White Out


Niinhän siinä kävi, että omista pääsiäiskynsistä ei tullut ihan sitä mitä piti. Olin kiltisti kaivanut esiin neonkeltaisen China Glazen Sun-Kissedin, jolla ajattelin saada ripauksen keltaista elämääni. Lakka on kuitenkin aika läpinäkyvää ja tarvitsin aluslakaksi jotain valkoista. Päädyin saman merkin White Outiin. Olen joskus aikaisemmin kokeillut White Outia, mutta se on yksi tuskaisimpia lakkoja levittää, mitä tiedän. Siveltimen vedot näkyvät helposti ja kunnon peittävyyteen tarvitaan vähintään kolme kerrosta, joista ainakin yhden on oltava mielellään tosi paksu.

Tästä tietoisena sivelin White Outia yhden kerroksen. Lakan kuivuessa aloin katsomaan, että ei vitsi, tämä ei olekaan yhtään hullumpi. Uups, lisäsin toisen kerroksen. Tässä vaiheessa ihana Sun-Kissed siirtyi sivuun. Taistelin kynsiini vielä kolmannenkin kerroksen, joka sekään ei tuonut vielä aivan täydellistä tulosta. White Out on melko matta ja maalimainen sävy, joten neljänneksi kerrokseksi laitoin Essien helmiäismäistä pure pearlfectionia. Lopputulos ei vieläkään ole ihan tasainen, mutta tykkään näistä ihan hirveästi. Taisin vihdoin päästä eroon valkoisen kynsilakan pelostani. Tuntuu, että  valkoisen kanssa sormetkin kasvoivat sentin lisää pituutta.


Tipu taitaa olla asiasta toista mieltä...

Miten on, tykkäättekö valkoisista kynsistä?

Lakat saatu blogin kautta.

 1. Rakastan vaaleita kynsiä :D Mä en ennen edes käyttänyt mitään värejä, pelkkiä vaaleita sävyjä. Nyt välillä innostun oikein värikkäistäkin, pääsiäisenä Essien Tart Deco, joka on ihan oranssi. Vaaleat ja lähes valkoiset ovat edelleen mun suosikkeja. Eniten pidän Essien Fijistä, joka taittaa hennosti pinkkiin, mutta on kynnellä lähes valkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin katsastaa tuo Tart Deco. Fidji on OPI:n Bubble Bathin kanssa mun mielestäni kaunein vaalea lakka, vaikka ovatkin hyvin erilaisia keskenään. :)

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa... Minun piti lakata keltaiset pääsiäiskyynet Zoyan Bekkalla, mutta kun se vaatii varmaan 4 lakkakerosta, ajattelin laittaa alle valkoista. Ja kun valkoista oli pari kerrosta kynsillä huomasin, että nämähän ovat aika kivat ja päädyin vain tekemään hennon liukuvärjäyksen keltaisellä kärkeen... Eli hyvin valkoisilla kynsillä pääsiäsitä vietetään. :)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen kynsillä on haastava mutta kaunis ja raikas. Minulla käytössä se kuuluisa Gina Tricot -valkoinen. Kiitos muistutuksesta, voisikin taas laitella valkoiset kynnet.

  VastaaPoista
 4. Rakastan valkoisia kynsiä <3 Ainakin yksi pitää olla joukossa:)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives