PERLA DE OSTRA


Jos mietit miksi ihosi on samea, karhea ja huonokuntoinen, syy saattaa löytyä liian vähäisestä kuorinnasta. Kuiva huoneilma, ilmansaasteet ja meikin käyttö kerryttävät ihon pinnalle epäpuhtauksia ja kuollutta solukkoa, joka ei poistu itsestään.

Itämaisessa lääketieteessä ja kauneudenhoidossa on jo kauan käytetty jauhettuja helmiä. Helmijauhe sisältää mineraaleja ja aminohappoja, jotka ravitsevat ja tasapainottavat ihoa. Tiesitkö, että hienoa helmijauhetta voidaan käyttää juurikin kuorimaan tuota ihon kuollutta pintasolukkoa ja epäpuhtauksia tehokkaasti, mutta hellävaraisesti?


Perla de Ostra -Mikrokuorinta perustuu juuri tähän helmijauheeseen. Se sisältää kahta erittäin hienojakoista, mekaanisesti kuorivaa ainesosaa: jauhettuja helmiä ja vulkaanista mineraalia. Kuorintavoide on erittäin hienovaraista ja se ikäänkuin hioo hienon hiekkapaperin tavoin ihoa.


Perla de Ostra on pakattu kauniiseen hopealla koristeltuun pulloon, josta on helppo seurata tuotteen kulumista. Kuorinta on melkein tuoksutonta, ehkä aavistuksen olen haistavinani raikasta sitruunaa. Kuorinta levitetään puhdistetuille ja kevyesti kuivatuille kasvoille. Levittyy kasvoille nätisti ja muodostaa pienin paksuhkon valkoisen vaahdon. Hierottaessa tuotetta iholle minusta tuntuu silti kuin sivelisin ihoa hienon hienolla hiekkapaperilla. Voidetta hierotaan kevyin pyörivin liikkein, kunnes voide kuivuu hieman. Huomaat kyllä, kun tämä tapahtuu. Sormet eivät enää liu`u iholla yhtä hyvin. Lopuksi huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa, mutta erityisen herkkäihoinen voi kuoria harvemminkin. Kuorinnan jälkeen ihon pinta on sileä kuin se kuuluisa peppu. Ihan mielettömän tehokas kuorinta ilman "raastavia" rakeita. Enkä kiellä, etteikö minusta olisi myös ihana ajatus käyttää helmijauhetta kasvoille. Pientä luksusta. ;) Suosittelen kaikille, jotka etsivät tehokasta kuorintaa ja vaihtelua tutuiksi tulleisiin kuorintavoiteiden koostumuksiin, sekä niille, jotka haluavat iholleen pientä hemmottelua kerran viikossa.


Helmijauheen lisäksi tuote sisältää myös vihreä tee-uutetta ja greippiöljyä. Se ei sisällä parabeeneja, silikoneja tai mineraaliöljyjä. Tuote on 99 % luonnollinen. 

Perla de Ostra -Kuorintavoide 50 ml, n. 37 euroa, jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko kukaan kokeillut? Onko teillä kokemusta helmijauheen käytöstä kosmetiikassa?

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.
 1. Oi, helmijauhetta kasvoille. Ihana ja varmasti toimiva juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itse ihan super-yllättynyt tämän tehokkuudesta! Voisin ehkä jopa sanoa tämän koukuttavaksi tuotteeksi. ;)

   Poista
 2. Jotenkin tuntuu tuhlaukselta käyttää oikeita helmiä tällaiseen, mutta ei se hinnassa silti näy.
  Kuvat houkuttelevat, mutta taidan tyytyä entiseen kuorintaan jatkossakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei, varsinkin kun tätä on netissä myynnissä alle kolmellakympilläkin. ;) Mä tykkään vaihdella kuorintoja, enkä osaa jumittaa täysin yhteen tuotteeseen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin minustakin ja parasta oli, että tuotteen tekemä jälkikin oli sitä! =)

   Poista
 4. Kuulostaa aika houkuttelevalta tuotteelta! Silti tykkään, että tuotteessa on edes vähän tuoksua. Tosin jotkut tuoksuttomat tuotteet on päässeet positiivisesti yllättämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on todellakin tosi mieto, vähän se sitruuna/greippi puskee alta, kun sisältää greippiöljyä. :)

   Poista
 5. Vau, kuulostaa mahtavalta! Natura Median etanavoidesarja on huippu, tämäkin on varmasti mainio. Pidän tuosta selkeän tyylikkäästä pakkauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole kokeillut etanasarjaa, mutta olen kuullut paljon hyvää. Käärmeseerumin testasin aiemmin. ;)

   Poista
 6. Kuulostaa aivan ihanalta! Aika jännä tuo että tuote laitetaan kuivalle iholle. Ehkä se tehostaa vaikutusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihanaa! Itse tosiaan levitän tän aina kevyesti taputellen kuivatetulle iholle. En kuitenkaan ihan rutikuivalle. Kokeilen kerran ihan kokeeksi märälle iholle, mut lopputulos ei ollut ollenkaan sama! :)

   Poista
 7. Nyt kuulostaa todella hyvälle! Tätä täytyy testata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tästä löytyy usein tarjouksia, joten kannattaa katsella niitä. :)

   Poista
 8. Innostuin heti, kun luin pakkauksesta sanan mikrokuorinta! :D Olen niin helppo :D

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt mä alan esittelemään täällä ihan sua varten mikrokuorivia rasvoja, shampoita, naamioita... LOL

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives