Elämäni aakkoset

Tein tämän aikoinani jo vanhaan blogiini Lilyyn, jota ei enää ole olemassa. Kun bongasin menneellä viikolla Elämäni aakkoset -postauksia muutamasta blogista, ajattelin, että voisin tehdä tämän uusiksi tänne Bloggeriinkin. Sillä en enää edes muista, mitä aikaisemmin kirjoitin, joten puhtaalta pöydältä aloitetaan.


A – Aviomies. Parempi puoliskoni, paras ystäväni, tukeni, turvani, kaikkeni.

B – Blogi. Tärkeä osa elämääni. Toimii hyvänä terapiana. Paikka, jossa voin purkaa pahaa mieltäni, kirjoittaa asioista joista pidän ja joita pidän tärkeinä. Hyvän päivän sattuessa haluan jakaa hyvää mieltä myös lukijoilleni, joita on tullut vuoden aikana aivan valtavasti lisää. Kiitos!

C – Cuba Libre. Lempidrinkkini, jonka kurkusta alas kaatamiseen käytän aikaani lähinnä vain kesäisin, mutta sittenkin kohtuudella!

D –  Dallaspulla. Näitä syötiin aina ruokatunnilla, kun ei jaksettu mennä koulun ruokalaan asti vaan käveltiin sen sijaan kaupalle. Täyttyihän se maha näistäkin. Ällön makeaa, mutta niin ihanaa.

E – Ei. Sana jonka sanominen on yllättävän vaikeaa, varsinkin, jos omaa kiltin luonteen. Itse opin sanomaan sanan ääneen kunnolla vasta, kun tajusin ettei ole enää muuta vaihtoehtoa. Joko henki tai ei. Valitsin ein.

F – Futon. Lempipaikkani kotona on sänky. Futon pelasti aikoinaan selkäni ja yöuneni. Olen ikuisessa kiitollisuuden velassa. Ekologinen vaihtoehto.


G – Guerlain. Minulle pieni pala arkipäivän ylellisyyttä. Tärkeä myös siksi, että lempituoksuni tulee tältä tuoksutalolta.

H – Hiljaisuus. Minun on saatava joka päivä iso annos hiljaisuutta. Kovat äänet ovat kauhistus. Hiljaisuuden kaipuu on mennyt jopa niin pitkälle, että kuuntelen enää tosi harvoin musiikkia. 

I – Intohimo. Suhtaudun intohimoisesti asioihin joista olen kiinnostunut ja joista pidän. Voisin puhua tuntikausi kirjoista, meikeistä, tuoksuista, valokuvaamisesta, kahvista, ruuanlaitosta...

J - Joulu. Paras päivä koko vuonna, onneksi joulu on joka vuosi. Jouluna ei ole mikään huonosti.

K - Keyword: Love. Blogini nimiähän oli aikoinaan niinkin tylsä kuin Classy and Fabulous. Tunnustaako kukaan lukeneensa blogiani jo tuolloin? Reilu vuosi sitten päätin, että sen on vaihduttava ja nimen on kuvattava enemmän minua ja suhtautumistani asioihin joista kirjoitan. Bongasin kirjahyllystä David Grossmanin kirjan Hakusana rakkaus (alk. See under:Love), josta väänsin blogilleni englanninkielisen nimen.

L – Linnut. Minusta on ollut lapsesta asti äärettömän kiinnostavaa seurata lintujen puuhasteluja. Kun oppisi kuvaamaan niitä, ovat vaan niin sukkelia.


M – Mummo. Suurin vaikuttaja elämässäni. Opetti minulle monia tärkeitä asioita. Mummolla oli iso rooli siihen millainen tänä päivänä olen. 

N – Näkö. Tykkään tarkkailla ihmisiä ja ympärilläni tapahtuvia asioita. Näen kaikessa jotain kaunista. 

O – Onni. Kummipoikani, josta on tullut niin iso, että mietin joka kerran hänet nähdessäni, että mihin tämä aika oikein menee? Minähän en ole vanhentunut yhtään, poika silti kasvaa silmissä!

P – Pasta. En koskaan kieltäydy hyvästä pasta-annoksesta. 

Q – Quote. Kaverit Facebookissa ovat saaneet näistä varmaan jo tarpeekseen? Kaikkien aikojen lempisitaattini on Pablo Picasson "It takes a long time to become young.", niin totta.

R – Rakkaus. Kun rakastun, rakastun palavasti. Itseasiassa en ihastu, minulla on vain kaksi vaihdetta rakkaus tai ei mitään.

S – Suklaa. Voisin lopettaa kaiken muun karkin syömisen, mutta en suklaan. Toisaalta suklaa ei ole minulle karkkia, se on suklaata. ;) Jopa laihduttaessa söin joka päivä pari palaa suklaata. Suklaa pelastaa huononkin päivän. Mieskin tietää tämän. Jos olen sairaana tai muuten mieli maassa, hän tarjoutuu hakemaan kaupasta suklaata. 


T – Terveys. Asia jota yleensä oppii arvostamaan todella vasta, kun menettää sen.

U – Uinti. Vihaan liikuntaa. Uinti onkin ainoa liikuntamuoto mistä todella pidän. Vedessä olen kotonani, enkä tunne itseäni kömpelöksi.

V – Vahva. Opin jo pienenä olemaan vahva. Onneksi vanhempana olen oppinut, että aina ei tarvitse olla. Parasta on, jos sinulla on joku, joka on tarvittaessa vahva sinun puolestasi.

W – Wagner. Jaksan aina nauraa sarjakuvasika Wagnerille. Vaikka Wagnerin onkin stereotyyppinen mies, tunnistan hänessä myös itseäni.

X – Tuntematon. Nuo pirun yhtälöt, en osaa edelleenkään laskea näitä. 

Y – Yö. En ole parhaimmillani aamulla. Yön hiljaisissa tunneissa sen sijaan on jotain lohduttavaa. Saatan innostua lukemaan tai kirjoittamaan blogipostauksia luonnoksiin.

Z – Zirkoni. Köyhän naisen timantti. Ei sädehti yhtä kauniisti kuin aito, mutta on kiva piristys arkeen.

Å – Å. Kaunis katsella, mutta suomen kielessä niin turha. 

Ä – Äkkiä. Vihaan odottamista ja olen kärsimätön. 

Ö – Öljy. Tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. 

 1. Kiitos, näitä oli kiva lukea. Nyt tekee mieli dallaspullaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin muuten tätä kirjoittaessani, että milloin olen viimeksi syönyt Dallaspullaa. En muista! Pitää korjata asia varmaan pikaisesti. :D

   Poista
 2. "E – Ei. Sana jonka sanominen on yllättävän vaikeaa, varsinkin, jos omaa kiltin luonteen. Itse opin sanomaan sanan ääneen kunnolla vasta, kun tajusin ettei ole enää muuta vaihtoehtoa. Joko henki tai ei. Valitsin ein."

  "S – Suklaa. Voisin lopettaa kaiken muun karkin syömisen, mutta en suklaan. Toisaalta suklaa ei ole minulle karkkia, se on suklaata. ;) Jopa laihduttaessa söin joka päivä pari palaa suklaata. Suklaa pelastaa huononkin päivän. Mieskin tietää tämän. Jos olen sairaana tai muuten mieli maassa, hän tarjoutuu hakemaan kaupasta suklaata. "

  "T – Terveys. Asia jota yleensä oppii arvostamaan todella vasta, kun menettää sen."

  "Ä – Äkkiä. Vihaan odottamista ja olen kärsimätön. "

  Yllä oleviin kohtiin voin yhtyä täysin. <3

  VastaaPoista
 3. Kivat aakkoset, löysin itseni myös muutamista kohdista mm. W ja Ä ovat tuttuja ilmiöitä ;)

  VastaaPoista
 4. Tätä oli todella ilo lukea! ^^ Pitääpä tehdä itsekkin joskus tällainen. Löysin sun aakkosista monesta kohtaa mys itseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Olisi hauska lukea sunkin aakkoset. :)

   Poista
 5. Mukava nähdä nämä, olisin voinut vastata moneen samalla tavalla, esim. blogi, ei, hiljaisuus, suklaa, uinti, vahva, yö, zirkoni ja öljyt:)

  Leinikit ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yllättynyt! ;)

   Leinikit on ihana! Harmi, että tuo lähin kukkakauppa ei näitä tarjoa vaan on lähdettävä aina keskustaan. Kevät on ihanaa aikaa pionit, hortensiat ja leinikit! <3

   Poista
 6. Minunkin täytyy joskus väsätä blogiini tällainen postaus :) Tätä oli kiva lukea! Tunnistin itseni monesta sun aakkosesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä. Olisi mukava "tutustua" sinuunkin paremmin. ;)

   Poista
 7. Täällä on yksi, joka on lukenut blogiasi vielä sillä vanhalla nimellä Lilyssä. :)

  Olen muuten ihan samanlainen hiljaisuuden kanssa. Varsinkin työpäivän jälkeen on ihana olla vain hiljaa ja nollata ajatukset. :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna olit mun ekoja kommentoijia täällä, joten olen usein ajatellut, että olet saattanut olla pidempia aikainen lukijani. ;)

   Poista
 8. Voi, olipa mukava postaus :) Moneen kohtaan voin samaistua.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives