JI Complete In Touch Highlighter


Oma ehdoton suosikki highlighter-tuote on Benefitin high beam. Silti aina välillä tahdon kokeilla jotain uutta. Tällä kertaa tartuin kiinni Jane Iredalen Complete In Touch Highlighteriin, joka on pakattu kauniiseen kultaiseen pakkaukseen. 

High beamin ollessa nestämäistä, Complete In Touch on kiinteässä muodossa puikossa. Tuote lupaa antaa poskille, luomille ja silmäluulle hehkua. Väri on aika samanlainen vaalean pinkki kuin suosikissanikin. Koostumus sen sijaan on voidemaista. 


Tuote levittyy iholle miellyttävän pehmeästi. Olenkin laittanu tätä suoraan puikosta ja tasoittanut värin lopuksi sormin. Voi levittää myös siveltimellä, mutta itsestäni tuntuisi työläältä lisätä tuo vaihe. Joskus ne omat sormet ovat vaan parhaat ja näppärimmät levitykseen.


Se miksi high beam on pitänyt pintansa ykkösenä jo vuosia, on sen tuoma hehku, mihin yksikään toinen tuote ei ole vielä pystynyt. Kuvassa yläpuolella voitte nähdä, että Compelete In Touch tuo tosi kivasti hehkua, mutta ei tämäkään ihan highbeamia voita. Sen sijaan pakkaus on huomattavasti näppärämpi ottaa matkoille mukaan kuin lasipullossa nestemäisenä oleva high beam.

Mikä on teidän suosikki highlighter?

Jälleenmyyjät löydät täältä. 1. Mulla sattuu olemaan tämä sama tuote testissä, mutta Comfort eli se tummempi versio :) En ole vielä ehtinyt testailla kasvoille, mutta kämmenelle antaa hieman persikkaiseen vivahtavan hehkun ja kimaltaa kyllä kimasti. Tuntuu, että kimaltaa paljon enemmän kuin tuo Complete. En tiedä vääristääkö kuvat. Laitan kuvamateriaalia sitten minunkin postaukseeni, niin voit halutessasi käydä kurkkailemassa ja vertaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tuota persikkaistakin versiota, mutta ostin tämän joka on lähempänä sävyltään high beamia, kun aloin miettimään, että meneekö Comfort liiankin persikkaiseksi. Jään odottamaan sun kuvia. :)

   Poista
  2. Tuo sinun Complete on kyllä enemmän sen sävyinen highlighter mitä yleensä käytän, mutta sain tuon tummemman blogia varten testiin, joten pääsee nyt kokeiluun sekin :) Tosin ei sekään niin tumma ole, miltä puikossa vaikuttaa. Jos ei tietäisi tuotteen käyttötarkoitusta, puikosta sitä voisi luulla poskipunaksi :D Iholla kuitenkin yllättävän hempeä. Ruskettuneella iholla varmasti täydellinen :)

   Poista
  3. Ruskettuneella iholla toimii takuulla. Puikossa tosiaan Comfort näyttää ihan poskipunalta. :D

   Poista
 2. Nää hehkutuotteet on ihania! Ja joo, sormilla mäkin laittelen aina tämmöset. :)

  VastaaPoista
 3. Sensain valopuuteri, Macin Lightscapade ja Bobbin Shimmerbrick tulevat äkkiseltään mieleen. Mulla on "valotuotteiden" käyttö hyvin jaksottaista. Olen nyt unohtanut ne pääasillisesti laatikkoon.

  Benefitin Highbeamia katsoin vuosi sitten Barcelonasta, mutta en "uskaltanut" ostaa nestemäistä tuotetta. Ainoa ei-puuterimainen tuotteeni on Laveran valovoide. Kyllähän edellä mainitusta kolmesta(neljästä) varmasti riittäisi valoa kasvoille, mutta uutuudet saa aina sellaisia "hmmmhm"-fiiliksiä :D

  VastaaPoista
 4. Minä pidän puikkomuodossa olevista tuotteista, vaikka nyt ei ole mitään sellaista käytössä. Luulen, että tuota tulisi sipaistua helpommin kuin kuin pullossa tai tuubissa olevaa tuotetta. Omistan nyt vain Clarinsin Instant Lightin ja käytän sitäkin vain erikoistilanteissa, ja tuubi on mielestäni vähän hankala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aluksi luulin, että pullossa olevaa tuotetta ei tulisi käytettyä, mutta kummasti olen saanut jo kaksi pulloa loppuun + testerin, joka on melkoinen suoritus. :D

   Poista
 5. Onpas söpö puikko! Mun lempparit on kaikki puuterimaisia; the Balm, bare Minerals ja Mschic.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin kaunis, monesti on tehnyt mieli kokeilla sitä Benefitin watt`s up! -puikkoa, mutta tässä oli kauniimpi pakkaus. Henkimaailmanasioita. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives