Mind your mittens & Ignite the night


En ole ikinä ollut minkään kiiltävän perään, en nuorempana enkä vanhempanakaan. Olenkin suosiolla jättänyt glitterit ja paljetit muille. Silti jokin aivosolu on kuitenkin tainnut naksahtaa radaltaan, sillä nykyään huomaan yhä useammin kaipaavani glitteriä piristeeksi kynsille. Vielä en niin rohkeaksi ole alkanut, että käyttäisin yksinään, mutta voi kuinka kauniilta ne näyttävät yhtenä kerroksena värillisen lakan päällä!

Alle laitoin tällä kertaa Essien Mind your mittensiä, joka on tumma lakka, jonka valoa vasten katsottuna erottaa harmaaseen taittavaksi tummansiniseksi. Lakka on paksua, mutta se levittyy helposti. Kahdella kerroksella sain täyden peittävyyden.


Päälle valitsin tällä kertaa Essien Ignite the nightsin, joka on hopeanharmaa glitteri. Glittereitä on tiheään ja ne ovat erittäin hienoja. Joten tällä saisi yksinäänkin 2-3 kerroksella peittävää jälkeä. Kuvassa lakkaa kynsillä yksi kerros värilakan päällä.

Minusta näistä tuli ihan kivat, vaikka glitteri tiheän koostumuksen omaavana peittää mielestäni liikaa aluslakkaa. Toisaalta tämän koostumuksen ansiosta kokonaisuus näyttää hillitymmältä kuin isompi jakoisen glitterin kanssa ja uppoaa ehkä myös sellaisille, jotka muuten vierastavat glittereitä.

Laukkaus oli tosi kestävä, edes neljäntenä päivänä kynsillä ei näkynyt mitään kulumisen merkkejä. 

Mitäs pidätte?

Lakat saatu blogin kautta. 1. Hmm, glitterikynnet on kivat yhden illan, sitten jo kyllästyttää. Tuo aluslakka näyttää tosi nätiltä, täytyy käydä tutkimassa tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on erikoinen, luulen, että pidät siitä!

   Itselläkin glitterit oli ennen ihan ei tai sitten juurikin yhden illan "pikasuhde", nyt viihdyn jo useammankin päivän. ;p

   Poista
 2. Todella kaunis yhdistelmä! Tuo ensimmäinen kuva aiheutti pienen vinkauksen- jokin tuossa lakkauksessa on ihan vaan puhtaasti upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehkä kokeilla ITN:ää myös yksinään. ;)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää! :) Essiet on parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itse kovasta, että vaihtoivat sutinsa ainakin Suomessa myytäviin lakkoihin leveimmiksi ja lyhyemmiksi. Ne kapeat sudit eivät olleet niin makuuni. Uusille on ihanan helppo levittää lakka.

   Poista
 4. Hieno yhdistelmä! Ignite the night on piste i:n päälle tai tässä tapauksessa Mind your mittensin. :D Tapaan myös itse lakata tuohon tyyliin, sillä se kestää ja kestää. Monesti glitterkuorrutetut kynnet pysyvät minulla muuttumattomina 8-9 päivää (ellei mitään kynsikatastrofia tapahdu!) ja ne pitää poistaa oikeastaan siksi, että kasvuraja on jo niin huima.

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se glitter jotenkin kiinnittää sen lakan, pysyvät kuin tauti!

   Poista
 5. Nätisti sopii keskenään! En ole tajunnutkaan, että Mind Your Mittens on noin nätti! Mä vierastin kans aluksi glittereitä, mutta niin niitä on vain kertynyt. Joskus teen tarkoituksella överit, mutta yleensä ei kärsi joka kynteen edes laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nätti, aika tiheä tosin.

   Mä taas tykkään, että kaikissa kynsissä on, joten harmoonisemmat, vaikka sitten toisaalta taas ihastelen toisten tekemiä upeita skitlejä. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives