Maybelline Color Sensational


Edullisten huulipunien testaus jatkuu. Sain eräs päivä testattavakseni Maybellinen Color Sensational -huulipunien kahdeksan uutta sävyä. Tällä kertaa päätin olla rasittamatta liikaa huuliani ja otin tähän juttuun mukaan viisi punaa, vähän eri sävyisiä kaikki. Color Sensational punissa on sisällä kaunis hopeanvärinen hylsy, huulipunien päällä on taas muovinen korkki, joka on kaikissa väriryhmissä eri sävyinen. Esim. lilan sävyiset punat on pakattu lilaan hylsyyn, punaiset punaiseen, nudet pronssiseen... Hauska idea. Näin väriryhmät erottaa jo kivasti pelkkää hylsyä katsomalla. Pohjasta voi sitten kurkata tarkan sävyn.


Huulipunien koostumus on kermaista ja ne levittyvät erittäin miellyttävästi huulille. Punissa on myös hyvä pigmentti. Huulituntuma on pehmeän miellyttävä ja koostumus huulia kosteuttava, nämä sisältävätkin paljon pehmentäviä öljyjä. Tammikuussa ilmestyneet uudet sävyt valloittavat luumun, sitruksen, beigen, pinkin ja punaisen sävyillä. Punien tuoksu on hiukan hedelmäinen. Kuvista puuttuu kolme uutuussävyä 710 Sultry Sand joka on todella vaalea nude, itselleni tuli lähinnä oman peitepuikon sävy mieleen. 342 Mauve Mania, joka on liilaan taittava tummanroosa sävy, sekä 630 Velvet Beige, joka tuo mieleeni tällä hetkellä niin muodikkaat ysäri ruskeat ja tämä olisi takuulla myös ihanaisen Ilonan suosikkisävy. ;)


Huulipunat pysyivät huulilla nelisen tuntia, ne kuluivat tasaisen kauniisti pois. Punaa jäi jonkun verran lasien ja kuppien reunoihin juodessa kiinni, mutta ei mitenkään paljoa. Syömisen jälkeen punaa joutui lisäämään. Itselleni miellyttävintä näissä oli huulituntuma, sillä nämä tuntuivat kosteuttavilta. Lisäksi sävyt olivat upeita ja valinnanvaraa on jokaisen makuun. Sen sijaan vähän miinusta on annettava tuosta huulipunan pään muotoilusta, terävä kärki on loistava, jos punaa haluaa käyttää ilman rajauskynää, koska sillä saa alussa rajattua huulet. Muotoilu/koostumus on näissä kuitenkin sellainen, että melkein jokaisesta punasta murentui tuo pieni terävä pää jo heti ensimmäisellä levityskerralla, vaikka en mielestäni painanut punaa erityisen paljon huulia vasten.Valitsin huulia säästääkseni esittelyyn viisi sävyä: 185 Plushest Pink on tosi kaunis vanharoosa, sanoisin tätä ruusuksi ja sävy oli yksi suosikeistani. 365 Plum Passion on kuin herkullista mustikkakeittoa huulilla, yllätin itseni pitämällä tästä sävystä itselläni ihan hirmuisesti, yksi suosikeistani. Tule jo kesä, sillä 465 Citrus Flame on täydellinen kesäpuna, se ei ole liian oranssi, mutta sellainen mehukas, joka näyttää päivettynyttä ihoa vasten mahtavalta. Tarviiko sanoa, että tämä oli se kolmas suosikkini? 470 Red Revolution on sävynä mielenkiintoinen, se ei ole puhdas punainen vaan hieman marjaisa. Minun pitää jäädäkin makustelemaan sitä vielä hetkeksi. Sen sijaan taupeen taittava nudesävy 725 Tantalizing Taupe ei ollut yhtään minun juttuni. Tiedän ihmisiä kenellä tämä sävy näyttää upealta, mutta itse näytän tämä huulillani lähinnä kulahtaneelta ja vaisulta.
Kaikkia sitten kiinnostaa varmaan hinta. Se on aika naurettava, nimittäin punan suositushinta on 9,90 euroa. Jos vertaan näitä yleensä käyttämiini hieman arvokkaampiin puniin, niin pysyvyydessä ja puikon muodon säilyttämisessä olisi toivottavaa. Sen sijaan ulkonäkö on hintaansa ylellisempi, tuntuma huulilla erittäin miellyttävä ja sävyt herkullisia. Ehdottomasti enemmän kuin hintansa arvoinen puna.

Oletteko kokeilleet Maybellinen Color Sensational -huulipunia? Minkä te poimisitte omaksenne?

Huulipunat lehdistönäytteitä.
 1. Tiia K
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 13:07 (2 kuukautta ago)
  En ole varmaan ikinä kokeillut. Näyttävät ja kuulostavat ihanilta 470 suosikki. Ihanaa päivää Jonna <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 15:01 (2 kuukautta ago)
  Ihanaa päivää Tiia! <3

  Nää on tosi kivoja ja hinta/laatusuhdekin kohdillaan. :)

  Vastaa

  Lady of The Mess
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 13:07 (2 kuukautta ago)
  Oi – citrus flame ja red revolution – mitkä sävyt <3
  Saan tätä ekopaastoani manata vielä muutamaan otteeseen ennen pääsiäistä, mutta sen jälkeen kutsuvat huulipunahyllyt ja Lady pääsee huulipunataivaaseen;)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 15:02 (2 kuukautta ago)
  Citrus Flame on mieletön, ehkä näistä se kaikista lempparein itselleni. Oranssit on usein vaikeita sävyjä, mutta välillä löytyy niitä oikeita, kuten tämä. <3 Huulipuna ei ole ollenkaan huono sijoitus, piristää aina mieltä. ;)

  Vastaa

  Marika
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 13:54 (2 kuukautta ago)
  Red Revolution on kivan erilainen punainen

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 15:02 (2 kuukautta ago)
  Se on, tosi jännä. Kaunis, mutta en ollut ihan varma, oliko itselleni se pukevin sävy.

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 14:01 (2 kuukautta ago)
  Mulla oli joskus vuosia sitten Color Sensational huulipuna, joka tuntui kuivalta, mutta ehkä koostumus on sen jälkeen muuttunut. Plum passion olisi ehdottomasti minun sävyni :)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 15:03 (2 kuukautta ago)
  Nää ei oo yhtään kuivua, noi nudet on koostumukseltaan, musta hieman kuivempia, mutta loput on ihanan pehmeästi liukuvia.

  Vastaa

  Jonna
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 14:50 (2 kuukautta ago)
  Toi Red Revolution on saatava!!! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 15:03 (2 kuukautta ago)
  Olis ihan sun väri! <3

  VastaaPoista
 2. Anna
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 16:33 (2 kuukautta ago)
  Ooo näyttävät kyllä hyviltä! En osaa valita suosikkia, sopivat kaikki sulle todella hyvin!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 16:52 (2 kuukautta ago)
  Näitä on kyllä niin monta sävyä, että tahtoo iskeä valinnan vaikeus aamulla. ;)

  Vastaa

  Virpi
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 17:10 (2 kuukautta ago)
  Red Revolution on minusta kaikkein kaunein noista, raikas punainen, ja yllättävän hyvin pukee ihonsävyäsi. Kokonaisuuttahan tästä ei tosin näe. Yllättävän hyviä ovat nuo malvanvärisetkin huulillasi.

  Pari punaa olen joskus ostanut tästä sarjasta, mutta olivat silloin aika kuivan oloisia.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 17:15 (2 kuukautta ago)
  Näissä kahdeksassa uudessa sävyssä lupailtiin olevan entistä parempi koostumus, mutta itselläni ei ole verrokkia niihin toisiin, niin en tiedä sanoa, mutta kuivilta nämä eivät tuntuneet nudesävyjä lukuunottamatta missään nimessä. :) Red Revolution on tosi upea, mutta kokonaisuudessa se ei ollut ehkä omille kasvoille se paras sävy, tosin voin vielä muuttaa sen suhteen mieleni. ;)

  Vastaa

  Helena
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 18:32 (2 kuukautta ago)
  Mä oon tykännyt näistä Maybellinen punista, hinta-laatusuhde on oikein kiva :) Plum Passion näyttää houkuttelevalta!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 18:33 (2 kuukautta ago)
  Plum Passion on ihana, se on sellainen mehevän mustikkainen, sävy jonka en voinut edes kuvitella sopivan itselleni, mutta sopi se, ihana!

  Vastaa

  Kristalli
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 18:37 (2 kuukautta ago)
  Tuo citrus flame menee hankintalistalle, juuri tollaista oranssia punaa oon etsiskellyt. Itseasiassa ostin jo yhden sävyn, juurikin sen surullisenkuuluisan Sultry Sandin, ja oon samaa mieltä että se on siis aivan järkyttävän kamala, peitepuikkonude juuri, ja ei kyllä sovi mulle sitten ollenkaan, näytän kuolleelta sen kanssa :D Oon yrittäny pelastaa tilannetta levittämällä päälle huulikiiltoa, toimii vähäpigmenttisten vaaleiden kiiltojen ”pohjustajana” jotenkuten. Koostumus on mukavan kosteuttava ja liukuu pehmeästi huulille, eli puna ei ole huono, väri vaan ihan täysin väärä. Jännä että joillakin ne peitepuikkohuulet näyttää ihan hyvältä, ite oon niin kalpea että varmaan sen takia tulos on kauhea.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 18:57 (2 kuukautta ago)
  Se on upea ja mun henk.koht suosikki. Eikä muuten saa näyttämään hampaita keltaisilta, on sen verran kylmä oranssi. Hah, no sittenhän mun kuvailu Sultry Sandista osui nappiin. :D Itse näytän useissa nudeissa myös ihan kuolleelta.

  VastaaPoista
 3. Marianne
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 19:07 (2 kuukautta ago)
  Plum Passion näyttää herkulta! Mulle ei myöskään oikein sovi nuo nudet huulimeikit, näytän hassulta niissä. Silti muutama sellainen on kokoelmiini eksynyt, mutta hyvin harvoin tulee kyllä käytettyä.

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 19:11 (2 kuukautta ago)
  Plum Passion olisi ihan sun väri, mutta väittäisin Plushest Pinkinkin pukevan sua. <3

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 19:16 (2 kuukautta ago)
  Mikä värisuora! :) Muhunkaan ei iske Tantalizing Taupe sitten yhtään, mutta Plushest Pink ja Citrus Flame – haluan teidät! :D

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 19:18 (2 kuukautta ago)
  Hah, onneksi kynnys ostamiseen on todella pieni. :D

  Vastaa

  Mysterious M
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 22:32 (2 kuukautta ago)
  Tu citrus flame on ehdottomasti mun suosikki, oranssi-fanina tässä hihkun:)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 23:41 (2 kuukautta ago)
  Se on ihan mielettömän upea. <3

  Vastaa

  Riitta
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 11:12 (2 kuukautta ago)
  Citrus flame täytyy saada testata, vaikuttaa tosiaan täydelliseltä kesäsävyltä. Eikä hinta huimaa päätä – kerrankin näin! :-D

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 11:21 (2 kuukautta ago)
  Niinpä, kerrankin! Eikä sitten harmita, jos ei ihan olekaan mieleen, mutta uskon, että on. Citrus Flame on meinaten niin upea.

  VastaaPoista
 4. Emma
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 12:49 (2 kuukautta ago)
  Citrus Flame näyttää sulla aivan upealta!

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 12:50 (2 kuukautta ago)
  Se on mieletön, mä niin ootan, että ehdin laittamaan ekaa kertaa tänä keväänä itseruskettavaa niin näyttää asteen vielä peremmalta. ;)

  Vastaa

  Dreamer
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 21:54 (2 kuukautta ago)
  Todella kauniita punia! Itse valitsisin mielelläni Plum Passionin ja Tantalizing Taupen :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 22:17 (2 kuukautta ago)
  Plum Passion on kyllä ihan mahtava, olen aina ajatellut, että tuollainen väri ei sovi mulle ollenkaan, mutta kuinka väärässä olinkaan. :)

  Vastaa

  Fani
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 10:19 (2 kuukautta ago)
  Jos hankkisin niin se olisi 725, mutta en usko että tuolla hinnalla tulee kumminkaan ostettua! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 14:00 (2 kuukautta ago)
  Mä arvasin Fani, että saatat tykätä siitä, kun puhuit jokin aika sitten, että nudet on sun juttu. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives