Cole with set in stones


Zoyan Awaken -kokoelmaan kuuluva Cole on hempeän oranssi creme lakka, joka tuntui kiehtovan monia, kun esittelin teille kokoelman. Joten se pääsikin nopeasti kynsille. 

Cole levittyy kynnelle melko hyvin. Kuvassa on kynsillä lakkaa kaksi kerrosta. (yksi ohut, yksi paksu) Olisin laittanut täyden peittävyyden ja tasaisuuden saamiseksi kynsille vielä kolmannenkin kerroksen, jos en olisi glitterin himoissani päättänyt laittaa päälle koristeeksi kerrosta Essien set in stonesia. Joka on ehdoton lempparini glittereistä tällä hetkellä. On vaikeaa edes kuvitella lakkaa, jonka kanssa tämä ei toimisi. Kokeile alle hempeää, tummaa tai värikästä, toimii aina. Loistava päällyslakkana ja kuivuu nopeasti.


Set in stonesia käytin mm. täällä punaisen päällä ja vaikutelma on täysin eri. 

Mitäs sanotte, onko Cole yhtä ihana kynsillä kuin pullossa?

Michael Kors -arvontaan on aikaa osallistua vielä tämä päivä. Lisäohjeet löydät täältä.

Lakat saatu blogin kautta.
 1. Voi että miten kauniit kynnet! Todella onnistunut yhdistelmä :) Mulla on kynsillä tällä hetkellä vähän samansävyinen väri, tosin Chanelin lakka ja hippasen tummempi oranssi, mutta silti pastellinen sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa ihanalta, varmaan oranssimpana hieman appelsiinimaisempi kuin tämä! :)

   Poista
 2. Tuo väri on jotenkin niin tätä hetkeä!
  Tosin en itse käyttäisi sitä, kun mummoni käytti juuri samanlaista väriä aikanaan, ja silloin kauan sitten se näytti aika kummalliselta. Ei ollut sen hetken muotivärejä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin tosi kauan istuuko sävy mun ihonväriin. Luulen, että olisi vielä parempi, jos olisi vähän ruskettunut iho.

   Poista
 3. Apua, onpa tuo Cole IHANA! Ja sopii niin nätisti yhteen Set in stonesin kanssa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja set in stonesin kanssa ei voi mennä vikaan.

   Poista
 4. Upeat! Älyttömän hyvin sopii nuo lakat yhteen. Mä jätin Colen pois himotuslistalta, mutta nyt mun täytyy ehkä sittenki lisätä se sinne ja tilata se :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives