Patyka Neroli & alekoodi


Luonnonkosmetiikan luksusmerkki Patyka tulee pariisista. Sarjan tuotteet kunnioittavat reilun kaupan periaatteita. Patykan pakkaukset ovat mielestäni tyylitajultaan pettämättömiä, näitä ei melkein haluaisi avata ollenkaan! Patykalta löytyy tuotteita niin kasvoille kuin vartalollekin. Sarjasta löydät myös anti-aging -tuotteet.

Patykan tuotteita kuvaa parhaiten sana: naisellisuus. Tuotteiden pakkaukset, ylelliset tuoksut ja laadukkaat koostumukset ovat jotain, jota jokainen nainen ihonhoidoltaan odottaa.

Sain Biodellyltä testattavaksi Patykan Neroli Vartaloemulsion. Tuotteen sisältämä neroli kirkastaa ja parantaa ihon elastisuutta. Laventeli taas rauhoittaa ja karitevoin sisältämät A-, E- ja F-vitamiinit pehmentävät kuivaa ihoa.


Patykan Neroli on koostumukseltaan mukavan kevyttä. Tuoksusta tulee mieleen joku ylellinen (Toccan?) tuoksukynttilä, joka minulla on joskus ollut. Tuoksu jää viipyilemään iholle levityksen jälkeen jopa muutamaksi tunniksi.

Voide levittyy iholle helposti, mutta se jättää aluksi iholle aavistuksen nihkeän pinnan, joka häviää kuitenkin melko nopeasti. Emulsiomaiseksi tuotteeksi tässä on tosi hyvät kosteustehot, kiitos tuotteen sisältämien luonnollisten öljyjen. Iho jää käytön jälkeen miellyttävän pehmeäksi.Kaivan tämän vartalovoiteen esiin aina, kun kaipaan erityistä piristystä. Itselleni tämä onkin hyvän mielen tuote.

Biodellyllä on menossa maaliskuussa mahtava kamppis. Jokainen kahden Patyka kasvotuotteen ostaja saa kaupanpäällisiksi Patyka Neroli Vartaloemulsion, arvo 37 euroa.

Lisäksi Biodelly halusi tarjota lukijoilleni 15 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista 15.3.2014 asti. Saadaksesi alennuksen syötät vain kassalla kuponkikoodin KEYWORD. (ale ei koske Nafha-sarjaa)

Biodellyn sivuille pääset tästä ja FB-sivut löydät täältä.

Onko Patyka teille tuttu?

Tuote saatu blogin kautta, mielipiteet ovat omiani. En saa rahallista hyötyä jutun linkeistä, enkä niiden kautta tapahtuvista ostoista. 1. Jolien sivulta on tullut luettua Patykasta, kokemusta ei ole kuin parin kasvoöljy -ja seeruminäytteen verran. Aika ihania olivat. :) Sarja kiinnostaa kyllä kovasti, ja tuon Biodellyn tarjouksen tullessa sähköpostiin, mietin, että joko raaskisin jotain tilata... :) Olikos sulla kasvotuotteista kokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei ole Patykan kasvotuotteista kokemusta vielä. Tulossa on arvostelut Piparminttu puhdistusvaahdosta, sekä Ruusu kasvovedestä.

   Patykan Absolis öljyseerumia on kehuttu paljon ja se olisi tuote, jonka ottaisin itsellekin. Muuten Patykasta saa myös tuon 15 % + vartaloemulsion kaupan päälle, kun ostaa kaksi kasvotuotetta. Eli tarjouksen voi yhdistää muihin tarjouksiin, mutta ei just lanseerattuihin Nafhan tuotteisiin. Nafhoja on para aikaa testissä ja sarjan naamio on aivan ihana! (juttua myöhemmin)

   Poista
  2. Mulla oli just tuosta Absoliksesta näyte, aika kiva kyllä. Täytyy funtisia tilausta, olisi hyvät alet kyllä. :) Nafha vaikuttaa kans mielenkiintoiselta.

   Poista
 2. Minulla on ollut käytössä jokin aika sitten Patykan puhdistusöljy. Mainittakoon, että rakastan Sensain puhdistusöljyä ja kaksoispuhdistusta, joten halusin testata, miten luonnollinen versio pärjää. Valitettavasti täytyy sanoa, etten erityisemmin pitänyt Patykasta. Öljy oli aika paksua ja sitä oli vaikea saada levittymään kuivalle iholle. Meikin se poisti kyllä hyvin, mutta tuo "työstäminen" iltamyöhään ei enää houkuttele. Haluan saada kasvot puhtaaksi nopeasti ja suht vähällä vaivalla. Jottei nyt ihan mollaamiseksi menisi niin Patykan pakkaus oli kyllä todella ihastuttava ja käytännöllinen. Saisi muut ottaa mallia. ;)

  Pistitpä muuten pahan alekoodin! :D Biodelly on yksi lempparinettikauppojani!

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monilla tuntuu olevan Patykan puhdistusöljystä samanlaisia kokemuksia. :( Sen takia en itse uskaltanut ottaa sitä testiin.

   Hyvä alekoodi. Enkä minä hyödy siitä mitään, ihan teidän iloksi Biodelly tarjosi ja 15% ale tuntuukin jossain. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives