Gucci Guilty Stud


Meiltä löytyy miehen kanssa molemmilta omat Gucci Guilty -tuoksut kaapista. Mies on käyttänyt omaa tuoksuaan niin innokkaasti, että se on alkanut uhkaavasti lähentymään loppuaan. Minullakin taitaa olla aikoinaan laivalta ostettu pullo melkein puolessa välissä, mikä on melkoinen saavutus omilla tuoksuvarastoilla.

Olinkin iloisesti yllättynyt, kun sain testiin rokahtavat Guccin Guilty Stud Pour Femme & Pour Homme -tuoksut. Tuoksuthan ovat aivan samat kuin alkuperäiset Guiltyt, mutta pullot ovat keräilyversioita, jotka tulivat myyntiin 1.1.2014 ja ne ovat myynnissä vain kesäkuun loppuun asti. Joten, jos haluat itsellesi rouhevat limited edition-pullot, sinulla on vielä pari kuukautta aikaa kipaista kauppaan sellaiset itsellesi ostamaan.

Guccin suunnittelujohtaja Frida on intohimoinen musiikinrakastaja, jonka levykokoelma tuhansien levyjen suuruinen. Juhlistaakseen sidettään ylelliseen Rock-asenteeseen muotitalo loi rajoitetun myyntierän Guccin Guilty -tuoksua, upeissa Stud-pulloissa.

Pullojen tarkoitus on olla intohimoisia, provosoivia ja vaarallisen vietteleviä. Molempia pulloja koristaa yli 400 niittiä ja pullot näyttävätkin kaikkea muuta kuin perinteisiltä. Niissä on asennetta.


Naisten Gucci Guilty on lämmin itämainen tuoksu. Alkutuoksussa kirpakkaa punapippuria ja raikasta mandariinia, sydäntuoksussa kurjenpolvea, persikkaa ja syreeniä. Pohjalla lämmintä ja vihjailevaa patsulia ja pehmeää meripihkaa. Itselleni tuoksussa aluksi voimakkaimmin esiin tulee punapippuri, jota mandariinin raikkaan makea vivahde hieman taittaa. Sydäntuoksussa esiin tulee voimakas ja ylellinen kurjenpolvi. Pitkäkestoisuutta tuoksuun tuo pohjalla oleva patsuli ja tuoksu kestääkin omalla ihollani reilut kahdeksan tuntia, vaikka kyseessä on EdT. Guiltyssa on asennetta ja se ei välttämättä ole kaikille. Minun kaappiini se on tainnut eksyä pysyvästi. Itsevarman naisen valinta.


Tunnustan, olen kulkenut kotona nenä pitkällä, kun mies on käynyt suihkauttamassa ylleen Guilty Hommea. Miehen yllä tuoksu on seksikäs ja huomiota herättävä. Mies itse pitää tuoksun lievästä makeudesta ja erottuvuudesta, minkä vuoksi siitä aikoinaan tuli yksi hänen suosikkituoksuistaan. Alkutuoksussa on pirteää sitruunaa ja puhtaanraikasta laventelia. Sydäntuoksussa appelsiininkukkaa ja naisten tuoksun tapaan pohjalla syvyyttä tuomassa patsulia, sekä seetrin puisia vivahteita. Tuoksu on erittäin pitkäkestoinen.

Onko Guiltyt teille tuttuja? Kolahtaa rock?

Hinnat:

Gucci Guilty Stud Limited Edition Pour Femme EdT 50ml, 85,90€
Gucci Guilty Stud Limited Edition Pour Homme EdT 90ml, 90,90€

Tuoksut saatu blogin kautta. 1. Guccin Guilty Homme on aivan ihanan tuoksuinen, ja kärkyin joulun jälkeen niitä tuoksupakkauksia aleen tuleviksi. Eivät tulleet joten en ostanut kun oli lahjoja miehelle jo muutenkin :) Seuraavaksi aion tuon kuitenkin hänelle ostaa, aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesten tuoksu on kyllä niin ihana, vaikka noista raaka-aineista ei uskoisi, mutta siinä on mielenkiintoista makeutta. :)

   Poista
 2. Molemmat kolahtaa, ihania. Aah <3

  VastaaPoista
 3. Sinä se aina saat minut ihastumaan hajuvesipulloihin, tämä(kin) olisi huikea kylppärin koristus ;) Hajuvesi itsessään ei ole tuttu ja hiukan mietityttää olisiko se edes meikäläiselle sopiva tuoksu. Joskus pitäisi muistaa tuoksutella tätä, sillähän se selviää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en olisi saanut blogin kautta, olisin oikeasti voinut harkita ostavani tämän ihan pullon takia, vaikka onkin sama Gucci Guilty -tuoksu mikä minulla jo on... :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives