Sable Collar


Viikonlopuksi luvattiin takatalvea, joka sitten tulikin. Meinasin lentää takapuolelleni, kun huomasin aamulla ikkunasta katsoessani maan olevan paksun lumikerroksen peitossa. Tuntuu aika uskomattomalta, sillä asuntomme eteläparvekkeella pärjäsi keskiviikkona t-paidassa... 

Onkin sitten hyvä aika postata kuvat lakasta, josta varmasti monelle tulee talviset fiilikset. Itsehän voin ja tykkään käyttää mustaa lakkaa kesällä ja keltaista talvella, en välttämättä yhdistä tiettyjä sävyjä tiettyyn vuodenaikaan vaan menen ympäri vuoden oman fiiliksen mukaan.

Sable Collar kuuluu Essien Shearling Darling -kokoelmaan. Lakka on kauniin punaruskea. Punertava pohja tulee hohdokkaasti esiin valoa vasten. Hämärässä hohto ei ole paljon näkyvissä. Olen itse usein melko arka ruskeaan taittavien lakkojen suhteen, koska ne saattavat olla hieman tylsiä. Tämä lakka ei ole hohtoineen ollenkaan sellainen.


Lakan koostumus on erittäin hyvä. Se on melko paksua, levittyy tasaisesti ja peitti täysin kahdella kerroksella.

Hinta n. 14€.

Pidättekö ruskeansävyisistä lakoista? Järkyttikö aamuinen takatalvi?

Lakka saatu blogin kautta. 1. Aamuinen takatalvi järkytti, todellakin! :D Tuo lakka sopii loistavasti tähän päivään, haha. Tykkään tuosta väristä, mutta minulle se tuo mieleen syksyn. Tosin nythän sitä olisi sopiva aika kokeilla, kun kevät meni hetkellisesti piiloon! Minäkin alan nyt lakkailemaan kynsiä, jotain piristystä tähän päivään on saatava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen vieläkin shokissa! :/

   Minähän arvoin viime viikolla laittaisiko jotain kirkasta vai tämän, valitsin tämän, kun turhauduin niin takatalven lupailusta. :D

   Poista
 2. Kaunis väri, pidän tuollaisista, jotka sihtaavat johonkin syvempään väriin. Katselin juuri äsken uusia Essie-lakkoja Stokkalla, mutta ei Oulussa ollut kovin kiinnostavia.

  Eikä muuten luntakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, näitä talvilakkoja saattaa vielä jostain saada. Itselläni ei ole varmaan kuin pari ruskeaan taittavaa lakkaa tämän lisäksi, niin arka ole näiden kanssa. Mutta tää oli kyllä rakkautta!

   Poista
 3. Tämä on kyllä todella kaunis! Mun suosikki Essieitä ( koko kokoelma ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa päättää, etät tämä vai Parka Perfect. :)

   Poista
 4. Kaunis lakka.

  Takatalvi ei varsinaisesti järkyttänyt, mutta olisihan se voinut jäädä tulemattakin. ;) Ihanat, aurinkoiset, kuivat päivät oli kyllä kivempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli, sitten kun pääsi jo muutaman päivän auringon makuun, niin tämä pudotus tuntui jotenkin pahemmalta. :/

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives