Pinkit piristykset


Olen varmaan useasti kertonutkin, että kukkaistuoksut ovat minun juttuni. Tykkään kuitenkin, että niissä on jotain omaperäistä ja nämä kaikki kolme pinkkiä kesäistä tuoksua täyttävät tuon toiveeni. Roses the Chloè tuli markkinoille syyskuussa, See by Chloè Eau Fraîche tuli myyntiin maaliskuussa ja uusin tulokas Givenchyn L`Eau en rose lanseerattiin tässä kuussa.


Roses de Chloè on variaatio alkuperäisestä Chloè-tuoksusta. Alkutuoksu on raikkaan pehmeä ja se muodostuu ruusun ja bergamotin vivahteista. Sydäntuoksussa Damascena -ruusun tuoksu on sekoitettu moderniin magnoliaan. Pohjatuoksussa myskiä ja meripihkaa. Tuoksun neninä ovat toimineet Michel Almairac, joka on luonut myös muita Chloèn tuoksuja, sekä monille tutut Burberryn Bodyn ja Guccin Rushin. Toisena nenänä mukana on ollut Mylène Alran. 

Roses de Chloè onnistuu olemaan yhtä aikaa hieman makea, raikas ja syvyyttäkin löytyy pohjatuoksujen ansiosta. Olen huomannut tarttuvani tähän pulloon, kun kaipaan piristystä. Se nostaa mielialaa ja tuo hyvän mielen. Suosittelen myös kukkaistuoksuja karttavien tuoksuttelemaan tätä, saatatte yllättyä. Iholla tämä EdT-ihanuus pysyy kuutisen tuntia.


Givenchyn Very Irrèsistible L`Eau en rose on kukkainen, marjainen ja herkullinen tuoksu. Tämä on ruusutuoksuja parhaimmasta päästä. Tuoksussa jäisiä ruusun terälehtiä, mustaherukan kirpeyttä ja myskin pehmeyttä. Tuoksun nenä on toiminut Carlos Benaim, joka on luonut muutamia suosikkituoksujani mm. Bvlgarin Jasmin Noirin, Cacharelin Promessen, Carolina Herreran Carolinan, Calvin Kleinin Euphoria Blossomin ja Nina Riccin ihanan Premier Jourin. Joten ei ihme, että pidän tästä kovasti.

L`Eau en rose on puhtaasta ruusuntuoksustaan huolimatta marjaisen makea ja pehmeä. Tämä kuuluu myös hyvän mielen-tuoksuihin. Sopii yhtä hyvin toimistoon kuin keveisiin kesäpäiviinkin. Kesto iholla noin kuusi tuntia.


See by Chloè eau Fraîche on raikastettu versio alkuperäisestä see by chloè -tuoksusta. Nenänä on toiminut sama Michel Almairac kuin Roses de Chloèssakin. Tuoksu on moderni kukkaistuoksu. Tuoksussa raikasta vesihyasinttia, pehmeää omenankukkaa ja klassista jasmiinia, jotka sekoittuvat hienostuneeseen vetiveriin, joka antaa tuoksulle luonnetta. 

Jos kaksi edellistä tuoksua olivat kepeitä ja mehukkaita, niin nyt puhutaan sitten itsevarman naisen kukkaistuoksusta. Käyttäjäksi ajattelen itsevarman ja vahvan pariisilaisnaisen. Alkutuoksu on hieman kirpakka, mutta iholle asettuessaan se pehmenee ja paranee aina vain loppua kohden. Kun jasmiini tulee kehiin olen viimeistään myyty. Vetiverin voimin EdT kestää iholla melkein kahdeksan tuntia. 


Pidättekö kukkaistuoksuista?

Huomenna onkin blogin virallinen syntymäpäivä ja sen kunniaksi minulla on upea MK-arvonta lukijoilleni. 

Suositushinnat:

Roses de Chloè  EdT 30 ml, 53,75€
Roses de Chloè EdT 50 ml, 72,70€

 L´Eau Rose EdT 30 ml, 57€
L`Eau Rose EdT 50 ml, 79,50€

See by Chloè Fraîche EdT 30 ml, 43,40€
See by Chloè Fraîche EdT 50 ml, 60,70€

Chloèn tuoksut saatu maahantuojalta blogin kautta, Givenchy löytyi goodie bagista. 1. Kuvat ovat taas herkullisia ja tuoksuthan houkuttelevat aina. Ihmeen raikkaan näköisiä ruusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Raikas on hyvä sana kuvaamaan näitä, kaikkien pullotkin jo huokuvat sitä ulospäin.

   Poista
 2. Chloèn ruusutuoksu <3. En vain voi perustella itselleni sen ostamista kun omistan miltei täysikokoisen alkuperäistuoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. Suosittelen sitä kaikille, jotka yleensä vierastavat ruusun tuoksua, on niin hempeän makea. See bye Chloè ei ole niin helppo, mutta olen salakavalasti rakastunut siihen ja huomaan tarttuvani pulloon usein.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives