Karl Lagerfeld Parfums


Muodin kuningas Karl Lagerfeld lanseerasi vuoden alussa kauan odotetut uutuustuoksut miehelle ja naiselle. Erikoista on se, että näillä tuoksuilla ei oikeastaan ole nimiä. Naisten tuoksu on Her ja miesten Him.

Uutuustuoksujen ulkonäkö on Legerfeld-tyylinen: konstailemattoman tyylikäs, varustettuna ripauksella rock chic-henkeä. Pullot ovat painavia ja lasi paksua. 

Itselläni on entuudestaan hyvin vähän kokemusta Karl Lagerfeldin tuoksuista, mutta Sun Moon Starsista tulee aina mieleeni kämppäkaverini opiskeluajoilta, jonka valikoimiin kyseinen tuoksu kuului. Tykkäsin siitä kovasti hänen yllään, mutta en itselläni.


Naisten tuoksussa alkutuoksuna vallitsee hedelmäinen yhdistelmä limeä ja persikkaa. Sydäntuoksussa taas omaa suosikkiani ruusua, sekä hienostunutta magnoliaa ja temppelipuun kukkaa. Viimeisen silauksen antavat myski ja puun pehmeät vivahteet. 

Tuoksu on kevyt. Ensi nuuhkaisulla omaan nenääni tulee vahvimmin esiin persikka, lime on vain hennosti taustalla. Nämä kaksi vivahdetta häviävät iholta melko nopeasti. Pelkäsinkin, että tuoksu ei kestä iholla kauaa. Onneksi pelko oli väärä. Sillä sydäntuoksun ruusu ja magnolia, sekä pohjatuoksun puun vivahteet säilyvät iholla kauemmin n. kuutisen tuntia. Tuoksu on tyttömäisen kepeä ja mielestäni "helppo" ja siten erinomainen kesään. Talveksi kaipaan itse jotain vahvempaa ja mausteisempaa. 

Ensiksi mietin, että tämä on itselleni liian "helppo" tuoksuna, mutta olen huomannut tarttuvani pulloon monena aamuna. Tuoksu on kepeä, mutta ei kuitenkaan tylsä.


Miesten tuoksussa alkutuoksuina mandariinia ja laventeliöljyä. Sydäntuoksussa kirpeää omenaa ja orvokkia. Pohjan luovat santelipuu ja meripihka antavat tuoksulla miehekkään loppusilauksen.

Miesten tuoksu on mielestäni mielenkiintoisempi ja erikoisempi kuin naisten. Omaan nenääni voimakkaimmin tuoksuvat orvokki, mandariini ja santelipuu. Tuoksu on miehekkään makea ja voin hyvin kuvitella tämän myös herra L:n itsensä ylle. Pullon miehekkään musta ulkomuoto viimeistelee tuoksun. 

Miehen mietteet:

Ylellinen pullo ja tuoksu. Pysyvyys normaali n. 6 tuntia. Pehmeä ja hieman makea. Pidän kovasti. 

Miehille valikoimaan kuuluu useita tuotteita Deo Stickistä Aftershave Balmiin.

Karl Lagerfeldin tuoksujahan joitain saa marketeista, mutta nämä uutuudet ovat ainoastaan selektiivisessä myynnissä. Ostopaikkoina mm. Sokos ja Stockmann.

Onko Lagerfeldin tuoksut teille tuttuja? 

Hinnat:

Naiset:

EdP 85 ml, 90€
EdP 45 ml, 67€
EdP 25 ml, 45€
Bodylotion 26 €

Miehet:

EdT 100 ml, 76€
EdT 50 ml, 60€
EdT 30 ml, 44€
Deo Spray 150 ml, 26€
Aftershave Balm 150 ml, 27€
Shower Gel 150 ml, 22 €
Deo Stick 75 g, 31€

Tuoksut saatu blogin kautta. 1. Haha, molemmilla meillä näemmä tuoksupostauspäivä! :-D

  Anoppini käytti Sun Moon Starsia myös, sopi hänelle mutten voisi kuvitella itselleni. Ja mä myös sanoisin, että näistä tuoksuista tuo miesten versio kuulostaa kiehtovammalta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, :D Pitääkin tulla katsomaan sun.

   Miehen versio on tosi kiinnostava, sopisi myös naisille, jotka pitävät maskuliinisista tuoksuista.

   Poista
 2. Ei ole Lagerfeldit tuttuja. Mähän nyt olenkin tuoksunirso, mies enemmän sporttisten ja raikkaiden tuoksujen ystävä. Calvin Klein on ollut suosikki, monta CK:n miestentuoksua löytyy meiltä ja myös Deo Stickejä. Mäkin oon tykännyt niistä, ihan positiivista, ettei ole aina pää kipeänä miehen lähellä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisihan se kamalaa, jos miehen lähettyvillä saisi päänsärkyä. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives