävyissä monia tosi upeita lakkoja. Olen myös huomannut, että sävymaailma on ihan aallonharjalla kynsilakkabrändien kanssa. Pakko nostaa hattua.

  Vastaa

  Marika
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 14:37 (2 kuukautta ago)
  Haha säärikarvoilta! :D No ei näytä, Apilaniittykin on kovin nätin värinen!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 18:24 (2 kuukautta ago)
  No onhan se vähän samanlaista. :D Musta livenä kivempi kuin kuvissa.

  Vastaa

  Emma
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 15:54 (2 kuukautta ago)
  Apilaniitty on kyllä nätti sävy ja vissiin kovasti trendikäskin, pystyn nimeämään heti useamman merkin joka on tänä talvena/keväänä vastaavan sävyisen lakan julkaissut :) Tikkuglitteriin en sen sijaan pysty suhtautumaan asiallisesti, ne on mulle aina vaan säärikarvoja :D

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 18:25 (2 kuukautta ago)
  Ilmeisen trendikäs, Lumenen kokoelmassa on oltu selvästi ajan hermoilla, sillä muutama muukin sävy löytyi, joka on myös ihan lakkabrändeillä tänä keväänä kokoelmissa. Säärikarva vertaus on kieltämättä osuva. :D Tosin musta tikkuglitter näyttää livenä aina paremmalta kuin kuvissa. :p

  VastaaPoista
 2. Marina
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 18:51 (2 kuukautta ago)
  Mä vielä koitan löytää jonkinmoista läheisyyttä noiden tikkujen kanssa :D

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 19:04 (2 kuukautta ago)
  Hmm. ne kieltämättä vaatii tuota löytämistä. Oma suhdehan oli näihin aluksi ehdoton ei, mutta… :D

  Vastaa

  Mysterious M
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 20:50 (2 kuukautta ago)
  No enpä ihan heti säärikarvoja ajatellut. tuli kyllä mieleen mun edellinen banneri ja siinä raketin pienet juovat, jotka erottuivat yksittäisinä. Toki tässä pieninä. Ei hullumpi. Miten on, lähteekö ilman talttaa ja vasaraa sitten irti?

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 21:08 (2 kuukautta ago)
  Tämä ei ole ihan niin vaikea irroittaa kuin pyöreänmuotoinen glitter, mutta sanotaanko, että taltan tarvitset, mutta vasaran voit jättää pois. :D

  Vastaa

  Fani
  tiistai 31. maaliskuu 2015 at 10:26 (2 kuukautta ago)
  Jotkut tikkuglitterit tosiaan näyttää säärikarvoilta, mutta ei kaikki. Esim. tuo lakka mikä on sulla nyt kynsillä, niin näyttää jopa ihan kivalta. Itse omistan yhden tikkuglitterin lakan ja muutaman jossa on joukossa tikkuja, mutta ei se kyllä ihan lemppari glitter ole. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 1. huhtikuu 2015 at 08:39 (2 kuukautta ago)
  Hih, niin näyttää, mutta mä näen niissäkin nykyisin jotain symppistä. :D Mulla on tikkuglittereitä vajaat viisi, joten ei kovinkaan montaa.

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 15:20 (2 kuukautta ago)
  Mulla ei käynyt säärikarvat mielessä, mutta nyt kun sanoit, aloin heti miettimään asiaa :D Ehkä jotkut glitterlakat tosiaan näyttää vähän säärikarvoilta, haha. Lakkasin muuten eilen kynteni tällä Lumenen Apilaniityllä ja on kyllä tosi kiva sävy! Tykkään :) Musta on viime aikoina tullut ihan Lumenen lakkafani. En olisi uskonut, että Lumenelta löytyy niin hyviä lakkoja. Pysyvät mun kynsillä useamman päivän lohkeilematta.

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 2. huhtikuu 2015 at 15:59 (2 kuukautta ago)
  Apilaniitty on mielettömän kaunis lakka. Sama, Lumenen Gel Efectit on huippuja, mutta tuossa kevätkokoelmassa olin havaitsevani vähän laadun kanssa vaihtelua sävystä riippuen. Tämä Apilaniitty ja pari muuta levittyivät tosi nätisti, kun taas pari muuta olivat niin paksua jankkia, että niitä oli vaikea levittää kynnelle. Jäivät vähän raitaisiksikin. Luin jonkun kommentoivan samaa jossain, enkä uskonut, koska kaikki Gel Efectit on tähän asti levittynyt mulla moitteettomasti. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives