Belugaria
Essien Encrusted Treasures -kokoelmaan kuuluva Belugaria on lakka, joka on jakanut kovasti mielipiteitä. Sitä vihataan tai rakastetaan. Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään, että se on erikoinen. Lakka jossa on kaikkea. Ehkä liikaakin?

Siinä on hologrammisia glittereitä, hiekkalakan karhea pinta... Se on kuin kaviaaria.


Lakka on melko paksua, mutta yksinään levitettynä se ei silti peitä ihan täydellisesti yhdellä kerroksella vaan väliin saattaa jäädä läpikuultavia kohtia. Luin muista blogeista, että lakkaa on lähes mahdotona levittää siististi kahta kerrosta päällekkäin. Joten lakkasin kynnet ensin OPI:n mustalla Onyxilla, jonka kuivuttua, lisäsin päälle yhden kerroksen Belugariaa. Yhden kerroksen levittäminen oli helppoa. Lakka levittyi tasaisesti kynnen pinnalle ja kuivui tosi nopeaan.

Pakko sanoa, että tämä toimii mielettömän hyvin juurikin lyhyissä kynsissä. Tuijottelin koko illan kynsiäni, koska ne näyttivät niin jänniltä. 

Onko Belugaria teistä kamala vai rakastettava?

Suositushinta 13,90 €.  

Lakka saatu blogin kautta.
 1. Belugaria on ihana :) näyttää tosi hyvältä sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä sellainen, joka jakaa hirveästi mielipiteitä. Itse olin kuvista katsoen sitä mieltä, että ei välttämättä mun juttu, mut tää on kynsillä paljon jännempi kuin odotin. :p

   Poista
 2. Meh. ei mulle.. Saakohan tämä nimensä ihan beluga-kaviaarista?

  VastaaPoista
 3. Ehkä liian erikoinen mun makuun.. :D

  VastaaPoista
 4. Olen enemmän yksinkertaisten ystävä, esim. Tämän kevään nudekynnet ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ihan sairaasti nude-kynsistä muilla, mutta itsellä ne tuntuu aina tosi valjuilta. Taidan omistaa vain kaksi nudea lakkaakin. :D

   Poista
 5. Varmaan pitäisi nähdä omilla kynsillä ennen lopullista mielipidettä, mutta on se hienon näköinen ainakin kuvissa. Ja kerrankin lyhyillä kynsillä toimii paremmin. ;) (Terveisin nimimerkki, "Pitkät kynnet ärsyttää omissa sormissa")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän myös kynnet melko lyhyinä, vaikka ne kasvaisivat pidemmiksikin. Ne vaan kasvavat kieroon ja musta se on kamalaa. Parempi pitää lyhyinä. :D

   Poista
 6. Onpas mielenkiintoinen lakka. Sun kynsissä näyttää ihan hyvältä, mutta mä en jotenkin ole koskaan innostunut mustista kynsistä. En tiedä miksi :) Oon kyllä joskus kokeillut hopeisen glitter-lakan kanssa ranskalaisellä kärjellä (mun rakennekynsiaikana). Tummista lakkasävyistä suosin enemmän luumua, harmaata tai jotain muuta, mutta musta on jostain syystä mulle vieraampi :) Tällä hetkellä koukuttaa kaikki pirteän sävyiset lakat, pastellit ja nudet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle musta oli tosi kauan vieras, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan pitäväni tummista kynsistä. OPI:n Onyx on ollut lempilakkojani jo vuosia, se on niin huikea. Toki mustissakin tykkään enemmän kiiltävän pinnan jättävistä kuin mattaisista niin siksi tämäkin vähän epäilytti. :D

   Poista
 7. Tämä on kyllä erikoinen lakka ja ehkä liian erikoinen mulle. Mutta tosiaankin, tämä pitäisi testata omilla kynsillä ennen kuin asiasta voisi olla varma =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ei kyllä tee tälle ihan oikeutta, kauniimpi livenä, toki melko erikoinen. :D

   Poista
 8. Mielestäni tämä on jotenkin vain.. kummallinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että se mun tuijottelu johtuu juurikin tuosta. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives