Vartalon iho kesäkuntoon


Hoidan vartalon ihoa sännöllisesti rasvailemalla ja öljyillä. Joka kevät kuitenkin tuntuu siltä, että vartalo kaipaisi talven jäljiltä vielä jotain tehokkaampaa hemmottelua. Usein keväällä kaupan hyllystä tarttuu mukaani jokin selluliittivoide, vaikka en omaakaan mitään sen suurempia ongelmia. Omat selluliittini tulevat näkyviin lähinnä silloin, kun ihoa puristaa, enkä ole kokenut koskaan sitä ongelmaksi. Olen täysin sinut itseni kanssa, mutta ajattelen vartalon keväthuollon olevankin ehkä enemmän henkistä piristystä itselleni. En koskaan ole odottanut voiteilta ihmetekoja, minulle riittää, jos käytön jälkeen iho tuntuu sileämmältä ja hiukan kiinteämmältä. Usein selluliittivoiteissa on vaan ongelmana se, että ne ovat usein geelimäisiä, eivätkä mielestäni kosteuta ihoa tarpeeksi.

Olinkin kiinnostunut, kun  RVB:n maahantuoja kysäisi, haluaisinko testata tehokuurin vartalon ihon kesäkuntoon saattamiseksi. Lupauduin kirjoittamaan tuotteista, koska minusta on hyvä, että lupaukseni sitoutti minua myös käyttämään tämän kuurin ohjeiden mukaan loppuun asti. Monestihan selluliittivoiteen käyttö saattaa lopahtaa jo viikon käytön jälkeen. 

Diego dalla palma RVB SKINLABin neljä vaiheinen vartalo-ohjelma remodelling shock action lähestyy vartalon ongelmia aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Se on tehohoito ja täydellinen kuuri ongelmia vastaan. Kuuri lupaa poistaa nesteitä, selluliittiä, paikallisia rasvakertymiä ja ihon veltostumista. Pakettiin kuuluu neljä tuotetta, jotka toimivat neljällä tavalla: 1-nesteenpoisto, 2-selluliitinpoisto, 3-kehon muotoilu ja 4-ihon napakoittaminen. Lopputuloksena luvataan uudelleen muotoiltu ja kiinteämpi vartalo. Kuuria suositellaan käytettäväksi kahdesti vuodessa.


Kun hoidetaan vartaloa niin naisen kehossa myös rinnat näyttelevät isoa osuutta. Käsi ylös kuka hoitaa rintojaan siihen tarkoitetulla tuotteella? (täällä ei käsi noussut) Vartalonmuokkauspakettiini kuului myös oma 30 päivän ohjelma rinnoille ja dekolteelle, joka lupaa napakoittaa rintojen ihoa ja hoitaa ikääntyvän ihon dekolteeta. Firming shock action 30 päivän kuuri sisältää 10 ampullia, josta yhdestä ampullista riittää kahteen käyttökertaan. 

Aloitin tehokuurini maaliskuun alkupuolella. Tuubit ja ampullit ovat nyt tyhjät ja tulokset selvillä, joten voin jakaa näistä omat kokemukseni. Itse en odottanut tuotteilta sitä, että ne poistaisivat senttejä vartalosta. Otin silti ihan koemielessä kuurin aloituspäivänä itseltäni seuraavat mitat: reiden, lantion -ja vyötärönympäryksen. Voin sanoa, että lopulliset tulokset olivat hämmentävät, niistä lisää lopuksi.1. VIIKKO - NESTEENPOISTO

Tavoiteena on aktivoida kudosten mikroverenkiertoa ja poistaa ylimääräinen neste. Draining cream sisältää mm. eskiinia ja kofeiinia, jotka parantavat mikroverenkiertoa, aktivoivat ja stimuloivat nesteiden ja toksiinien poistumista. Hieroin tuotetta pyörivin liikkein iltaisin nilkoista kohti vatsaa. Lisäsin tuotetta aina toisen kerroksen itse kokemiini ongelmakohtiin mm. reisiin ja vatsaan. 

2. VIIKKO - ANTI-SELLULIITTI

Tavoitteena näkyvä selluliitin vähentäminen ja ihon epätasaisuuden väheneminen. Anticellulite cream jatkaa mikroverenkierron stimulointia, muotoilee ja pehmentää kudosta. Käytin tuotetta samalla tavalla iltaisin kuin draining creamiakin.

3. VIIKKO - MUOTOILU

Tavoitteena taistelu paikallisia rasvakertymiä vastaan ja vartalon sopusuhtaisuuden lisääntyminen. Reducing cream parantaa jo syntyneen rasvan poistumista ja uuden kiinnittymistä. Tuotetta käytin ohjeiden mukaan aamuisin ja levitys tapahtui samalla tavalla kuin kahden muunkin tuotteen kohdalla.

4. VIIKKO - KIINTEYTYS

Tavoitteena parantaa ihon kiinteyttä ja ihokudoksen elastisuutta. Firming cream vahvistaa ihon tukiverkostoa ja jatkaa edellisten vaiheiden vartalonmuokkausta ja ihon pehmentämistä. Tuotetta käytin ohjeiden mukaan vain aamuisin.Jokaisen vaiheen voide on pakattu 75 ml:n pakkaukseen, joista riitti viikoksi ruhtinaallisesti, koska tuotteita ei saa käyttää rintojen tai dekolteen iholla. Käsittelin näillä vain jalat, vatsanseudun ja "allit". Iloinen yllätys oli se, että mikään näistä ei tuoksunut, eikä ollut koostumukseltaan perinteisten selluliittivoiteiden kaltaisia. Tuoksu oli miellyttävän raikas ja se hävisi iholta melko nopeasti. Mikään voiteista ei tehnyt iholle mielestäni epämiellyttävää viileää tunnetta. Levittyivät helposti ja imeytyivät hetkessä. Mikä parasta nämä myös kosteuttivat ihoa. Koostumus oli kevyen voidemaista, mikä tuntui miellyttävältä iholla. Kuurin jälkeen iho oli odotusteni mukaan kimmoisa, sileä, pehmeä ja hoidetun oloinen, mutta siinä ei ollut suinkaan vielä kaikki...

Rintojen tehohoito firming shock actionia käytin ohjeiden mukaan 1. ja 2. viikon aikana käyttäen puolikkaan ampullin joka ilta. Tuotteen hieroin mukana tulleiden ohjeiden mukaan. Ampullien korkin saa suljettua, joten auki jäävää ampullia ei tarvitse pelätä. Viikoilla 3. ja 4. käytin ampulleja ohjeiden mukaan vain enää joka toinen ilta. Minulla on melko isot ja raskaat rinnat, joten mitään kohottavaa vaikutusta en tuotteelta odottanut. Iho kuitenkin tuntui napakammalta ja sileämmältä. Isoimman eron huomasin ohuessa dekolteen ihossa, joka oli huomattavasti sileämpi.

Remodelling shock action vartalo-ohjelma ei lupaa kuuta taivaalta, mikä on minusta hyvä juttu. Olin silti todella kiinnostunut, voiko tällainen kuuri poistaa normaalipainoisen ihmisen vartalosta niitä kuuluisia senttejä. Söin koko kuurin ajan täysin normaalisti, joten ruokailutottumukset eivät tuloksiin vaikuttaneet. Ensiksi tarkoituksenani oli ottaa mitat joka viikko, mutta sitten ajattelin, että se on turhaa. Alussa ja lopussa otetut mitat saivat riittää.

Kahden viikon jälkeen aloin huomata, että jotain on tapahtunut. Tuntui, että housut sujahtivat aiempaa huomattavasti helpommin jalkaan. Ajattelin silti tämän olevan vain omaa henkistä tsemppausta. Mitat kertoivat toista: kuukauden kuurin aikana niitä senttejä todella lähti! Reidet kaventuivat sentillä, lantio kahdella sentillä ja vyötärö kapeni peräti kolme senttiä. Olen vieläkin aika hämmentynyt. Olen niitä ihmisiä jolle juurikin vyötäröön kertyy kaikki, joten tuotteet lupaustensa mukaan poistivat nesteitä ja kiinteyttivät vartaloa. 

Hoidatteko te vartalonihoa jotenkin erityisesti keväällä?

Tuotteita voi ostaa RVB:n omasta verkkokaupasta täältä

Hinnat:
Firming shock action 10x5 ml 69€
Remodelling shock action 4x75 ml 127€


Tuotteet saatu blogin kautta, mielipiteet omiani.

 1. Oooo! Vaikuttaapa aika lupaavalta! Mulla on kans vähän se ongelma, että helposti jää testailut vaan viikkoon. Pitääkin just aina kirjottaa blogiin, et tulee varmasti käytettyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin oikeasti niin tyytyväinen itseeni, että sain tsempattua koko kuukauden! Joskus se lisäpaine on hyväksi. Totuushan on, että ei mikään tuote näytä viikossa niitä tuloksia... ;)

   Poista
 2. No huhhuh! En olisi uskonut, että noilla voiteilla on jotain vaikutusta, mutta ilmeisesti pitäisi käyttää niitä vain säännöllisemmin. :) Ostin tässä taannoin Weledan selluliittiöljyn, mutta olen ehtinyt käyttää sitä vasta kerran, ja ei se sieltä purkista varmastikaan vaikuta, heh! :D Postauksesti rohkaisemana ryhdistäydyn kyllä tässä asiassa!

  Käytän muuten decolteelle kosteusvoiteita, sillä ohut iho tuntuu kovasti kuivuvan samaan tapaan kuin kasvojenkin iho. Jännä muuten, miten tuntuu, että decolteen iho tuntuu olevan ihan omanlaisensa. Vartalovoiteet ovat yleensä liian raskaita ja saavat vain kyseisen alueen näpyille, kun taas samat voiteet mitä käytän kasvoille ovat liian kevyitä. Kuivalle kasvojen iholle tarkoitetut voiteet ovat minulle decolteevoiteita. :D

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään paitsi se silottava ja ehkä kiinteyttävä vaikutus. Sentit olivat yllätys. Weledan öljystä olen kuullut paljon hyvää, joten nyt vaan pullo pois pölyyntymästä kaapin perukoilta. :D

   Itsellä sama vartalotuotteet aiheuttavat usein dekolteen iholle näppyjä. Levittelen aika usein kasvovoiteen kaulalta dekolteelle asti. Tämän kuurin rohkaisemana voisin harkita ihan omaa voidetta rinnoille ja dekolteelle. Onneksi on pintakuiva iho niin nuo kasvovoiteetkin on melko hoitavia. :p

   Poista
 3. Wow, tosi lupaavia tuloksia sait aikaiseksi! o_O Mulla alkaa juuri vastaavanlainen kokeilu No7:n tuotteella, ja tää sun postaus sai toivomaan yhtä hyviä tuloksia! :-D

  Kyllähän sitä keväällä aina havahtuu huoltamaan kroppaa, lähinnä olen kuorinut uutterammin ja laittanut ir:ää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on tarkoitus myös alkaa rullailemaan, mutta vasta varmaan toukokuulla. ;) Jään jännityksellä odottamaan sun tuloksia siitä!

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Eipä ole tullut hoidettua varsinaisesti ihoa kuin normaaleilla kosteusvoiteilla. Kyllä minullakin vyötäröltä voisi lähteä mieluusti jonkin verran pois, ja niitä yrittelen ravinnon ja liikunnan avulla. Taas ja taas :) Ehkä vähän liian kalliita voiteita minulle. En usko, että kärsivällisyyteni riittäisi noiden eri voideputkien levittelyyn eri vuorokaudenaikoina ym, olen sen verran suurpiirteinen tyyppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiettyä kuria tää kyllä vaatii, en usko, että ihmeellisiä vaikutuksia olisi, jos silloin tällöin levittelisi. ;D

   Poista
 5. No enpä ole tähän asti uskonut, että ihon kautta annosteltavilla voiteilla voisi oikeasti olla tuollaista tehoa. Lisänä on saattanut vaikuttaa aineitten aktiivinen työstäminen iholle. Niin tai näin, kadonneet sentit kelpaisivat monelle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kuivaharjaushan olisi tosi hyvä, mutta olen liian kärsimätön sellaiseen. Nämä olivat nopeita käyttää.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives