Golden Gel


Olen huomannut, että mitä enemmän itselle tulee vuosia mittariin, sitä tärkeämmäksi käyvät erilaiset silmänympärysiholle tarkoitetut tuotteet. Vasempi silmäni näyttää väsyneemmältä kuin oikea, eikä ihme, sillä liiskaan sen tyynyä vasten joka yö moneksi tunniksi. (nukun vasemmalla kyljelläni) Tämän tavan huomaa koko kasvojen vasemmasta puoliskosta. Kaksikymppisenä tuhahtelin näille erillisille silmänympärysihon tuotteille, nyt kaduttaa. Kaikille "lapsosille" pieni varoituksen sana: älkää tehkö samaa virhettä kuin minä. Aloin säännöllisen silmänympärysihon hoitamisen vasta kolmekymppisenä. Onneksi kuitenkaan koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Itselleni eivät sovi kovin täyteläiset silmänympärysvoiteet. Huomaan niiden keräävän yön aikana nestettä ja turvottavan silmänympäryksiä. Joten haen tuotteilta melko ohutta koostumusta, mutta silti hyviä kosteustehoja. Pahitteeksi ei myöskään ole kimmoisuutta ja virkistävyyttä tuovat ominaisuudet. Jos tuotteessa on vielä jotain extraa, kuten aitoja kultahippuja siinä on ainesta suosikkituotteekseni.


Olin tammikuussa käymässä Kauneuslinnassa ja samalla reissulla goodie bagiini oli sujautettu Phyrisin Golden Gel -silmänympärysgeeli. Tuote pyöri pitkään kaapissani ja olin monta kertaa ottamassa sen esille, mutta jotenkin se unohtui. Parisen viikkoa sitten kuitenkin vihdoin onnistuin tavoitteessani. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen saatoin päästellä muutaman painokelvottoman sanan siitä, miksen ollut ottanut tuotetta testiin aikaisemmin.

Phyris on saksalainen ihonhoitosarja, jonka ovat kehittäneet johtavat kosmetiikka-alan tutkijat, dermatologit ja kokeneet kosmetiikkakemistit. Tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia vaikutusaineita. 


Golden Gel -silmänympärysgeeli on pakattu tummanvihreään kullalla koristeltuun pakkaukseen, josta kaunis geeli näkyy läpi. Tuote kosteuttaa ihoa ja kirkastaa katsetta. Sisältää mm. peltokorte- ja rautamyrttiuutteita, jotka lievittävät turvotusta ja mikroskooppisen pienet hiukkaset aitoa kultaa kirkastavat katsetta ja poistavat väsymyksen merkkejä. Tuote sopii hyvin piilolinssien käyttäjille ja on erinomainen meikin alle. 

Kaunis geeli tuo ripauksen ylellisyyttä arkiseen rutiiniin. Ohut rasvaton koostumus levittyy miellyttävästi ja imeytyy välittömästi. Tuoksu on miedon yrttinen. Geeli on tosi riittoisaa ja pienellä nokareella pääsee pitkälle. Aamulla silmien alle siveltäessä silmäpussit madaltuvat huomattavasti viidessä minuutissa. Kultahippujen kirkastava vaikutus on välitön. Itselläni väsymyksen merkkejä poistava vaikutus oli hämmentävän suuri. Yleensä minun on tosi vaikea nähdä näissä silmänympärystuotteissa mitään suuria heti silminnähtäviä vaikutuksia, mutta tällä kertaa oli toisin.

Kultahiput ovat niin pieniä, että glittereitä vihaavien ei tarvitse niitä pelätä. Hiput eivät jää näkyviin iholle vaan sulautuvat siihen kauniisti. Tuotetta voi käyttää aamuin/illoin, mutta itse käytän aamuisin, koska kirkastava ja turvotusta laskeva vaikutus on niin huomattava. Lisäksi olen huomannut, että geelin ollessa pohjalla meikkiä kertyy vähemmän silmien alla oleviin juonteisiin.

Millä te hoidatte silmänympärysihoa?

Phyrisin jälleenmyyjät löydät täältä.

Phyris Golden Gel 15 ml, 45€

Tuote saatu goodie bagista.

 1. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta! :) Mua alkoi naurattaa kuin luin tuon viimeisen kysymyksesi. Ihan vaan siitä syystä, kun viimeistelin eilen postausta silmänympärysgeelistä ja laitoin myös loppuun saman kysymyksen :D Aurinkoista torstaita sulle, Jonna! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaapa ihanan ylelliseltä, tätä täytyy varmaan kokeilla! Olen niin samaa mieltä tuosta silmänympärysihosta ja iästä, mä olen kyllä käyttänyt sy-voiteita jo varmaan vähän päälle parikymppisestä, mutta aika pitkään sain nauttia siitä, että ihoni ei ole kovin kuiva, joten silmänympärysihokin pysyi muutenkin hyvänä. Mutta nykyään iho todellakin vaatii sitä tehokosteutusta etenkin näin talviaikaan. Ja joo, olen mahanukkuja, mikä ei sekään ole kovin hyvä nassun ihon kannalta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole, silloinhan ne nesteet valuu molempiin "pusseihin" ja turvottaa silmiä. :D Selälteen olisi kai paras asento kasvojen kantilta. Mutta ainakin minusta tuntuu, että tukehdun tuossa asennossa, joten on ihan poissuljettu vaihtoehto.

   Poista
 3. Golden gel kuulostaa upealta:)
  Minä tykkään, että mitä rasvaisempi silmänympärysvoide, sen parempi: kaikki imeytyy. Silmänympärykset ovat naamani ainoa kuiva alue. Ilmastoidussa työhuoneessa varsinkin se kuivuus näkyy. Nyt on käytössä Widmeriä ja Lauderia. Lisään päivällä silmien alle välillä jopa käsivoidetta, mitä vaan on saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin paksummat silmänympärysvoiteet eivät aiheuttaneet tuota turvotusta yön aikana, mutta jostain syystä viime aikoina, jos erehtyy illalla laittamaan paksumman voiteen, näyttää aamulla ihan hakatulta. :D Widmer oli aikaisemmin ihan lempparini, nyt tyydyn käyttämään sitä kosteuttavana kasvonaamiona. :)

   Poista
 4. Mulla on tästä jossain pieni näyte. Pitäisi muistaa etsiä se. Olen hoitanut silmänympärysihoa melko nuoresta, mutta kyllä tuo ikä vaan alkaa näkyä silmien ympärillä. Yhyy. ;) Ja mulla tulee myös helposti turvotusta, joten hyvää silmänympärysvoidetta on ollut vähän hankala löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos on näyte varastossa. Auttaa nimenomaan ainakin itsellä just siihen aamuisen turvotukseen ja no kultahiput sitten kirkastaa. ;)

   Poista
 5. Mä tykkäilen sekä todella täyteläisistä että kevyistä silmänympärysvoiteista. Useimmiten kuitenkin käytän samaa voidekomboa kuin muuallekin kasvoissa, jos ei ole erillistä sy-tuotetta avattuna. Yllätyksekseni kevyemmäksi mieltämäni geelikoostumukselliset sy-voiteet ovat olleet todella hyvä ja jopa voidemaisia parempia! Esimerkiksi RENin normaalin ihon sy-geeli on ihan HG-kamaa.

  Oonko ihan pöhkö, kun eniten mua tässä Phyrisin geelissä houkuttaa ja kiinnostaa nuo kultahiput...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, et oo pöhkö! Ketä ei kultahiput kiinnostaisi. ;D

   Poista
 6. Mä testasin tän joskus lehteen, vuosia sitten. Tykkäsin tästä ihan kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ihan suosittu tuote, kun vieläkin on markkinoilla. ;)

   Poista
 7. Tällä hetkellä käytössä on LivBoxista saatu Cliniquen sy-voide jota käytän iltaisin (kuten muitakin naamanhoitoaineita, olen laiska ja en pese aamuisin kasvoja...). Tätä kultaista tuotetta kohtaan heräs kyllä mielenkiinto, tällä saisi ripauksen luksusta arkeen ja kuka sellaista ei kaipaisi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pyyhin aamulla vaan kasvovedellä, muuten kuivuis naama liikaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives