Uniikkeja kauneushetkiä


Ranskalainen Guinot on sarja, johon olen tuntenut vetoa jo pitkään. Niinpä olinkin iloinen, kun sain blogini kautta mahdollisuuden testata sarjan tuotteita.

Ammattilaiskosmetiikkasarja Guinot perustettiin jo vuonna 1963. Vuonna 1965 Mr. Guinot kehitti maailman ensimmäisen ihonhoitolaitteen Cathiodermien, joka mullisti kauneusmarkkinat. 

Sarja tarjoaa yksilöllistä ihonhoitoa. Asiantunteva Guinot-kosmetologi valitsee aina yhdessä asiakkaan kanssa parhaat mahdolliset tuotteet ihonhoitoon. Guinotin tuotteita voikin ostaa vain kauneushoitoloista.


Guinot jakaa ihonhoidon sympaattisesti kahdeksaan erilaiseen lähteeseen:

Kosteuttava lähde – tuotteiden sisältämä HydroplasmeⓇ on useiden kosteuttavien aineiden yhdistelmä, jonka kosteuttava vaikutus ulottuu ihon syvimpiin kerroksiin asti ylläpitäen ihon optimaalista kosteuspitoisuutta.

Pehmentävä lähde – omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävät tuotteet vahvistavat ihon luonnollisia toimintoja ja palauttavat pehmeän tunteen ihoon.

Kiinteyttävä lähde – proteiinit, kuten kollageeni, elastiini ja retikuliini pitävät yllä ihon joustavuutta ja kiinteyttä.

Nuorentava lähde – tuotteiden sisältämä soluelämää ylläpitävä Cellular Life -yhdisteen sisältämiä ainesosia käytetään sairaaloissa ihon jälleenrakentamiseen mm. palovammoja hoidettaessa. Hyaluronihappo silottaa kasvonpiirteitä.

Tasapainottava lähde – tuotteet hoitavat rasvaisen ihon ongelmia. Tuotteilla on antibakteerinen vaikutus.

Kirkastava lähde – hedelmäentsyymit irrottavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa, sekä stimuloivat uusien ihosolujen muodostumista. 

Vaalentava lähde – sarjan tuotteet tasoittavat ihon sävyä ja ehkäisevät pigmenttiläiskien muodostumista.

Rauhoittava lähde – tuotteiden sisältämä allantoiini ja glyseriini palauttavat ärtyneen ihon tasapainon ja tukevat ihon uudistumisprosessia.


Sain testattavaksi kolme tuotetta, jotka valitsimme yhdessä maahantuojan kanssa ihotyypilleni sopiviksi. Kaikki kolme tuotetta: Bioxygene Puhdistusvaahto, Bioxygene Kirkastava Happivoide ja Masque Dynamisant kuuluvat kirkastavaan lähteeseen. Oma pintakuiva ihoni on usein eloton ja se kaipaa kosteutuksen lisäksi myös iholle hehkua tuovia tuotteita. 

Mousse Bioxygene 150 ml, 33 €

Puhdistusvaahto lupaa puhdistaa ihon hellävaraisesti. Se sopii kaikille ihotyypeille, eikä tuote sisällä keinotekoisia väriaineita, parabeeneja tai saippuoivia ainesosia. Tuoksussa häivähdys vesililjaa. 

Tuotteen sisältämä Pro-ozygen on kasviuute, joka edistää ihon hapensaantia. Puuvillansiemenöljy puhdistaa ja lootuksenkukka-uute ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Vaahto on paksua ja kermaista. Yksi pumppaus riittää hyvin kasvoille ja kaulan iholle. Puhdistettaessa vaahto levitetään kostutetulle iholle, johon sitä hierotaan hetken aikaa. Poistaa loistavasti kevyen meikin. Tuoksu on ylellisen raikas ja kukkainen. Jättää ihon pehmeäksi, ei kuivata ihoa. Puhdistusvaahtojen aatelia.


Crème Bioxygene 50 ml, 88 €

Voide lupaa edistää ihon hapenottokykyä, tehden kasvojen ihosta raikkaan, kirkkaan ja heleän. Voide puolustaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä esim. saasteilta. Päävaikuttava aktiiviaine voiteessa on Pro-oxygen, joka edistää ihon elinvoimaisuutta.

Ylellisen kukkainen tuoksu antaa lupauksen laadukkaasta tuotteesta. Melko kevyt voide levittyy hyvin iholle, mutta vaikka voide on kevyttä, sen koostumuksesta voi tuntea jo sormissa, että se on todella kosteuttavaa. Imeytyi nopeasti. Jätti puolihimmeän kuulaan pinnan, sopi erinomaisesti meikin alle. Piti ihon kosteutettuna iltaan asti. Illalla meikin puhdistuksen jälkeen iho tuntui ja näytti elinvoimasemmalta kuin aamulla. Loistava voide, jos ihosi kaipaa kirkkautta ja kosteutta.


Masque Dynamisant anti-fatique 50 ml, 48 €

Tehonaamio lupaa heleyttää, kirkastaa, kosteuttaa ja poistaa väsymyksen merkit kasvoilta. Sopii jokaiseen hetkeen. Naamiota voi myös käyttää "huonon aamun" tuhkimonaamiona kolmen minuutin vaikutusajalla. Sisältää raikastavia minttu -ja eukalyptusuutteita, jotka takaavat välittömän raikkauden tunteen kasvoille. Sopii loistavasti näin kevään saapuessa talven väsyttämälle samealle iholle.

Naamiota käytetään puhdistetulle iholle, jolle sitä levitetään ohut kerros. Vaikutusaika on 10 minuttia tai vaihtoehtoisesti tuhkimonaamiona käytettynä 3 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion voi pyyhkiä pois vanulapulla tai huuhdella vedellä. Viimeistellään kasvovedellä. 

Itse ihastuin naamion käyttöön varsinkin aamuisin. Virkistävä, miedosti eukalyptukselle tuoksuva voide herätti ihoni ja mieleni uuteen päivään. Naamion koostumus on paksuhkon voidemaista ja se tuntuu iholla todella raikkaalta. Iho oli jälkeenpäin pehmoinen ja kuulas. Meikki oli helppo levittää hoidetun ihon päälle.

Yhteenvetona voisin sanoa, että sarjana Guinot on todella laaja. Jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti omat toimivat tuotteet. Kaikkien lähteiden tuotteita voi yhdistellä oman ihon tarpeiden mukaan. Varmasti moni meistä kuuluu eri lähteisiin vuoden ajasta riippuen. Pakkaukset ovat laadukkaita ja tunnistettavia. Kaikissa testaamissani tuotteissa tuoksu oli todella ylellinen ja se toi pientä luksusta arkeen.

Guinotin kauneushoitolat ja jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko Guinot teille tuttu? Suosikkituotetta?

Tuotteet saatu blogin kautta.




  1. Mulle on joskus vuosia sitten tehty hoito Guinot'lla, muuten ei ole tuttu. Tuo saamasi kirkastava happivoide kiinnostaa kovasti, kuulostaa just sellaiselta, mitä tarvitsisin just nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talven jäljiltä iho tosiaan on aina vähän samea, vaikka sitä kuinka hoitaisi. Suosittelen tosi lämpimästi tuota happivoidetta. Jotenkin ihana pestä illalla meikit pois, kun huomaa päivän aikana ihon kunnon parantuneen.

      Poista
  2. Olen unohtanut Guinotin olemassaolon! Ainakin putelien ilme on uudistunut, ennen se taisi olla vaalenapunavalkoinen, vähän vanhahtava?

    En ole koskaan ollut vannoutunut merkin käyttäjä, mutta aiemmin kävin aina kasvohoidossa Guinot-hoitolassa. Jossain kohtaa se jäi unholaan, kun siirryin Dermalogicaan. Pitäisi varmaan kokeilla taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että jollakin on näinkin paljon Guinotista kokemusta! Pakkaukset on minusta tosi kivat puna-valkoinen on kantava väriteema useimmissa tuotteissa.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives