Kutsu kauneuteen


Poikkeuksellisesti ihan pikainen sunnuntai-postaus, sillä halusin vain muistuttaa teitä huomenna alkavasta Kutsu Kauneuteen -viikosta, sekä kertoa teille itseäni eniten kiinnostaneet tarjoukset. Ehkä jokin niistä toimii tärppinä teillekin. Tämä on itselleni sillä tapaa läheinen asia, että omassa pienessä kotikaupungissani Emotion on ainoa paikka, josta voin selektiivistä kosmetiikkaa ostaa.
Monille (S-Etukortin haltijoille) varmaan tipahti aiemmin tällä viikolla postiluukusta Sokoksen Kutsu Kauneuteen -lehti. Ensi viikolla 2-8.3.2015 Sokoksissa ja Emotioneissa vietetään kauneuden juhlaa. Viikko on jaettu huippumerkkien etupäiviin. Maanantai on Lancômen päivä, tiistai on pyhitetty Biothermille, keskiviikko Diorille (vähän ihmettelin, että Dior ei ollut laittanut sivuilleen mitään oikein mehevää tarjousta muiden tapaan, joka houkuttaisi tutustumaan brändiin), torstai Cliniquelle, perjantai Sensaille, lauantai Clarinsille ja sunnuntai suomalaiselle Lumenelle.


Lehti oli normaaliin tapaan pullollaan normaalihintaisia kevään uutuuksia mm. se Diorin ihana Cheek & Lip Glow, sekä myös mielettömän hyviä tarjouksia, joista eniten omaan silmääni pistivät seuraavat: Lancômen Teint Miracle -meikkivoide 39,- (norm. 53,50), Biothermin Aquasource Creme -kosteusvoiteet 24,90,- (norm. 39,50), iso purkki 75ml:ä Cliniquen Superdefense -kosteusvoidetta 54,90,- (norm. 91), Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector (tuubimalli) 13,90,- (norm. 20) ja Lumenen puhdistustuotetarjous 2 kpl/10,-.
Omissa silmissäni voiton vei tällä kertaa Sensain tarjoukset. Sensai on hieman ylellisempi ihonhoitobrändi ja tällaiset tarjoukset kannattaa kyllä mahdollisuuksien mukaan hyödyntää, jos muuten tuntuu liian hintavalta. Sensain aukeamalla olivat isosti esillä helmikuun puolivälissä myyntiin tulleet super ylelliset Extra Sensitive -sarjan tuotteet. (sain tuotteet jokin aika sitten testiin ja tulen kertomaan näistä myöhemmin kokemuksiani) Toisella puolen aukeamaa olivat tarjoustuotteet. Iso pullo 125 ml:ä Cellular Performance -sarjan hoitovesiä 54,90,- (norm. 71,50), saman sarjan isot 100 ml:n hoitoemulsiot 78,90,- (norm. 105,50) ja Silky Purifying puhdistustuotteet 39,90,- (norm. 52). Itseähän suosin Creamy Soap ja Cleansing Oil -comboa. Mukana oli myös yksi omista meikkivoide suosikeistani Fluid Finish 29,90,- (norm. 41,50). Fluid Finish tekee tosi kauniin kuultavaa ja kevyesti peittävää jälkeä ja soveltuu tosi hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Fluid Finish tulee olemaan mukana tänä keväänä blogissa suuressa meikkivoide-vertailussa ja minua jo valmiiksi jännittää, mitä sokkotestaajani tästä pitää. Perjantain 6.3 huippuetuna on 38°C klassikko-mascarasta Volumising Black -versio 19,90,- (norm. 29,50) Lisäksi ostaessasi Sensai-tuotteita 100 eurolla, saa lahjaksi kosmetiikkalaukun, jossa on kuusi erikoiskokoista tuotetta. (arvo 80)
Lehden takakannessa oli myös kuponki, jolla saa 20% alennuksen mistä tahansa normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta. Saman edun saa myös verkkokaupasta koodilla KUTSUKAUNEUTEEN.

Käytättekö te hyväksi näitä Kutsu Kauneuteen -viikon tarjouksia? Löytyikö lehdestä mitään teitä kiinnostavaa?

Postausta ei ole toteutettu yhdessä minkään tahon kanssa, vaan halusin jakaa vinkkejäni teille ihan omasta ilosta.
  1. Marika
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 11:38 (3 kuukautta ago)
    Tuo lehti on nyt tullut selattua muutaman kerran läpi ja hyviä tarjouksia vaikuttais tälläkin kertaa olevan – ja niitä kaupanpäällislahjoja! Täytyy varmaan käydä joku päivä paikan päällä ihmettelemässä ja kattomassa jos jotain tarttuis mukaan.

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 13:49 (3 kuukautta ago)
    Kaupanpäällislahjat on kyllä kivoja! :)

    Vastaa

    A-C
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 11:41 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! :)

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 13:49 (3 kuukautta ago)
    :)

    Vastaa

    Pirjo
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 12:01 (3 kuukautta ago)
    Inspiroiduin kovasti kansikuvan meikistä sekä Clarinsin mallin meikistä joka oli tehty sarjan kausipaletilla. Sensain kosteusvoiteet kiinnostaa sekä Clarinsin duo-seerumi joka oli myös tarjouksessa.

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 13:51 (3 kuukautta ago)
    Se meikki oli ihana! Mulla on pienempi pullo tuollaista Sensain kosteusvoidetta ja se on ihan tajuttoman riittoisaa. Aloin miettimään, että tuollaisesta isosta pullosta saattaisi riittää jopa melkein vuodeksi, jos ei ihan niin melkein. Ainakin reilusti yli puoleksi vuodeksi.

    Vastaa

    Virpi
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 12:53 (3 kuukautta ago)
    Levitin juuri pitkästä aikaa omaa Volumising-maskaraani ja huomasin sen alkavan kuivua, uusi olisi jo paikallaan. Huomasin myös olevani perjantaina töissä, joten iltapäivällä ovat kaikki varmasti menneet. Jos en sitten aamulla ehdi klikata verkkokaupasta:)

    Ajattelin tällä kertaa mennä myös johonkin kauneusiltaan, jostakin syystä en ole koskaan tullut lähteneeksi niihin. Lancomen uusi tyynymeikkivoide kiinnostaa kovasti, vaikka järki sanoo, etten tarvitse. YSL:n poskipuna huutelee myös nimeäni…

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 13:54 (3 kuukautta ago)
    Mäkin olen miettinyt noita kauneusiltoja, mutta väliin ovat jääneet. Se Lancômen Miracle Cushion on ihana, teen melkeinn kaikki päivämeikkipohjat nykyisin sillä, koska on niin nopea.

    VastaaPoista
  2. Linda
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 12:56 (3 kuukautta ago)
    Jes, kiitos muistutuksesta. Sensain ripsari täytyy käydä hakemassa, tietty. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 13:54 (3 kuukautta ago)
    Se olisi mullekin ehdoton hankinta, mutta mies kävi just laivalla ja toi mulle jemmaan yhden. :p

    Vastaa

    Kissis
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 15:17 (3 kuukautta ago)
    Apuaaa munkin täytyy! Niin paras! <3

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:04 (3 kuukautta ago)
    :)

    Vastaa

    Kissis
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 15:16 (3 kuukautta ago)
    Mä en saanu tätä, ja olen ikuisesti katkera! >:D

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:05 (3 kuukautta ago)
    No höh, ihan väärin!

    Vastaa

    Emma
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 16:42 (3 kuukautta ago)
    Kommentoin jo Hennallekin, että käyn kurkkimassa Clarinsin huulikiiltojen sävyjä ja eiköhän se Philosophyn tuoksu tartu matkaan alekupongin turvin :)

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:05 (3 kuukautta ago)
    Philosophy on ihana kesätuoksu. <3

    VastaaPoista
  3. Miss M
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 17:39 (3 kuukautta ago)
    Selektiivisen puolen meikkivalikoimaan lähemmin viime aikoina tutustuttua vaikutti ainakin pari tarjousta nettikuvastosta katsellen oikein kivoilta :) S-etukortti löytyy lompakosta mutta paperikuvastoa ei harmiksi ole kotiin tullut, löytyisköhän noita myymälästä niin pääsisin käyttämään alennnuslipuketta vähän hintavampiin meikkeihin, jotka eivät tällä kertaa alennukseen päätyneet.

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:06 (3 kuukautta ago)
    Tosi harmi, että kuvastoa ei tullut. Mä oon kuullut, että noita lipukkeita olisi ollut Prismankin kassoilla, joten eiköhän jostain tollainen kuponki löytyis.

    Vastaa

    Mimosa
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 19:03 (3 kuukautta ago)
    Sokokselta oli kaveri saanut ostoksen yhteydessä :D

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 2. maaliskuu 2015 at 11:37 (3 kuukautta ago)
    No hyvä, aattelinkin, että noita on viikon aikana ihan yleisessä jaossa niin kauan kuin riittää.

    Vastaa

    Miss J
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:05 (3 kuukautta ago)
    Nuo Sensain putsarit kiinnostais kyllä ja ainakin Lancômen seerumi täytyy käydä nappaamassa pois. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:08 (3 kuukautta ago)
    Kannattaa ostaa se Creamy Soap, et halua enää pian millään muulla kasvojasi pestä. ;) Koukuttava.

    VastaaPoista
  4. Mari
    sunnuntai 8. maaliskuu 2015 at 10:38 (3 kuukautta ago)
    nyt kiinnostaa, mitä hankintoja teit itse? Itse poltin rahaa niiiiin paljon, että se kuuluisa ostoslakko tulee tarpeeseen nyt;)

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 8. maaliskuu 2015 at 10:45 (3 kuukautta ago)
    :D

    Ostin Sensain Creamy Soapin, koska se on vaan niin hyvä, ajattelin myös pitkästä aikaa testata philosophyn purity -puhdistajan tehot, joten sekin tarttui mukaan. Etusetelini tuhlasin Clarinsin Daily Energizer Lovely Lip Balmiin. Joten melko vähällä pääsin. Oikeastihan mun ei olisi tarvinnut ostaa ainuttakaan putsaria ja noita Lip Balmin tapaisia tuotteita on vaikka kuinka monta, niistä oli se esittelykin, mutta kokeilunhalu. ;)

    Vastaa

    Maiju
    sunnuntai 8. maaliskuu 2015 at 18:27 (3 kuukautta ago)
    Tuli käytyä tuolla hakemassa täydennystä jo täydelliseen huulipunavarastoon ;)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives