Limon Verde


Pidätkö limestä tai sitruksesta, onko caipirïnha lempidrinkkisi? 

Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde pirskahtelee nenään trooppisena sitrustuoksuna. Kirpeän sitruunan, appelsiinin ja limen vivahteet saavat aistit valppaiksi. Näihin sekoittuu ripaus makeaa sokeria ja caipirïnhaa. Pohjalla lämmittää tonkapapu. Minusta tämä on kuin raikastava cocktail kuumana kesäpäivänä. Tuoksu on unisex, joten se sopii niin naiselle kuin miehellekin.

Aqua Allegoria -sarja on kokoelma tuoksuja, jotka uudistuvat koko ajan. Niiden on tarkoitus olla herkkiä ja iloisia tuoden käyttäjälleen onnellisia ja makeita hetkiä. Sarjassa on pysyviä tuoksuja neljä: Nerolia Bianca, Mandarine Basilic, Pamplelune ja Herba Fresca. Joka kevät joukkoon liittyy uusi viides luomus. Tämän kevään tuoksu on kuvissa oleva Limon Verde ja se tulee syrjäyttämään viime kevään Lys Soleian.


Aqua Allegoria -tuoksuissa on kaikissa samanlaiset mielettömän kauniit pullot. Teemana on mehiläinen ja mehiläiskenno. Pulloa on varmasti inspiroinut legendaarinen "bee" -pullo, johon on kaiverrettu 69 kultaista mehiläistä. Eau de Cologne Impèriale (Grace) kultaisine "bee" -pulloineen valmistettiin kunnianosoituksena Napoleon III:n vaimolle Eugenielle vuonna 1853. Mehiläiset ovatkin inspiroineet Guerlainia melkein kahden vuosisadan ajan.


Kevään uutuustuoksun takana on legendaarinen Thierry Wasser, jonka tuoksuja ovat mm. Dior Addict, Emporio Armani Diamonds, monet aikaisemmat Aqua Allegoria -tuoksut, Guerlainin La Petite Robe Noire -sarja ja Idylle, sekä Lancômen Hypnose. Tuskin kukaan tuoksuista innostunut on voinut välttää kohtaamisia kyseisen herran luomuksien kanssa.

Löytyykö teidän kaapista mehiläinen?

Vinkkinä teille, jotka olette menossa ensi viikolla Hulluille Päiville niin keskiviikon kauneustarjouksissa on tarjolla Guerlainin tuotteita. Mm. blogissakin nähty Terracotta Light Bronzing Powder 36€ ja Aqua Allergoria -sarjan Mandarine Basilic EdT 75ml 44,50€.

Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde 75ml, n. 68€. (tulee myyntiin huhtikuussa)


Tuoksu saatu blogin kautta.

 1. Lääh miten upea pullo! Täytyy käydä nuuhkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Jotenkin tykkään, että sarjan tuoksut on aina pakattu näihin samoihin pulloihin, tosi tunnistettavia. Kyllä mä vielä silti haikeudella muistelen Aqua Allegoria Cherry Blossomia, jota käytin kaksi pullollista. Mutta Limon Verde on aivan ihana puhtaan sitruksinen tuoksu!

   Poista
 2. Mun tämänhetkinen ja pitkäaikainen suosikki tuoksu on Loccitanen verbena. Joten tämä kyllä kuulostaa siltä, että tästä voisi tulla uusi suosikkni! Kiitti vinkistä, pitääkin käydä tuoksuttelemassa tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verbana on ihana, meillä käytetään tosi paljon juuri Verbanan tuoksuista Loccitanen palasaippuaa. :)

   Poista
 3. Pamplelune on mun suosikkia ja Cherry blossomiakin oon käyttänyt. Tuo uus tuntuu kyllä kiinnostavalta. Täytyy käydä testaamassa. Ja koska pullo iso, niin ei tuo hinta oo sit niin hirveä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pamplelunen haluaisin itselle, se on niin täydellinen kesätuoksu!

   Poista
 4. Oi, tämä näyttää aivan ihanalta! Pakko tutkia tarkemmin. Kiitos Hullut Päivät vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisti vaan silmään, kun selailin Hullareiden kuvastoa. Minusta tuo Terracottan puuteri on tosi edullinen ja toki tuoksukin, Mandarin Basilic on lisäksi aika ihana myös. :)

   Poista
 5. Ooh, kuulostaa niiin mun tuoksulta! Harmi vaan, että mä oon ihan onneton hajuvesienkäyttäjä. Tai oikeastaan en vaan osaa käyttää muutakuin Acorellea (Jardin de thés!!), joka on tälläiselle migreenilletaipuvaiselle ihan unelma. Pamplelune on ollut kyllä joskus ihan isoja suosikkeja, mutta nykyään sekin tuntuu vähän turhan vahvalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että migreeni estää monien ihanien tuoksujen käytön. :(

   Poista
 6. Mäkin käyn tuoksuttelemassa tätä, heti kun ilmestyy kauppoihin ;) Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 7. Jostakin kumman syystä olen ohittanut tämän sarjan kokonaan, vaikka pullokin on mahdottoman nätti. Guerlainin muut tuoksut vaan eivät ole minua varten, paitsi ehkä L'instant magique, jota kerran pullon verran käytin. Sen verran innostuin tästä postauksesta, että taidan käydä ensi viikolla nuuhkimassa lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aqua Allegoriat on kaikki vähän kevyempiä, joten jos et ihan hirveästi ole pitänyt Guerlainin muista tuoksuista, näistä saattaisit joistakin pitää, mutta nuuhkimalla se selviää! ;)

   Poista
 8. Ihan vesi herahti kielelle, tätä ON pakko käydä tuoksuttelemassa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitrustuoksut musta harvoin onnistuu, mutta tää on sellainen!

   Poista
 9. Nämä Guerlainin pullot on niin kauniita! Mulla on joskus aikoinaan ollut tällainen kielotuoksu, mutta siitä on jo vuosia.. Ehkä olisi uuden aika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilia Bella? ;) Onneksi on viisi, mistä on vara valita!

   Poista
 10. Aion niiiin tutustua näihin tuoksuihin, koska olen juuri rakastunut Le Petite Robe Noiriin. Yritin tuoksutella tätä pulloa tänään Sokoksella, mutta en osannut käyttää sitä annostelijaa :'D Aion olla Hullareilla kärkkymässä Guerlainia heti keskiviikkona, koska on mun syntymäpäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mikään huono tapa viettää synttäreitä, kärkkymässä Guerlainia! ;)

   Poista
 11. Tää on kyllä ihan niinku joku drinksu! Mä en ole niin limen ystävä, joten ei täysin kolahtanut mulle. Mutta täys kymppi jollekin sitrustuoksuista pitävälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Mä olen tosi nirso sitrustuoksujen suhteen, lähinnä D&G:n Light Blue on miellyttänyt nenää, mutta tämän kirpakkuus jotenkin iski. Tosin tämäkin on parhaimmillaan oltuaan hetken iholla.

   Poista
 12. Noi pullot on niiin nättejä! Harmi vain, että nämä kaikki taitaa olla liian iloisia (:D) tuoksuja mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, liian iloisia! No, mut toiset tykkää synkistellä tuoksujen kanssa. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives