Glamglow Powermud


Olen aiemmin testaillut täällä blogissa Glamglown naamioita. Tuolloin testauksen kohteena olivat Youthmud ja Supermud, joista varsinkin Youthmudin tehokkuuteen ihastuin kovasti. Glamglow tuoteperhe kasvoi jokin aika sitten uudelle tuotteella Powermudilla. Powermud on puhdistava, uudistava ja ravitseva detox-naamio. Olen muuten pistänyt viime aikoina merkille, että detox on tällä hetkellä se sana, millä useita kosmetiikkatuotteita myydään. Kuka osaa veikata seuraavan?
Minua kiinnosti tässä naamiossa erityisesti se seikka, että se yhdistää saven ja öljyn. Se on samaan aikaan hellä, mutta puhdistava. Savi huolehtii ihon syväpuhdistuksesta ja öljyt pitävät huolta hellävaraisuudesta. Powermud sopii kaikille ihotyypeille, miehille, naisille, nuorille ja sitä suositellaan myös erityisesti paljon meikkiä käyttäville tehokkaaksi lisäpuhdistajaksi.


Naamio on melkoinen cocktail. Siinä on käytetty peräti kolmea erilaista yhdistettä, jotka lupaavat tehdä ihosta pehmeän, puhtaan ja raikkaan.
OILIXER™
Koostuu neljästä kuivaöljystä. Viikunakaktuksen hedelmäöljy ravitsee ja pehmentää. Männynneulasöljy puhdistaa. Pihka tasapainottaa ja mirhaöljy uudistaa, sekä elvyttää.
CLAYTOX™
On neljä saven yhdiste, joka syväpuhdistaa ihon. Brasilialainen valkoinensavi tekee koostumuksesta notkean. Tämä onkin koostumukseltaan ihan erilaista kuin kaksi aiempaa käyttämääni naamiota, jotka olivat huomattavasti kuivempia levittää iholle. Bentoniittisavi imee iholta epäpuhtaudet ja sisältää puhdistavaa kalsiumia. Kaoliinisaven mineraalit hillitsevät ihon kiiltoa ja vihreäsavi ravitsee ihoa.
PUREIFIER™
Yhdistelmä sisältää puhdistavia, supistavia ja pehmittäviä ainesosia. Benoitine uudistaa, hydraloitu hiivan aminohappo tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta, askorbiiniglukoosihappo parantaa ihon sävyä ja riisi siloittaa ihon pintaa.
Lisäksi naamio sisältää jauhettua ukontulikukkaa, joka sisältää runsaasti rasvahappoja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja tekevät ihosta pehmeämmän.


Naamion koostumus on miellyttävän notkeaa. Tuoksu on raikas ja makea. Omaan nenääni tosi miellyttävä. Naamiota levitetään kuiville kasvoille ja kaulalle ohut kerros. Annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia tai kunnes naamio on kuivunut. Tämän jälkeen lisätään vettä ja hierotaan tuote pois kasvoilta pyörivin liikkein. Tässä vaiheessa naamio muuttuu vaahtoavaksi öljyksi. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaan viikossa tai tarvittaessa useammin. Itselläni on pintakuiva ja melko herkkä iho. Joten olen käyttänyt tätä silloin, kun iho on kaivannut lisää kuulautta ja puhtautta. Sopiva käyttöväli on ollut n. 10 päivää. En tihentäisi tuota käyttöväliä yhtään. Rasvoittuvan ihon omaava voi varmasti käyttää naamiota useamminkin, mutta meille herkkiksille suosittelen käytön suhteen malttia. Naamio jättää ihon aivan ihanan puhtaan tuntuiseksi, kirkkaaksi ja pehmeäksi. Olenkin käyttänyt tätä aamuisin, kun olen halunnut meikin levittyvän kauniisti kasvoille tai iho on näyttänyt samealta. Youtmudhan pisteli itselläni kasvoilla (kuuluu asiaan), mutta Powermudin kanssa en ole pistelevää tunnetta kokenut vaan se tuntuu kasvoille levittäessä hieman viileältä ja raikkaalta.


Powerdmud on pakattu tyylikkääseen keväisen vihreään pakkaukseen. Kun kannen avaa, alta paljastuu humoristinen Hello Sexy -tervehdys. Powermudia on myynnissä Stockmann-tavarataloissa, Kicks-myymälöissä ja Sokoksissa. Suositushinta 49,90 euroa. Arvioisin, että naamiota kuluu kerralla n. 5 grammaa (kasvoille ja kaulalla levitettynä) ja tällöin 50 gramman purkista saisi itselleen 10 käyttökertaa. Minusta tämä on kuitenkin hintansa arvoinen, sillä ero ihossa on silmin nähtävissä käytön jälkeen. Iho ei pelkästään tunnu vaan myös näyttää aivan erilaiselta.

Oletteko kokeilleet Glamglown naamioita? Suosikkinne?

Tuote lehdistönäyte.
 1. Marika
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 14:27 (3 kuukautta ago)
  Haluaisin kokeilla tuota ja sitä supermudia, mutta se ei taida onnistua ennen kuin voitan lotossa :D

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 18:29 (3 kuukautta ago)
  No ehkä joskus. ;)

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 17:01 (3 kuukautta ago)
  Mulla on näytetuubi Thirstymudista, mutta enpä ole muistanut sitä kokeilla. Kaikkihan näitä aina kehuu, joten pakko olla hyvä tuote :)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 18:30 (3 kuukautta ago)
  Thirstymudia en itse ole vielä ehtinyt kokeilemaan, monet vähän kuivempi ihoiset tuntuu tykkäävän siitä tosi paljon.

  Vastaa

  Virpi
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 20:09 (3 kuukautta ago)
  Detox on vähän huvittavakin ilmiö, ihoon kun ei voi jäädä mitään myrkkyjä eikä ihon kautta voi mitään aineita kehosta imeä savinaamiolla pois. Toisaalta siellä kehossakaan ei myrkkyjä ole, kyse on vaan uskomuksista.

  Olen kerran kokeillut kahta näistä naamioista ja pidin kyllä. Varsinkin tuollainen naamio kiinnostaa, jonka jälkeen näkee selkeästi kauniimman ihon:)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 20:28 (3 kuukautta ago)
  Kosteuttavien naamioiden joita yleensä käytän ihoni vuoksi ainoa ”huonopuoli” on se, että ne tulokset ei tavallaan ole niin näkyviä kuin näissä Glamglown naamioissa. Kyllä, kuivat kohdat ovat tiessään ja ihoa on pehmeämpi ja kuulaampi. Mutta sellainen selvästi tasaisempi ihonpinta efekti puuttuu, musta se on juuri se, minkä näkee parhaiten omin silmin. Kiva, että kommentoit tuota detoxia, koska musta se on ollut aika hauska ilmiö, kun katselen noita purkkeja mitä kaapista löytyy, aika monessa esiintyy tuo sana ja se on tullut nyt vasta ihan viime aikoina tuohon ihonhoitoon vahvasti mukaan myyvänä sanana. ;)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 20:26 (3 kuukautta ago)
  Kosteuttava Thirstymud on Glamglow’n naamioista mun lemppari! Sitä on mulla käytössä jo toinen purkki :) Kaikkia olen kokeillut, myös tätä uutta. Tosin tätä olen testannut vasta pari kertaa. Jättää kyllä ihon ihanan puhtaaksi, ja tykkään tuoksustakin :)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 20:31 (3 kuukautta ago)
  Mulla on se kaapissa, mutta ajattelin kokeilla tän eka. :D Mä luulen, että se on mun iholle se paras naamio näistä, niin paljon kuin Youthmudista ja tästä tykkäänkin. Supermud oli selkeästi tarkoitettu epäpuhtaalle iholle, eikä toiminut mulla niin hyvin kuin nämä kaksi muuta.

  VastaaPoista
 2. Mysterious M
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 20:40 (3 kuukautta ago)
  Näitä olen suunnitellut joskus kokeilevani, mutta tuntemattomien joukkoon ne nyt vielä kuuluvat:)

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 22:31 (3 kuukautta ago)
  No kaikki aikanaan. ;)

  Vastaa

  Liisa
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 22:08 (3 kuukautta ago)
  Mulla on tästä kaksi pientä näytettä.. Odottelee korkkausta <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 22:29 (3 kuukautta ago)
  Mä luulen, että sä tykkäät!

  Vastaa

  Aune
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 22:11 (3 kuukautta ago)
  Monesti tehnyt mieli kokeilla näitä naamioita ,mutta en ole raaskinut ostaa sen takia,sillä pelkään niiden olevan liian tyjyä herkälle iholle..

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 11. maaliskuu 2015 at 22:30 (3 kuukautta ago)
  Mulla on myös vähän herkkä iho, mutta jos on enemmän, niin suosittelen aloittamaan kokeilut siitä kosteuttavasta Thirstymudista, koska olen ymmärtänyt, että se on näistä se hellävaraisin. :)

  Vastaa

  Fani
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 09:34 (3 kuukautta ago)
  Mulla ei ole vielä yhtään Glamglowta, mutta pakko kyllä hankkia ainakin yksi. :) Tämä kiinnostaisi kyllä todella paljon. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 09:51 (3 kuukautta ago)
  Siinä onkin valittavaa, koska Glamglowlta on varmaan tulossa vielä yksi naamio lisää jossain vaiheessa. ;)

  VastaaPoista
 3. Nella / Neiti Minttukihara
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 09:57 (3 kuukautta ago)
  Tätä pitää niin kokeilla vielä ja Thirstymudia kans! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 10:01 (3 kuukautta ago)
  Thirstymud lähtee täällä seuraavaksi testiin. :)

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 10:48 (3 kuukautta ago)
  En ole kokeillut, mutta uusista naamioista otan aina mielelläni vinkkejä vastaan! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 11:16 (3 kuukautta ago)
  Itse olen ihan naamiofriikki ja muiden bloggareiden naamiopostauksen on aina mun tuhoni. :D

  Vastaa

  Marina
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 10:55 (3 kuukautta ago)
  Thirstymud ja supermud on mun suosikit tai tykkään kyllä myös siit Youghtmudistakin.

  Tätä tekisi kyllä mieli testata myös :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 12. maaliskuu 2015 at 11:17 (3 kuukautta ago)
  Thristymudia alan kyllä testaamaan mielenkiinnolla, kun sitä kehutaan niin paljon. :)

  Vastaa

  Taru /HOME AT LAST
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 15:01 (2 kuukautta ago)
  Uu, mä olen ihan lovena merkin naamiohin, Youthmud oli viime kesänä testissä, ja nyt Supermud, Thirstymud ja Brightmud. Ja kaikki NIIN MAHTAVIA. <3 <3 <3 :D Tämä siis ainoa, mitä en ole testannut!

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 13. maaliskuu 2015 at 15:36 (2 kuukautta ago)
  Youthmud. <3 Nää on niin koukuttavia, ihan siihen perustuu, että sen ihon muutoksen huomaa niin selkeästi käytön jälkeen. Kauniit purkit ei ole yhtään huononna käyttökokemusta.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives