TERRACOTTA


Yhtä varmasti, kun kaivan kevään tullen Converset kaapista, alkaa myös sivellin heilua aurinkopuuterirasiassa. Siinä kaksi varminta kevään merkkiä tässä taloudessa.

Huomaatte varmaan eroa edellisen postauksen kalkkilaivan kapteeniin. Toki enhän minä nyt vieläkään näytä siltä, että olisin ollut kahden viikon etelänlomalla, mutta enin kalpeus on poissa. 

 Kerroinkin aikaisemmin, että Guerlainin Terracotta -sarjaan on vihdoin tarjolla myös monen kaipaama meikkivoide, joka tuli myyntiin maaliskuussa. Joli Teint on aurinkopuuterin ja meikkivoiteen yhdistelmä, jolla saa aikaiseksi Sun-Kissed -lookin. Tuo iholle pientä päivettynyttä hehkua, samalla kun häivyttää ihon pieniä virheitä. Tuoksu on vähintäänkin ihanan keväinen, sillä meikkivoide tuoksuu Tiare-kukalta. Sisältää suojakertoimen spf 20. Tuotteen alle levitetään tarvittaessa päivävoide. Levittyy iholle pehmeästi ja jättää kevyen pehmeän puuterisen pinnan. Sisältää mm. Klorella-uutetta, joka tehostaa mikroverenkiertoa ja suojelee ihoa säteilyltä. Ei korostanut pintakuivan ihon kuivia kohtia. Mitään isoja virheitä tämä ei pysty peittämään, mutta pikkuvirheet piiloutuvat helposti.


Terracotta-sarjan tunnetuin tuote on varmasti aurinkopuuteri. Monen mielestä juurikin Guerlainin Terracotta on oman sarjansa paras ja kestävin. Se on kevyttä, mutta pigmenttistä. Itse käytin ylläolevaan meikkiin Terracotta Light - Sheer Bronzing Powderia sävyssä Blondes, joka tuo sävyn lisäksi kasvoille myös hehkua. 

Huulille laitoin Spring Lookin Mètèorites Blossom Rouge Automatique -punaa sävyssä  144 - Insolence. Puna on voidemaista ja pehmeästi levittyvää. Sävy on pitkäkestoinen. Automatique-punien erikoisuus on hylsyn mekaniikassa, joka mahdollistaa punan avaamisen yhdellä kädellä.


Sitten siihen totuuteen, jota moni mies ei uskoisi. Yllä olleeseen "luonnollisen" hehkuvaan meikkiin käytin kuvassa olevia tuotteita. 

Löytyykö teidän meikkipussista Guerlainin Terracottaa?

Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:

Guerlain Terracotta Joli Teint Clair/Ligh (saatu)
Guerlain Terracotta Light – Sheer Bronzing Powder
Guerlain Mètèorites Blossom Rouge Automatique Insolence
Guerlain Ècrin Sourcils Eyebrow Kit (saatu)
Guerlain Mètèorites Bubble Blush Cherry (saatu)
ARTDECO Amazing Effect Mascara Black (saatu)
ARTDECO Eyeshadow Base (saatu)
Benefit High Beam
diego dalla palma rice powder (saatu)
Max Factor Erace Ivory
Clarins Double Fix`Mascara
Urban Decay Naked
Elizabeth Arden Lip Liner Rose (saatu) 1. Jep, minäkin olen taas aloitttanut testaukset aurinkopuuterin kanssa. Yhyy, en vain oikein osaa... Tosi kaunis meikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mäkin pistän liian kevyesti. Mä rakastan aurinkopuuteria, mutta pelkään kuollakseni sellaista liiallista lopputulosta, mitä valitettavan paljon näkyy. :D

   Poista
 2. Voi miten kaunis meikki!! Ei löydy, mutta kovasti haluaisin että löytyisi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on myös Diorin aurinkopuuteri, mutta tykkään kyllä Guerlainin koostumuksesta enemmän ja tietenkin siitä kukkaisesta tuoksusta! Toukokuussa on tulossa aivan ihana one shot, missä on aurinko puuteri ja kaksi poskipunaa samassa, sitä kannattaa odottaa, jos on haaveissa hankkia. ;)

   Poista
 3. Löytyy kyllä :) mulla on tuo sama poskipuna/bronzer. Siinä on muuten jännän voimaks tuoksu! Tuo meikkivoide kyllä kuulosti luvattoman hyvältä, oih ja voih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guerlaineissa on aika voimakas omaperäinen ja tunnistettava kukkainen tuoksu. :) Luulen, että tuo meikkivoide sopii hyvin myös rasvaisemmalle iholla (jos sellaisen omistaa) jättää sen verran puuterisen pinnan, mikä on hyvä, kun kesällä kuitenkin iho rasvoittuu ja alkaa kiiltelemään helpommin.

   Poista
 4. Poskipuna ja huulipuna ovat ihanan keväisissä sävyissä ja juuri sinulle sopivissa! Bronzing powder näyttää syötävän houkuttelevalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Tuo puna on ihana, en rakastanut siihen itse ihan heti, mutta mitä enemmän käytän sen enemmän pidän, sävy joka sopii monelle!

   Poista
 5. Aah, Guerlainia <3 Minulta löytyy muutama Terracotta-tuote, ja olen niihin kaikkiin syvästi rakastunut.

  VastaaPoista
 6. Ei löydy meikkipussista Guerlainia ollenkaan :(, en ole vaan vielä raaskinut. Mutta jonain päivänä vielä..

  Hih, oletko huomannut tätä vielä: http://www.nstperfume.com/2014/04/02/guerlain-terracotta-le-parfum-new-fragrance/ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen! Itseasiassa lukijoille saattaa olla vielä jossain vaiheessa jotain kivaa tiedossa liittyen tuohon... ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives