Clarins OPALESCENCE


Moni bloggaaja onkin jo ehtinyt esittelemään blogissaan Clarinsin ihanaa OPALESCENCE Kevätmeikki 2014 -kokoelmaa. Sillä se ilmestyi kauppoihin jo tammi-helmikuussa. Tulen vähän perässä, mutta älkää antako sen häiritä.

Kokoelma on täynnä kevyesti valoa hohtavia meikkisävyjä. Näillä saa aikaiseksi, pehmeän, kevyen ja romanttisen ilmeen. Juuri sellaisen meikin, jossa itse viihdyn parhaiten, vaikka kokeilunhalujakin aina silloin tällöin löytyy.


Oma katseeni kiinnittyi ensimmäisenä kausituotteena olevaan kauniiseen Face & Blush Powder -kasvopalettiin, joka antaa iholle lämpöä ja hehkua. Varsinkin kalpea iho hyötyy paletin lämpöä tuovasta vaikutuksesta. Paletissa on pari pientä poskipuna-aluetta ja kaksi korostusväriä. Koristeena myös kullanhohtoinen köynnösmäinen koriste. Köynnöksen kullanhohtoisuus ei riitä pohjaan asti vaan se lähti parilla siveltimen sipaisulla pois, joten tämä hohto on aah, pelkästään sen niin ihanan estetiikan vuoksi. 


Cream Blush on voidemainen poskipuna, joka on erittäin helposti ja pehmeästi levittyvä. Pysyy hyvin. Iholle levitettäessä voide muuttuu puuterimaiseksi. Jättää kauniin raikkaan pinnan. Itse tykkään levittää tällaiset tuotteet aina sormin. Poskipunaa voi käyttää myös huulille antamaan väriä. Värivalikoimaan kuuluu neljä sävyä: kaksi korallista ja kaksi pinkkiin taittavaa. 


Sitten on tietenkin Eye Quartet Mineral Palettes -silmämeikkipaletti. Paletissa on pehmeät sävyt harmaa ja roosa, sekä tummempi violetti, jota voi käyttää mm. vaikka rajauksiin, sekä valko/hopea hyvinkin glitterinen korostusväri. Luomiväripaletin sävyjä voi käyttää joko kuivana luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi tai märkänä, jos haluaa näyttävämpää jälkeä. Koostumus on hyvin pysyvä.

Sävyistä pehmeä roosa taittaa kevyesti kylmään. Violetissa on upea metallinhohto, mutta näyttävän jäljen aikaansaamiseksi suosittelen märkänä käyttöä. Harmaa on tosi kaunis metallinhohto ja oma suosikkini. Tällä saa pigmenttistä, mutta pehmeää jälkeä. Korostusväri on aika glitterinen ja itse käytän sitä vain esim. silmien sisänurkkiin, luomen keskikohtaan tai kulmakarvojen kaaren alle tuomaan hieman sähäkkyyttä. Värit sointuvat hyvin yhteen ja jälki on pehmeää, tätä voi huoletta käyttää myöskin he, jotka vierastavat tummia silmämeikkejä.

Opalescence-huulimeikki on kirkas. Joli Rouge Brilliant -huulipuniin on tullut kolme uutta sävyä: Coral Tulip, Tropical Pink ja Pink Orchid. Punat ovat läpikuultavia ja antavat huulille hennon sävyn. Upea kiilto on minusta punien ehdottomasti paras puoli, lisäksi ne ovat hoitavia, eivätkä kuivata huulia. Gloss Prodige -huulikiilto jättää kiiltävän ja läpikuultavan peitteen huulille. Kevään meikkiin kuuluu kaksi sävyä: ylimmässä kuvassa näkyvä Coral Tulip, sekä Crystal.


Oma Clarins-meikki on kevyt. Silmiin halusin vähän syvyyttä ja huulet mehukkaan hedelmäisiksi. Silmämeikissä pohjustin koko luomen silmämeikkipaletin vaalealla roosalla. Pehmeän varjostuksen, sekä vajaan rajauksen alaluomelle tein upealla harmaalla. Yläluomen keskelle sipaisin hieman glitteristä korostussävyä. Poskilla sormin leviteltynä Cream Blush sävy Candy. Huulille rennosti suoraan puikosta (kesällä pitää olla helppoa) Joli Rouge -punaa sävy Coral Tulip. Pohjalle halusin hieman päivettyneen ihon, koska tähän aikaan vuodesta olen tosi kalpea, huijasin päivetyksen Guerlainin Terracotta Teint D`Ailleurs Sun Kissed Tinted Moisturiserilla ja Clarinsin Face & Blush Powderilla.

Miten on, pureeko Clarinsin pehmeät kevään sävyt teihin?

Suositushinnat:

Opalescence Face & Blush Powder 10g 46,90€
Eye Quartet Mineral Palettes 5,9g 51,20€
Joli Rouge Brilliant -huulipuna 3,5g 26,30€
Gloss Prodige -huulikiilto 6ml, 20,80€
Cream Blush 4g 29€

Kaikki Clarins tuotteet saatu blogin kautta, jutussa mainittu Guerlainin tuote itse ostamani.
 1. Miks nykyään kaikki paletit on niin kauniita, ettei niitä raaski edes käyttää? :D

  VastaaPoista
 2. Tämä on niiiin hieno kokoelma! Luomiväripaletti kiehtoo, mutta itse en ole aivan vakuuttunut Clarinsin luomivärien pigmenttisyydestä. Tosin ainakin sinä olet saanut paletilla erittäin kauniin meikin aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, omassa suosikissani harmaassa taitaa olla paletin paras pigmentti, violetti joka näyttää tummalta rasiassa, vaatii pohjustajan ja tummempaan meikkiin ehdottomasti märkänä käytön.

   Poista
 3. Ah, mä niin rakastan tätä kokoelmaa! :D Jokin tässä iski ja kovaa. Jotenkin todella monipuolinen! Niin, ja kaunis sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, tuon paletin värit on vaan niin mua! Kivan pieni ottaa myös mukaan.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives