Red Hot Rio


En ole päässyt vielä Rioon asti, vaikka olen siitä jo vuosia haaveillut. Opi varmaan kuuli haikailuni, sillä kevään kunniaksi heiltä ilmestyi Brazil-kokoelma, johon Red Hot Rio kuuluu.

Red Hot Rio on tulenpunainen creme-lakka. Koostumus on jellymäistä ja levitys helppoa. Mutta niin kuin usein tämän tyylisten lakkojen kanssa, oli tässäkin itselläni ongelmia peittävyydessä. Monet ovat saaneet tällä hyvän lopputuloksen jo kahdella kerroksella. Minulla kuvassa on peräti neljä kerrosta lakkaa. Kolmannen kerroksen jälkeen kynnenpäät olivat jo melko hyvin peitossa, mutta omissa silmissäni lopputulos oli jotenkin kirjava. Jotkut kohdat kynsistä olivat vaaleampia kuin toiset, niinpä lisäsin vielä neljännen kerroksen.


Lakka kuivui melko nopeasti ja vaikka tasaisen lopputuloksen saaminen tuotti itselleni vaivaa niin onhan tämä sävy nyt kerrassaan ihana! 

Vai mitä mieltä olette?

Brazil-kokoelman jälleenmyyjät löydät täältä.


 1. Tykkään! Olet kyllä saanut täydellisen lopputuloksen aikaiseksi ;) Täytyykin lakata tänään omat kynnet! :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No on! Kunpa vielä peittäisi tasaisesti hieman vähemmillä kerroksilla, tosin olen tarkempi tän suhteen kuin monet muut. ;)

   Poista
 3. Olen vakaasti sitä mieltä, ettei tytöllä voi olla liian monta punaista kynsilakkaa. Vaikka itse olen päätynyt pitämään tänä vuonna kynsilakka hankinnat minimissä (ei vielä yhtään ostettua lakkaa, ilmaisia vaihtareita on toki useampiakin) ei se kuitenkaan estä fiilistelemästä punaisella. Niitä kun on jo laatikossa arviolta 10-15 kpl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen huomannut, että ihan vääjämättä näitä erilaisia punaisia on kertynyt eniten. :D No punaisella ei voi mennä vikaan. ;)

   Poista
 4. Onpa mielettömän upea sävy, just sellainen täydellinen kesäpunainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Tykkään hirveästi, vaikka täydellinen peitto vaatii useita kerroksia.

   Poista
 5. Sävy on ihana, samoin lakan nimi (tärkeä seikka tottakai!), mutta neljä kerrosta peittävyyden aikaansaamiseksi on kyllä liikaa tuon hintatason lakalta... tai itse asiassa miltä lakalta vaan, koska ei mun kärsivällisyys/aika ainakaan moiseen riitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermoja kyllä koeteltiin. :D Jellyt on vähän tuollaisia ne ei peitä, varsinkin jos omistaa hankalat kärjet niin kuin minä. Itse en tykkää, että lakka läpikuultaa, toisiahan tämä ei haittaa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives