Bio2You – Tyrnin voimaa


En tiedä moniko teistä on kuullut Bio2You -sarjasta. Itse kiinnostuin, kun kuulin tuotteiden sisältävän tyrniä. Minusta tyrni on ollut aina mielenkiintoinen. En voi sanoa pitäväni marjan mausta kovinkaan paljon, se on todella karvas. Silti silloin tällöin ripottelen marjoja aamupuuroni päälle, koska minulla on ollut siitä mielikuva tehokkaana marjana. Sitä se onkin. Tyrnissä vitamiinien pitoisuus on paljon suurempi kuin monissa muissa kasveissa. A-vitamiinia tyrni sisältää kolme kertaa enemmän kuin porkkana. C-vitamiinia kymmenen kertaa enemmän kuin appelsiini ja E-vitamiinia neljä kertaa enemmän kuin auringonkukansiemen. Tyrni sisältää peräti 22 erilaista rasvahappoa, 14 vitamiinia, 11 hivenainetta... luetteloa voisi jatkaa melkein loputtomiin. Jos tyrni on sisäisesti nautittuna terveellistä niin se ei voi todellakaan tehdä huonoa ulkoisestikaan.
Bio2Youn kaikkien tuotteiden pohjalla on tyrniä. Tuotteet ovat luonnonmukaisia, ne eivät sisällä alkoholia, väriaineita tai eläinperäisiä tuotteita.


Sain testattavakseni sarjan orgaanisesti korjaavan anti-aging seerumin. Seerumi on pakattu lasipulloon ja annostelu tapahtuu pipetin avulla, joka sopii tähän tuotteeseen hyvin, sillä koostumus on ohutta, melkein vesimäistä. Seerumi lupaa ehkäistä ryppyjä, uudistaa, rauhoittaa ihoa, sekä edistää kollageenin syntymistä. Auttaa myös ehkäisemään ihon pigmenttimuutoksia. Sisältää mm. aloe veraa, joka rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Sarviapilaa, joka parantaa ihon ongelmia. Humulus lupulusta, joka on vahva antiseptinen liuos, joka vähentää ärsytystä ja tulehdusta. Tuotteen sisältämä tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa ja suojaa ihoa ikääntymistä vastaan, sekä uudistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta.


Seerumia käytetään puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle kaksi kertaa päivässä ja päälle levitetään normaalin tapaan voide. Koostumus on tosiaan ohutta, jopa vesimäistä. Seerumi imeytyy ihon välittömästi, se ei jätä nihkeää pintaa vaan raikkaan tunteen. Tämä olikin se asia, mistä pidin tässä tosi paljon, sen lisäksi, että tämä teki ihon miellyttävän pehmoiseksi ja hehkuvaksi. Yksi asia kuitenkin oli, josta en päässyt yli, nimittäin tuoksu. En osaa millään kuvailla miltä tämä tuoksui, mutta omaan nenääni tuoksu oli niin outo, että en lopulta pystynyt käyttämään tätä päivisin ollenkaan. Tuoksu ei vaan ollut nenääni hyvä ja se jäi leijumaan levityksen jälkeen siihen asti, kunnes pesin seuraavan kerran kasvoni puhdistusaineella. Käytinkin tätä tuoksun vuoksi vain öisin. Kokeilin tätä ihan huvikseni kädelleni ja pesin käden vedellä, mutta pelkällä vedellä tuoksu ei lähtenyt irti vaan sen irrottamiseen tarvittiin puhdistusainetta. Harmittaa edelleen, että muuten loistava tuote, mutta tuoksu oli minulle jostain syystä tosi epämiellyttävä. Näin sattuu harvoin, mutta tämän tuotteen kohdalla kävi näin, joten laitoinkin tästä asiasta viestiä maahantuojalle ja sain tuoksuongelmaani ihanan vastauksen. He ovat saaneet tuotteen osalta kahdenlaista palautetta, toiset eivät havaitse tuoksua ollenkaan, mutta toiset kokevat sen kuten minä. Kaimani Nonnulasta kuvaili tätä Jaffan tuoksuiseksi. Joten jos mahdollista, suosittelen käymään nuuhkimassa tätä myyntipisteissä ja muodostamaan siellä sitten oman mielipiteenne tämän tuoksusta. Tuote on muuten todella ihana ja ihoni piti siitä. Seerumin suositushinta on 27,90 euroa.
Bio2You -sarja sisältää monia tuotteita, joihin voi käydä tutustumassa verkkosivuilla, josta tuotteita voi tilata suoraan kotiin postikuluitta. Bio2You halusi tarjota teille alennuskoodin verkkokauppaan. Koodilla B2YKAUNEUS saatte 20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Tarjous on voimassa 15.4.2015 asti. Facebook-sivut löydät täältä.

Nautitteko tyrninne sisäisesti vai ulkoisesti?

Tuote lehdistönäyte, saatu blogin kautta.
 1. Charming Nails
  torstai 19. maaliskuu 2015 at 14:16 (2 kuukautta ago)
  Mulla on tämä ja muita Bio2You tuotteita. Todella loistavia kuivalle ja ikääntyvälle iholle! Tuoksu varmasti jakaa mielipiteet, se on vähän jännä ensialkuun mutta siihen kyllät ottuu eikä sitä huomaa lähes ollenkaan ;D itsellä iltakäytössä tämä :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 19. maaliskuu 2015 at 14:58 (2 kuukautta ago)
  Kiva kuulla. Tän koostumus oli tosi kiva ja kevyt, mutta silti tehokas. Tuoksuun en valitettavasti yrityksistä huolimatta tottunut, se alkoi tuntumaan itseasiassa aina vaan pahemmalta. :( Tosi jännä, koska koskaan tällaista ei ole ennen vastaan tullut. Käytin aikoinaan jopa RENin vähän kalanmaksaöljylle tuoksuvaa seerumia, kun se oli niin hyvä, mutta joku tässä tuoksussa oli, että oma nenä ei sopeutunut millään. Harmittaa.

  Vastaa

  Mysterious M
  torstai 19. maaliskuu 2015 at 18:31 (2 kuukautta ago)
  Oliskohan tuossa seerumin tuoksussa sama kun hajuvesissä, että ensin ne haistaa kokoajan, kun tuoksu on uusi, mutta hetken päästä et huomaa miään. Eli tottumuskysymys. Tyrni on tuttu juomana.

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 19. maaliskuu 2015 at 18:49 (2 kuukautta ago)
  Voi olla, itse en tottunut, vaikka käytin seerumia reilut kaksi viikkoa joka ilta. Tuoksuihin tosiaan saattaa itse turtua, turrun, jos on hyvä tuoksu. Mutta sellaiseen tuoksuun, joka omaan nenää ei miellytä, en kyllä kovin helposti, sen jotenkin nousee niin esiin. Jänniä juttuja. :D Muuten ihana seerumi ja niin kuin sanoi, toisten nenään tämä saattaa tuoksu hyvältä, kuten Jaffa-keksiltä, itse en tuota tuoksua tästä löytänyt.

  Vastaa

  Helena
  torstai 19. maaliskuu 2015 at 23:43 (2 kuukautta ago)
  Mun iho rakastaa tyrniöljyä! <3 Oon käyttänyt Sibun tyrniöljyä ja nyt kyllä alkoi tääkin tehopakkaus kiinnostamaan :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 08:31 (2 kuukautta ago)
  Sitten kannattaa ilman muuta kokeilla tätäkin, kyllä tyrnissä selkeästi voimaa on, sillä tämä teki ihosta tosi ihanan tuntuisen.

  VastaaPoista
 2. Pirkon Paletilta
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 08:34 (2 kuukautta ago)
  Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Tyrnimarjat ovat kyllä ihania ja melkoisia vitamiinipommeja, toistaiseksi olen nauttinut niitä vain sisäisesti, mutta hyvältä vaikuttaa tämäkin tuote! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 08:43 (2 kuukautta ago)
  Itselaitan tyrnimarjoja aina mustikoiden sekaan puuroon, niin saa vähän makeamman makuista, jotenkin niiden tehoon uskoo niin (todistettuhan se on), että pieni kitkeryys ei haittaa. Seerumi tekee ihosta tosi heleän ja pehmoisen, vesimäinen koostumus oli plussaa.

  Vastaa

  Tiia K
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 09:23 (2 kuukautta ago)
  Testissä on juuri sarjan puhdistusaine ja sekin on aivan ihana, miellyttävä ja pehmeä. Se vielä että huomasin, että kyseessä latvialainen sarja, niin taas sydän läikähti vielä extraloikan. Puhdistusemulsion tuoksu on todella miellyttävä, olisipa jännää tuoksutella miltä tämä tyrni tuoksuu. :)

  Tyrniä selvästi tulisi nauttia sekä sisäisesti että ulkoisesti ja täytyy todeta, että seerumi kiinnostaa todella kovasti. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 09:46 (2 kuukautta ago)
  Tosi kiva kuulla Tiia. Latvialaiset kyllä taitaa tämän luonnonkosmetiikan teon, se on todettu! ;)

  Vastaa

  Fani
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 09:41 (2 kuukautta ago)
  Multa löytyy myös muutama Bio2youn:n tuote ja niistä tulossa pian myös juttua blogiin! Mä tykkäsin erityisesti tuon mun rasvan tuoksusta. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. maaliskuu 2015 at 09:47 (2 kuukautta ago)
  Jään odottamaan sun juttua! :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives