Älykästä ihonpuhdistusta


Tutustuin aikaisemmin talvella itselleni uuteen ihonhoitosarjaan Purelogicoliin. Purelogicolin tuotteissa yhdistellään luonnollisia ainesosia mm. luonnon uutteita ja eteerisiä öljyjä. Ne eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, parabeeneja, alkoholia, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tutustuessani ensi kertaa sarjaan se sisälsi neljä tuotetta: ihoa sisältäpäin hoitavat kollageenikapselit, naamion, kasvoiteen ja seerumin. Sain kuitenkin jo tuolloin tietää, että sarjaan on tulossa myös puhdistustuotteet ja minulta tiedusteltiinkin olisinko halukas kokeilemaan niitä. 

Purelogicolin pakkaukset ovat yksinkertaisen ylellisiä. Puhdistustuotteet on pakattu käteviin pumppupulloihin. En ole koskaan nähnyt kosmetiikassa näin yksinkertaistettuja pakkauksia, mutta pakko sanoa, että pidän näistä aivan valtavasti! Puhtaanvalkoisia pakkauksia yksinkertaisella mustalla fontilla, mitä sitä muuta ihminen kaipaa?


Purelogicolin puhdistuotteet hemmottelevat varsinkin ikääntyvää ihoa. Ne sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteita on kolme: Cellular Renewal Face Wash, Tri-Peptide Deep Cleanser ja Intelligent Toner. Nämä eivät olekaan aivan mitä tahansa putsareita vaan pitkän tutkimustyön tuloksia. Jokaisella tuotteella on oma innovatiivinen tehtävänsä. 

Ihon puhdistaminen on tärkein ihonhoitorutiinini varsinkin näin keväällä, kun ilmassa on katupölyä ja muuta likaa normaalia enemmän, silloin puhdistuotteiltakin tarvitaan tehokkuutta. Pintakuivaiho kaipaa tuotteilta silti myös hellävaraisuutta.

Itse olen käyttänyt tuotteita siten, että iltaisin olen puhdistanut meikin Cellular Renewal Face Washilla  ja aamuisin käyttänyt Tri-Peptide Deep Cleanseria. Puhdistuksen olen viimeistellyt Intelligent Tonerilla ennen voiteen tai seerumin levitystä.


Cellular Renewal Face Wash 175ml, 40€

Soluja uudistava kasvopesu on kevyesti kuoriva. Sen sisältämä Zymo Clear-entsyymi edistää solujen uudistumista, auttaa avaamaan ihohuokosia ja pilkkoo epäpuhtauksia. Kurpitsaentsyymi poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja. Syväpuhdistava koostumus lupaakin avata ihohuokosten tukoksia, tasoittaa ihon sävyä ja saada ihon säteilemään. Sisältää rauhoittavia lakritsi- ja mangoliankuoriuutteita, jotka tekevät ihosta pehmeän. AHA-kompleksi stimuloi solujen uudistumista, nuorentaa ihoa, vähentää pigmenttiä ja tasoittaa hienoja juonteita.

Tuotetta käytetään 1-2 kertaa päivässä. Annostellaan pieni määrä kostutetuille käsille ja hierotaan vaahdoksi, jonka jälkeen tuote hierotaan kevyesti märille kasvoille ja kaulan iholle. Huuhdellaan lämpimällä vedellä.

Tuote on kevyen maitomaista ja tuoksutonta. Veden kanssa tekemisiin jouduttuaan se muuttuu pehmeän kermaiseksi vaahdoksi. Iho jää käytön jälkeen pehmeäksi ja raikkaan oloiseksi. Ei kuivata ihoa ja on todella hellävarainen. Poistaa kevyen meikin hyvin.


Tri-Peptide Deep Cleanser 175ml,  38€

Kevyt iholle jätettävä puhdistusvoide on ihon syväpuhdistaja. Tuotteen sisältämä rakkolevä parantaa verenkiertoa hapettaen ihoa. Virkistää, kiinteyttää ja tasapainottaa ihon luonnollista kosteutta. Vihreä tee -uute auttaa vähentämään ihon tulehdusreaktioita ja stimuloi mikroverenkiertoa. Kamomilla vähentää punoitusta ja rahoittaa ärtynyttä ihoa.

Voidaan käyttää aamulla ja illalla. Kasvojen ja kaulan iholle hierotaan 1-2 pumppausta tuotetta, jonka jälkeen se poistetaan vanulla tai kasvopaperilla. 

Koostumus on emulsiomaista ja siinä on vieno vihreän teen tuoksu. Tämä on myös tehokas meikinpoistaja. Vaikka itse tykkäsin käyttää tätä aamuisin, johon tämä sopikin täydellisesti. Olen huomannut vesipesun aamulla kuivattavan pintakuivaa ihoa entisestään. Tämän kanssa vedellä lotraamista ei tarvittu. Tuote levittyi hyvin ja iho oli puhdistuksen jälkeen pehmeä ja kuulas. Ei kuivattanut ihoa ja meikki oli miellyttävä levittää puhdistetulle iholle.


Intelligent Toner 175ml, 28€

Älykäs ihoa tasapainottava kasvovesi. Sisältää Normaseb-yhdistettä, joka on aktiivinen ainesosa ja toimii älykosmetiikan tavoin. Se tasapainottaa rasvaisen, kuivan ja sekaihon talirauhasten toimintaa. Viilentävä seos lupaa poistaa hellävaraisesti puhdistuaineen jäänteitä, puhdistaa ihohuokosia ja palauttamaan iholle sen oikean pH-tason hyaluronihapon voimin. Kamomilla ja Aloe Vera antavat iholle kosteutusta ja jättävät virkistävän tunteen. Granaattiomenauute lievittää kuivan ihon oireita ja kirkastaa ihoa. 

Kasvovettä käytetään aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Suositeltiin levitettäväksi vanulapulla hellävaraisesti koko kasvojen ja kaulan alueelle, välttäen suoraa kontaktia silmien kanssa. Itse koin vanun käytön välittömästi turhaksi. Kaikista miellyttävintä tuote oli levittää iholle puhtain sormin, eikä tuotetta mennyt näin vanulappuun hukkaan.

Harvoin minua saa sanattomaksi, mutta kieltämättä hetken aikaa olin, kun otin tätä kasvovettä ensimmäisen kerran kädelle. Koostumus on geelimäistä, jonka vuoksi koin sen helpoimmaksi levittää kasvoille sormin. Tähän rutiinin tottui yllättävän nopeasti. Luontokin kiitti, kun vanulappuja kului normaalia vähemmän. Kun olin päässyt yli siitä, että tämä kasvovesi ei todellakaan ole vettä vaan geeliä niin wau! Raikasti ja virkisti ihanasti ihoa. Tasapainotti ihoa välittömästi niin, että pienet kuivat kohdat olivat tipotiessään, jos sellaisia aamulla sattui olemaan. Piti ihon puhtaana ja iho pysyi päivän aikana mattana meikin alla pidempään. Pääsi välittömästi kylpyhuoneen peilikaapin vakiovarusteeksi!

Purelogicolin jälleenmyyjät löydät täältä. Kaikkia Purelogicolin tuotteita voi tilata kätevästi kotiin heidän omasta nettikaupastaan täältä.

Onko Purelogicol teille tuttu?

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.
 1. Erikoinen kasvovesi tosiaan, mutta mikäs siinä, jos kerran toimii. Yksinkertaiset pakkaukset korostavat tieteellisyyttä ja puhtautta ja ovat myös tehokas markkinointikeino. Tarttuisin helposti noihin. Puhdistukseenkin kaipaa sitä paitsi mielellään vaihtelua, en koskaan osta kahta kertaa peräkkäin samaa tuotetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vaihtelen säännöllisesti puhdistuotteita, ainoastaan kasvovesi saattaa olla sellaista jota käytän useamman saman putkeen, jos pidän kovasti. Ostan sitä toki senkin jälkeen joskus uudelleen. Nuxen ja Dr. Hauschkan kasvovedet on tästä hyviä esimerkkejä.

   Olen monesti miettinyt miksi edulliset kosmetiikat pakataan pulloihin, joihin on ängetty miljoona kuviota ja tekstiä? Tosi sekaisen näköistä, voisi luulla, että sellaisen riemunkirjavuuden tekokin maksaisi enemmän kuin joku yksinkertainen ulkomuoto. Jollainen mielestäni tuo tuotteelle kuin tuotteelle kummasti uskottavuutta ja ylellisyyden tuntua.

   Poista
 2. Nämä odottavat mulla vielä testausvuoroaan, mutta PureLogicolin tuotteisiin rakastuneena odotukset ovat hyvin, hyvin korkealla ;) Ihana kuulla, että tykkäsit! PureLogicolin päivävoiteesta on tulossa juttua blogiini lähipäivinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut päivävoiteesta vaan testereitä, joten jään jännityksellä odottamaan sun mielipiteitä siitä! ;)

   Poista
 3. En ole koskaan testannut, mutta voisi olla seuraava vaihtoehto! Kuulostaa ainakin testaamisn arvoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat siitä loistavia, että sopivat kaikille ihotyypeille, niin sopivat omallekin iholle ympäri vuoden.

   Poista
 4. Ihan uusi merkki mulle, mutta kuulostaa kyllä todella lupaavalta! :B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli itsellekin. Mutta en voisi elää ilman Purelogicolin Collagen Boosting Maskia, se on yksi parhaista naamioista, mitä koskaan on tehty! Nyt koukutuin tuohon kasvoveteenkin. hih

   Poista
 5. Todella kiinnostava! Ainut vaan tuossa, että hinta. Jos rahaa olisi kuin roskaa ja uskaltaisin enää poiketa tuosta Salcuran Antiacista, niin ehdottomasti kiinnostaisi tätä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta ei toki ole halvimmast päästä. Piti oikein käydä kurkkaamassa millainen tuo Salcuran Antiac on, itselleni ihan tuntematon. Onneksi Google auttaa. ;)

   Poista
 6. Tuli pari kertaa hieraistua silmiä, kun katsoin tuota kuvaa kasvo"vedestä". :D Geelimäinen kasvovesi kuulostaa ihan supermielenkiintoiselta, sillä minullakin on ajoittain ongelmaa pintakuivuuden kanssa.

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kieltämättä aika sama fiilis aluksi. :D

   Poista
 7. Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives