Yves Rocher Botanical Slimming Key


Olen aina pitänyt vartalostani, siinä on monia hyviä kohtia, jotka tekevät siitä kauniin. Olen siitä vähän harvinainen nainen, että en ole puristellut vatsamakkaroitani peilin edessä vaan joka kerran peiliin katsoessani, keskityn vartaloni hyviin puoliin, mitä löytyy omiin silmiini yllättävän paljon. Tällöin kokonaisuus on aina näyttänyt hyvältä. Toivon, että jokainen nainen ajattelisi omasta vartalostaan samalla tavalla. Keskittykää niihin hyviin juttuihin ja ummistakaa silmänne niiltä ärsyttäviltä.
Tästä huolimatta joka kevät, kun aurinko alkaa helottamaan taivaalta, tiedostan varsin erinomaisesti sen tosiasian, että kesä on tulossa.Tämä tietää automaattisesti sitä, että paljasta pintaa tulee väkisinkin näytettyä enemmän. Sillä kukapa jaksaisi kesähelteillä kulkea pitkissä housuissa ja takki päällä? Minua ei vartaloni näyttäminen haittaa, mutta vartalon iho ja sen kunto on se asia, jota alan välittömästi tarkastelemaan hieman kriittisemmin. Myönnän, että talvella vartalon rasvaus usein unohtuu, kun taas kesällä olen sen kanssa tosi tarkka.
Keväisin minulla onkin tapana tarttua vartaloa muokkaavaan tuotteeseen, jota käytän yleensä kuukauden tai parin verran huhti-toukokuussa. Syy tähän on se, että ne saavat vartalon ihon näyttämään paremmalta. Vartaloa muokkaavia tuotteita ei missään nimessä kannata sekoittaa laihduttaviin tuotteisiin, sillä sellaisia ne eivät ole. Mainoslauseet ovat näissä toisinaan aikamoisia, mutta itselleni riittää, että käytön jälkeen iho näyttää sileämmältä ja pehmoisemmalta. Hyvin hoidetusta vartalon ihosta, tulee hyvä mieli. Tämän jälkeen on sitten mukava kaivaa kesän kunniaksi shortsit kaapista.


Tänä vuonna pääsin testailemaan Yves Rocherin Botanical Slimming Key -sarjaa, josta minulla ei ole aiempaa kokemusta. Sen sijaan menneinä vuosina Yves Rocherin SOS Detox Slimming Geliä on mennyt useampi tuubillinen. Geeli on tehnyt ihosta sileämmän ja kimmoisamman oloisen ilman tahmeutta, joka on minulle tärkeä ominaisuus vartalo muokkaavien geelien käytössä. Siksi se on ollut vuosia yksi luottotuotteitani keväisin.
Aloitin perjantaina Botanical Slimming Key -sarjan kanssa kahden viikon koejakson. Koejakson aikana käytän neljää tuotetta, joista yksi tulee olemaan minulle todellinen haaste. Minun nimittäin pitää juoda vähintää litra vettä päivässä, sillä sarjan nesteenkiertoa tehostava juoma lantrataan litraan vettä, joka sitten tulisi nauttia päivän mittaan. Ai miksi litran juominen vettä on niin vaikeaa? Siksi, että en taida juoda edes puolta lasillista vettä normaalisti päivän aikana. Saan usein isosta määrästä vettä itselleni huonon olon ja olen tottunut juomaan vettä vain silloin, kun minulla on jano. Kesäheltelteillä vettä toki kuluu enemmän, koska hikoilen ja silloin janontunne ilmoittaa itsestään. Joten katsotaan miten tämän juoman kanssa koejakson aikana käy. Yritän parhaani. Samaan aikaan, kun kehoa puhdistetaan juoman avulla, on tietenkin kuorittava vartalon ihoa sarjan vartalon kuorinnalla, jotta iho saadaan sileämmäksi ja kuolleet ihosolut poistuvat. Kuorinta toki tehostaa myös verenkiertoa. Tältä tuotteelta odotan paljon, sillä käyttämäni Yves Rocherin vartalonkuorinnat ovat olleet järjestäin loistavia. Sarjan vartaloa muokkaavaa emulsiota käytetään aamuin/illoin siloittamaan ihoa. Neljäs tuote on kuvissa ylhäällä näkyvä kynänmallinen kiinteyttävä geeli, jolla kuuri aloitetaan. Se on tarkoitettu pahimmille ongelma-alueille. Itselläni ei mitään järjettömän näkyvää selluliittia ole, joten katsotaan koejakson jälkeen, miltä iho näyttää. Botanical Slimming Key -sarjan pohjalla vaikuttavana tehoaineena on mangostanihedelmä, joka auttaa taistelussa selluliittiä vastaan.
Itse tuotteista ja käyttökokemuksista kerron teille enemmän parin viikon päästä.

Käytättekö vartaloa muokkaavia tuotteita?


 1. Mysterious M
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 13:58 (2 kuukautta ago)
  Olen hämmästynyt, että YR on niinkin tehokas. Tuli sellainen fiilis, että pitäsikö ottaa kokeiluun, kun niistä niin positiivisesti kerroit. Olen hieman skeptinen joihinkin YR tuotteisiin, sillä niissä saattaa olla minulle sopimattomia ainesosia. Eikös niissä olekin aika paljon kasveista tehtyjä juttuja?
  Itse olen sinut kroppani kanssa, mutta selluliitti tai ovatko ne sitten raskausarpia ärsyttää vatsan seudulla. Sellaista tuotetta vain ei ole tullut vielä, että ne lähtisi. Jos saisin jonkun koneelisen jyrähieronnan, ehkä ne sitten lähtis:D
  Mutta kyllä minäkin aina jotain kroppaani hieron, jotta olisi edes pehmeämpi ja siten siloisampi.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:45 (2 kuukautta ago)
  Tuo SOS Detox ei ole vain mun lemppari vaan moni muukin tykkää siitä, koska oikeasti tekee ihosta pidempään käytettynä siloisamman. Jännä nähdä pystyykö tämä uudempi Botanical Slimming Key -sarja samaan. Itse asiassa hoitoloissa tehtävä ”jyrähieronta” laitteilla sarjana ja tälläinen kotihoito olisi hyvä yhdistelmä selluliittia vastaan. Raskausarpien hävittäminen on vaikeaa, niihin voi koittaa öljyä esim. arganöljyä, se varmasti jatkuvassa käytössä vaalentaa niitä, mutta kokonaan niitä ei pois saa.

  Vastaa

  Marika
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:09 (2 kuukautta ago)
  Mielenkiintoista kuulla mitä mieltä näistä olet. Joskus on tullut käytettyä jotain selluliittivoiteita, mutta en osaa sanoa onko niistä ollut mitään hyötyä.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:47 (2 kuukautta ago)
  Yleensä näissä huomaa sen ihoa silottavan ja napakoittavan vaikutuksen. Tällaisia testatessa melkein toivoisi, että itsellä olisi sitä näkyvää selluliittia, että sen eron voisi todeta, jos sellaista tulisi. No ei vais, oon aika tyytyväinen, että iho on melko sileä. :D

  Vastaa

  Salla
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:24 (2 kuukautta ago)
  Mä oon monta tämän tyyppistä tuotetta ostanut, mutta varmaan yhtäkään en ole saanut käytettyä loppuun. Kosteusvoiteen hyvä tuoksu on yleensä se porkkana, jolla jaksan rasvata. En ole koskaan huomannut mitään eroa kiinteyttävien ja tavallisten kosteuttavien tuotteiden välillä. Ehkä johtuu siitä, etten jaksa käyttää niitä tarpeeksi usein ;)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:49 (2 kuukautta ago)
  Näitä pitäisi oikeasti muistaa hieroa ihoon kuukauden verran aamuin/illoin, silloin sen eron kyllä huomaa hyvien tuotteiden kanssa. Mutta kuka meistä muistaa/jaksaa/viitsii?!? :D Itse tosin aina keväällä yritän tsempata kuukauden ajan, kun tuotteen ostan, että saan käytettyä sen sitten loppuun.

  VastaaPoista
 2. Katja
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:36 (2 kuukautta ago)
  Oh, mäkin haluan oppia ”en puristele”-asenteen! En ole koskaan käyttänyt tällaisia tuotteita, ehkä voisi joskus kokeilla.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 29. maaliskuu 2015 at 14:50 (2 kuukautta ago)
  Juu näpit äkkiä pois sitten ensi kerralla sieltä makkaroista! ;) Olen sitä mieltä, että melkein kaikkea voi kokeilla kerran, jos ei koe, että on oma juttu, niin mitä sitä väkisin sitten enää toista kertaa. :)

  Vastaa

  Marina
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 18:53 (2 kuukautta ago)
  Mulla on kanssa taas tuo juoma. Mä join sen viime vuonna ekaa kertaa ja hehkutinkin sitä aikalailla. Muokkaava emulsioikin löytyy täältä :D
  Tilasin kaksikon silloin kun heillä oli taas se tosi magee tarjous.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 30. maaliskuu 2015 at 19:03 (2 kuukautta ago)
  Toi juoma on ihan sairaan hyvän makuista, ihanan raikasta. Mutta vaikka nyt kolme päivää olen yrittänyt tsempata, niin ei musta taida olla lipittämään erikseen litraa nestettä päivässä. No can do. :D

  VastaaPoista
 3. Therefore, people need more period online.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives