Sporty, Sexy or Glam?


Muistatte varmaan, kun kirjoittelin teille ennen joulua Michael Korsin Lip Lustereista? Tuolloin juttua kirjoittaessani brändin kosmetiikkaa ei saanut vielä Suomesta, mutta minulla on kaikille Kors-faneille ilouutisia: nyt saa!

Kosmetiikkasarjan virallinen lanseeraus oli toissapäivänä Helsingin Stockmannilla, joka on toistaiseksi ainoa jälleenmyyjä.

Michael Kors haluaa erottua joukosta minimalistisella tyylillään. Kaiken pohjalla on kolme erilaista tyyliä, tuoksua ja naisihannetta: sporty, sexy ja glam. Tunnistatko itsesi ponnaripäiseksi Gwyneth Paltrowksi, seksikkääksi Angelina Jolieksi tai glamouriksi Jennifer Lopeziksi? Vai oletko ehkä näitä kaikkia päivästä riippuen?


Kaiken alku oli tuoksu, jonka ympärille rakennettiin tuoksun tyyliin sopivia värikosmetiikkatuotteita. Millaisia naisia Michael Kors on sitten ajatellut luodessaan kolme erilaista maailmaa?

SPORTY (Citrus) – Poninhäntäinen, aktiivinen ja rento.

SEXY (Amber) – Itsevarma, vaivaton ja sensuelli.

GLAM (Jasmine) – Asennetta ja yritystä ilmaista itseään.


Michael Kors tavoittelee selkeästi kokoelmallaan täydellistä ja rentoa lomalookia. Kun kulmissa ja ripsissä on kestovärjäys niin mitäpä sitä muuta kaipaa kuin pienen piristävän efektin kynsilakkaa, huulipunaa/kiiltoa, aurinkopuuteria ja tuoksun, sekä tietenkin hoidetun vartalon. Sillä sarja sisältää myös vartalonhoitotuotteita: vartalovoiteen, kuivaöljysuihkeen, kylpyhelmet sekä aurinkotuotteita, kuten itseruskettavan ja after sun emulsion.


Tuotteiden hinnat ovat selektiivisen kosmetiikan tasolla, tuoksut (69-89€), vartalotuotteet (49-59€), kynsilakat (25€), huulikiillot- ja punat (35€) ja aurinkopuuterit (59€). 

Joko olette ehtineet käydä katsastamassa nämä ylellisellä kullanhohtoisella kimalluksella ja neliskanttisella muotokielellään puhuttelevat tuotteet? Oletko sinä sporty, sexy vai glam?

 1. No huh, tämä on sellaista rouhean ylellistä, ja pamahtaa varmasti suosituksi. Ulkonäkö houkuttelee, eikä laatu jää varmasti jälkeen siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiillot ovat ainakin tosi laadukkaita.

   Tosi rouhean ylellistä, näyttävät hyllyssä just sellaisilta, mitkä ulkonäöllä itseäni houkuttelee.

   Poista
 2. Hih, tuoksuista Sporty kuulostaa mun jutulta, mutta meikeistä ehdottomasti Glam miellyttää eniten! Täytyykin käydä tsekkaaassa Korsin piste kun seuraavaan kerran käyn Stockalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Mä luulen, että Sexy voi yllättää tuoksuna. ;) Kerro sitten, mitä pidit! Vartaloöljy kannattaa tsekata, se on ihana!

   Poista
 3. Täytyypä seuraavalla Helsingin reissulla käydä tsekkaamassa! :)

  VastaaPoista
 4. Kävin kurkkimassa. Huh ne aurinkopuuterit oli isoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! :) Yksi niistä on sävynä sen verran punertavampi, että toimii hyvin myös poskipunana.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives