Mango & Peach


Kaikki blogiani lukevat varmasti tietävät, että yksi lempisävyni poskipunissa on Narsin Orgasm. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että tämä varmasti yksi kuuluisimmista poskipunasävyistä on saanut vakavasti otettavan kilpailijan.


Sain jokin aika testattavaksi luomeikki Zuiilta kaksi herkullista poskipunaa: Mangon ja Peachin. Zuiin tuotteethan valmistetaan luomuseftifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista. Joten ne myös hoitava ja suojaavat ihoa. Vähintään 95 % tuotteiden valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista on sertifioidusti luomua.


Zuiin meikeissä käytetään ainesosina mm. ruusun nuppuja, jojoban siemenöljyä, jasmiinin nuppuja, risiinin siemenöljyä, kamomillan kukkaa, porkkanan siemenöljyä, aloe veraa, auringonkukkaöljyä, pelargoniankukkaöljyä, ruusuöljyä, nokkosuutetta ja monia muita herkullisia luonnon raaka-aineita.


Testiin saamistani punista ylläolevassa kuvassa alempana Mango ja ylinnä kädellä Peach. Mango on noussut monen kosmetiikkabloggaajan suosikkipunaksi, eikä suotta. Se näyttää napissa vaatimattomalta, mutta iholla paljastuu sävyn hienous. Se on luonnollisen hempeä ja tekee raikkaan ilmeen. Peach on Mangoa huomattavasti tummempi, mutta silti hempeän sävyinen ja Peach onkin se puna, joka nousi vahvasti kilpailemaan rakkaan Narsin punani kanssa. Peachilla saa poskille tosi raikkaan ja terveen hehkun, eikä se ole niin helmiäishohtoinen kuin Orgasm. Se on sävyltään Orgasmia hieman persikkaisempi. Molemmissa Zuiin poskipunissa vieno kukkien tuoksu. Ne levittyvät hyvin ja sulautuvat kauniisti ihoon. Kerrostamalla saa vahvaakin jälkeä halutessaan.

Tulette varmaan vielä näkemään useaan otteeseen kesän aikana kyseiset punat poskillani.

Zuii poskipuna 3g, 24,80€. Tuotteita voit tilata täältä.

Onko Zuiin meikit teille tuttuja? Suosikkeja?

Tuotteet saatu blogin kautta.


 1. Juurikin Mango on suosikkini <3. Ihan täydellinen arkiposkipuna jota voi käyttää simppeleissä arkimeikeissä, mutta myös hurjempien silmämeikkikokeilujen taustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olin rakastunut tuohon Mangoon kuvien perusteella ja se onkin ihana, joten olikin tosi yllätys, että Peach oli se, joka lopulta vei sydämeni täysin. :)

   Poista
 2. Vaikuttaa hyviltä! Mä sain Tre-miitistä Zuiin meikkipuuterin ja se on kyllä älyttömän hyvä! Ihana koostumus ja muutenkin laadukas. Mun fiilikset luonnonkosmetiikasta on kyllä kääntymässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ootko ollut ennen sitten vastaan? Mä olen sitä mieltä, että molemmista luonnonkosmetiikasta ja muista löytyy aika tasalaatuisesti sekä hyvää, että huonoa. ;) Zuiin meikit pigmentteineen on ehdottomasti sieltä loistavasta päästä.

   Poista
  2. No vähän ehkä joo. Tai ne ei vaan oo toimineet mulla. :( Mutta näissä tosiaan on pigmenttiä, sopivasti!

   Poista
 3. Mango on kyllä ollut ostoslistalla, näyttää ihanalta joka päivän punalta ja ei se voi olla huono kun niin moni kehuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mango on ihana, mutta jos on mahdollista niin suosittelen katsastaan myös ihanan Peachin. Meikkikuvia tulossa varmaan lähiaikoina, missä näkyy Peachin upeus. Tai sitten se vaan toimii omalla iholla täydellisesti.

   Poista
 4. Oi oi! En tiedä selviänkö enää ilman Zuiin punia! Oon swatchaillut niitä PURissa ja molemmat olivat aivan taivaallisen ihania. Toisesta tykkäsin aavistuksen vielä enemmän kuin toisesta, mutta en enää muista kummasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä en vieläkään tiedä, miksi toi Peach vei sydämen, vaikka Mangolla oli hehkutusten takia etulyöntiasema. :D

   Poista
 5. Hankin viime kuussa näin aloittelijan poskipunaksi Zuiin Mangon. Loistava tuote, uskaltaa käyttää näin tumpelokin meikkaaja, aikaisemmat punat vuosien varrella ovat jääneet käyttämättä. Joskus hankin vielä Peachin, kunhan harjoittelen vielä vähän aikaa Mangolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava valinta! Mangolla ei kyllä voi aloittelijakaan mennä vikaan, varmasti et saa rumaa jälkeä, vaikka useamman kerran lisäilet. Silti kaunis pigmentti. :)

   Poista
 6. Minulla on hieman ristiriitaiset tunteet Zuiin tuotteita kohtaan. Olen kokeillut meikkipuuteria ja yrittänyt kikkailla sen hienoutta esiin, mutta täytyy todeta, ettei se vaan yksinkertaisesti sovi päivän mittaan rasvoittuvalle iholle. Se menee niin muhjuiseksi ja todella epäsiistiksi, ettei iltapäivällä siitä enää meikiksi ole. Poskipunaa tosin voisin kokeilla. Mangon sävy on jotain superkaunista! :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käytän tuote meikkipuuteria vain meikkivoiteen päälle, niin saa tosi pysyvän pinnan. Yksinään se ei tuo mielestäni tarpeeksi tasoitusta. Tosi harmi, että tuote ei sovellu ihollesi. :(

   Poista
  2. Mulla taas on päivän mittaan tosi rasvoittuva iho, mutta Zuiin meikkipuuteri on silti kelpo tuote. Tosin laitan vähän pahimpiin kiiltelykohtiin pohjustajaa. Täysin mattana mun iho nyt ei pysy kahta minuuttia pidempää, mutta mun mielestä pahempi moka meikissä on liian paksu ja tunkkainen meikkipohja kuin pieni kiilto :)

   Poista
  3. Kiva kuulla, että menee rasvaisellakin. Oma pintakuivaiho tykkää, kun ei korosta sitä kuivuutta.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives