JI Country Weekend


Jane Iredalen kevätkokoelma Country Weekend haluaa viedä meidät lomalle pois kaupungista maalle. Maalla kaikki on aina vähän luonnollisempaa kuin kaupungissa. Niinpä kevätmeikin sävytkin ovat sellaisia. Tosin paletista löytyy myös kimalletta, jos siellä maalla ollessa alkaa tanssijalkaa vipattamaan. Kokoelman sävyt ovat naisellisia ja pehmeitä, juuri sellaisia, joissa itse tunnen oloni kaikkein kotoisimmaksi.


Kun kuulin, että alkuperäinen Just Kissed Forever Pink saa rinnalleen sisaren Forever Peachin olin vähintäänkin innoissani. Sillä sen verran palavasti alkuperäiseen Just Kissediin aikoinani rakastuin ja siitä tuli nopeasti yksi käytetyimpiä meikkituotteitani. Just Kissed tarjoaa huuli- ja poskipunan samassa tuotteessa. Puna ei kuivata ja se muotoutuu jokaisen omiin luonnollisiin pigmentteihin niin, että lopputuloksena on yksilöllinen pinkki sävy, joka saa kasvot hehkumaan. Tuotteen sisältämät oliivi- ja avokadovoi, sekä villiruusun vaha rauhoittavat ja pehmentävät huulia. Ruusunkukka- ja mehiläisvaha kosteuttavat. Itse tykkään käyttää Just Kissedia huulten lisäksi todella paljon poskilla. Sillä saa sellaiset luonnollisen kauniit heleät posket, millaiset saa yleensä pienen punastumisen tai ulkoilun seurauksena.


Meikkiin kuuluu myös Jelly Jar Gel Eyeliner ja sen uutuussävy Espresso. Kahviholistana voin sanoa, että sävy on juurikin nimensä mukainen tummakahvi. Muiden Jelly Jar Gel Eyelinereiden tapaan se on pakattu lasiseen pieneen purkkiin, josta sitä on helppo ottaa siveltimellä. Rajausväri on koostumukseltaan pehmeän kermaista ja se liukuu luomille helposti. Itsellä alkaa kuitenkin olemaan ikää, eikä luomet ole ihan rypyttymät niin tämä antaa levittäessä hyvin anteeksi pienet kuopat siveltimen matkan varrella. Pigmenttiä on runsaasti. Väri on vettähylkivää ja kesti jopa minun hankalilla luomilla kiitettävästi. Tällä voi tehdä myös smoky eye -lookin levittämällä rajausta vaikkapa ihan sormella luomelle.


Country Weekend -kokoelman kaunis luomiväripaletti kantaa nimeä Getaway. Luomivärit on pakattu Jane Iradalelle tyypilliseen kauniiseen ruusukultaiseen pakkaukseen. Sisältä löytyy iso peili. Pakkaus on erittäin litteä, joten se on helppo sujauttaa mukaan kassiin vaikkapa sille Country Weekendille. Sisältä paljastuu viisi sävyä. Pyöreässä isossa napissa on vaalea helmiäinen Fresh Air, paletin nude on kevyesti hohtava kulta/persikka Silence, mattana toimii ruskea, joka taittaa hieman harmaaseen ja jopa vihreään, jännä sävy nimeltään Footprints. Paletin bling-sävy, jota vipattavasta tanssijalasta kärsivät laittavat luomilleen on hohtava kulta/kupari Tea on the Porch, joka on myös sellainen sävy jota käyttäisin koko liikkuvalle luomelle, jos haluaisin pikaisen bilemeikin. Paletin viides sävy on todella pigmenttinen musta Starry Nights, jossa on nimensä mukaisesti mukana ne tähdet eli pientä kultahippua. Kaikki sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja silkkisen pehmeitä, ei edes vaaleimmat sävyt ole yhtään jauhoisia, kuten usein saattaa olla.


Jos puhutaan viikonlopusta maalla, niin minun mielestäni pohjan pitää olla kuultava ja luonnollinen. Luomet saavat olla melko neutraalit. Minä yhdistän viikonloppuun maalla myös ruusuiset posket, koska jotenkin ajattelen, että maalla ollaan paljon ulkona. Alkuperäisessä Country Weekend -meikissä on käytetty poskilla hempeää hunajaista sävyä, joka tuo sellaista päivettynyttä luonnollista ilmettä, mutta minä halusin omaani sen terveen rusotuksen, jopa aavistuksen liioitellun, sellaisen, että näyttäisi siltä, että olen tullut juuri ulkoa. Meikkipohjana käytin meikissä Jane Iredalen Liquid Minerals A Foundationia, joka valoa heijastavana ja yksinään kevyesti peittävänä, toi haluamani hehkun kasvoille. Enkä yhtään pane pahakseni sitä, että meikkivoide sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta. Täydellinen pohja pintakuivalle iholle. Huulille ja poskille levitin uutta Just Kissed Forever Peachia. Pohjustin koko luomen paletin Silence-sävyllä, varjostuksen hoidin matalla Footprintsilla ja sille osalle luomesta, joka itselläni on edes vähän näkyvissä (melkein ripsien tyveen), lisäsin paletin bling-sävyä kulta/kuparia Tea on the Porchia. Rajauksen tein Espressolla ja lisäsin päälle hieman Starry Nightsia. Alaluomet jätin täysin paljaiksi. Lopuksi taputtelin sormin paletin vaaleinta helmiäistä Fresh Airia kulmaluille, amorinkaarelle, poskipäihin ja silmän sisänurkkiin. Ripsiin laitoin Jane Iredalen Longest Lash Thickening & Lengthening ripsiväriä.

Miten on kolahtaa Country Weekendin luonnollisuus, entäs uusi Just Kissed?


Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:
JI Smell the Roses*
JI Gateway*
JI Just Kissed Forever Peach*
JI Jar Gel Eyeliner Espresso*
JI Longest Lash Thickening & Lengthening Mascara*
JI Liquid Minerals A Foundation*
Clarins Double Fix` Mascara
Too Faced Brow-nie
Max Factor Erace 07 Ivory
YSL Touche Èclat
Ella Bachè Mineral Powder*

Ihanaa viikonloppua kaikille, olitte sitten maalla tai kaupungissa!

Jane Iredalen jälleenmyyjät löydät täältä ja ohjeet alkuperäisen Country Weekend-meikin tekoon täältä.
*) saatu blogin kautta.

 1. Nina
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 12:40 (2 kuukautta ago)
  Aivan ihana huulimeikki. Voisi sopia mullekin, mutta en tähän väliin halua tehdä uusia hankintoja. Ehkä sitten myöhemmin. Oliko toi geelirajaus kuinka kestävä? Lumeni ovat raskasta mallia – kohtalotoverisi :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 15:33 (2 kuukautta ago)
  Just Kissedit on siitä ihania, että ne antaa tosi kivasti sävyä huulille, mutta kuluvat tasaisen nätisti pois. Joten jos ei ehdi vilaista peiliin, ei tarvitse pelätä, että huulimeikki näyttäisi huonolta. Väriä voi lisätä suoraan puikosta ilman peiliä.

  Mullahan tuo ripsien tyviosa ei osu yläluomeen, mutta se rasvoittuu ja itselleäni tuo geelirajaus pysyi moitteetta kahdeksan tunnin päivän. (testasin parina päivänä) Se ei myöskään sottaa vaan mieluummin kuluu sitten vähitellen siististi pois. Pitäisi vielä kokeilla tuo smoky eye -look, koska se oli sitten se tosi koettelemus, koska mun luomivako on koko ajan pohjustajista huolimatta hieman kostea.

  Vastaa

  Linda
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 14:21 (2 kuukautta ago)
  Ah, voi että Forever Peach näyttää i-h-a-n-a-l-t-a! Tuollainen just eikä melkein mun juttu. Ja kaunis meikki, kuten yleensäkin. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 15:34 (2 kuukautta ago)
  Se on! Ja jännästi se vaan on persikkaisempi kuin se kylmempi Pink, joten eroa löytyy alkuperäiseen. Mietin aluksi, että kuinkahan paljon niillä on eroa, mutta onhan niillä ihan huikean paljon. Tämä on todella persikka.

  Vastaa

  Charming Nails
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 14:57 (2 kuukautta ago)
  Voi miten ihanan lookin teit! Ihan voisin kuvitella sinut maalle :) meikistä tulee mieleen ulkona olo ja hevoset :D

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 15:35 (2 kuukautta ago)
  No hyvä, se oli idea! Musta maalla ollaan sellaisia terveen näköisiä punaisissa poskissa. Olenhan kuitenkin syntyperäinen maalaistyttö niin mulla oli tästä selvä visio. =D

  Vastaa

  Päivi
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 17:22 (2 kuukautta ago)
  Mä olen just menossa maalle viikonlopuksi! :D Mä en meikkaa maalla yhtään, mutta en kyllä poistu kotipihasta minnekään paitsi korkeintaan lähikauppaan hakemaan lisää suklaata.
  Tosi kaunis tuo tekemäsi meikki! <3 Juuri tuollainen meikki minulle tulee sinusta mieleen – herkkä, kaunis ja raikas.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 18:44 (2 kuukautta ago)
  Oo, ihanaa! Lisää suklaata kuulostaa aina hyvältä idealta. :D

  Kiitos, paletin sävyt on kyllä tehty niin, että ihan kuin multa olisi kysytty mielipidettä mitä laitetaan, joskus näinkin.

  Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa

  Päivi
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 21:41 (2 kuukautta ago)
  Samoin sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Virpi
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 17:26 (2 kuukautta ago)
  Kolahtaapa hyvinkin! Värit ja koko paletti ovat kauniit ja niin on niillä tehty meikkikin. Pidän tuosta raikkaasta tunnelmasta, jota korostaa juuri alaluomen paljaus. Huulipuna on niin sopiva sinulle!

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 18:45 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Virpi. Mulla alaluomen meikki saattaa usein aiheuttaa raskaan ja ruuhkaisen vaikutelman, sen kanssa pitää olla tosi varovainen, arkimeikissäni ei ikinä olekaan alaluomella mitään, koska musta mun silmät näyttää avoimemmalta ilman.

  Vastaa

  Emma
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 20:25 (2 kuukautta ago)
  Uaaah mun on pakko hankkia tuo Forever Peach, tykkäsin alkuperäisestäkin versiosta niin paljon! Ihana meikki :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 20:54 (2 kuukautta ago)
  Peach on niin täydellinen kesään! <3

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 21:40 (2 kuukautta ago)
  Peach on paras! <3 Ihanan kostetuttava ja mikä väri!

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 21:46 (2 kuukautta ago)
  Mun on vaikea keksiä mitään koukuttavampaa kuin nää Just Kissedit. <3 Tykkään, että ne oikeasti antaa sitä väriä.

  Vastaa

  Francesca
  lauantai 14. maaliskuu 2015 at 05:10 (2 kuukautta ago)
  loved this xx

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 14. maaliskuu 2015 at 09:05 (2 kuukautta ago)
  Thanks. :)

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  lauantai 14. maaliskuu 2015 at 10:25 (2 kuukautta ago)
  Oih, pieni Country weekend-getaway kuulostaisi just nyt niin hyvältä! :D Paletissa on ihanan luonnolliset sävyt ja maalla jos missä luonnollisuus on just se juttu. Ihana! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 14. maaliskuu 2015 at 10:35 (2 kuukautta ago)
  Nimenä erittäin onnistunut. :D Kiva, että mukana on vähän blingiäkin, sitä tanssijalkaa varten. ;)

  VastaaPoista
 3. Mysterious M
  lauantai 14. maaliskuu 2015 at 16:11 (2 kuukautta ago)
  Ihana luonnollinen meikki. Janella on nuo rasiat niiiin kauniita. Sain myös tuon saman paletin ja vaikka olen ollut vain kaupungissa, olen sillä aamuisin silmäni meikkaillut ja vielä arkena:) Sävyt ovat kauniit!

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 14. maaliskuu 2015 at 23:16 (2 kuukautta ago)
  Kiitos.

  Ne on ja mä tykkään, kun ne on litteitä, vievät vähän tilaa. Ihanat luonnolliset sävyt, joilla saa vähän juhlavampaakin tarvittaessa. :)

  Vastaa

  Fani
  sunnuntai 15. maaliskuu 2015 at 10:27 (2 kuukautta ago)
  Voi hitsi, miten kaunis meikki! Näytät niin kauniilta. :)
  Nuo luomivärit näyttää erityisen hyvältä. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 15. maaliskuu 2015 at 10:34 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Fani! <3

  Vastaa

  FF
  maanantai 16. maaliskuu 2015 at 06:42 (2 kuukautta ago)
  Kaunista! Tuo kahvinruskea geelirajaus kuulostaa erittäin hyvältä. Olisi tämäkkä mutta mustaa vähän pehmeämpi. Hyvää viikon alkua!

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 16. maaliskuu 2015 at 08:17 (2 kuukautta ago)
  Mä tykkään myös, musta on aina musta, mutta tällä saa sellaista hivenen pehmeämpää jälkeä, eikä ole niin kova. <3

  Vastaa

  Riitta
  maanantai 16. maaliskuu 2015 at 14:41 (2 kuukautta ago)
  Upea sinä, näytät superkauniilta! Just Kissed meni samantien hankintalistalle, sun suositukset on nimittäin tähän mennessä osuneet kaikki ihan nappiin.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 16. maaliskuu 2015 at 16:37 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Riitta. :)

  Kiva kulla, jos on osunut oikeaan. Se YSL:n Lip Stain on sitten myös ihan sun juttu, jos sellaista ei vielä ole. ;)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives