Viisi kysymystä


Muoti mielessä blogin Anne haastoi vastaamaan minut viiteen kysymykseen ja ne kaikki olivatkin sellaisia, mihin en ole blogissani koskaan vastannut. Vastaukseni avaavat teille hieman makuani mm. sisustuksen suhteen, aihe jota blogissani ei pahemmin käsitellä.

1. Lempiväri sisustuksessa?

Ruskean sävyt ja valkoinen, tykkään myös harmaasta. Valkoinen on siitä kiva, että sillä saa hieman pienemmästäkin asunnosta raikkaan. Olisi vaikea kuvitella kuinka ahdistava meidän olohuone olisi, jos kaikki yhdeksän kirjahyllyä olisivat jonkun muun värisiä kuin valkoisia. Ruskea on helppo väri, se on pehmeä, eikä siinä näy lika. Sitä pitää käyttää hillitysti, muuten lopputulos voi olla tunkkainen.


2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?

Vaikea kysymys. Ei ainakaan Alvar Aallon tarjoiluvaunua, eikä mitään muutakaan koivun väristä, sillä sävy ei tunnu ollenkaan omalta.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

Apua, mä en katso televisiota! Netflixiä sitäkin enemmän, viimeisimmäksi mieleen on jäänyt Jälkiä jättämättä sarjan hieman erikoislaatuista poliisia näyttelevä Joel Kinnaman.

4. Suosikki leivonnassa?

Kaikki missä on suklaata. Pitkään välttelin reseptejä, joihin käytetään sulaa suklaata, koska vesihauteessa sulattelu tuntui niin hankalalta vaiheelta. Hölmö minä, suklaa sulaa helposti mikrossa alle minuutissa. 


5. Viisi suosikkiblogia?

En todellakaan voi sanoa! Luen n. 20 blogia päivittäin ja niissä jokaisessa on omat mielenkiintoiset puolensa. Yhdellä on niin kauniita kuvia, että henkeä salpaa, toisella pettämätön tyylitaju, kolmannella hauska huumorintaju, neljäs kirjoittaa syvällisesti, viidennellä on upeita meikkipostauksia, kuudes kertoo hauskasti omasta elämästään... On aina syy, miksi luen jotain blogia, olisi väärin luetella ainoastaan viisi.

Haastan seuraavat bloggarit:





  1. Hih, nauratti tuo suklaansulatus :) Kiitos haasteesta, tartun tähän asap!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, no paljon vähemmällä sotkulla pääsee mikron kanssa. :D Ei meillä kyllä mikroa kamalasti muuhun sitten edes käytetä...

      Poista
  2. Tähän täytyy kommentoida ainakin, että IHANIA KUVIA! :)

    VastaaPoista
  3. Mmm... suklaata. Pitääpä vastata näihin siis itsekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei voi mennä pilalle, missä on suklaata. ;)

      Poista
  4. Chloén ruusutuoksu on vain niin ihanan näköinenkin <3. Tosi kauniita kuvituskuvia, taidan käydä hakemassa tulppaanikimpun kotiin mieltä piristämään.

    Oma sisustuksellinen ongelma on, että ostin jossain vaiheessa tammenvärisiä Ikea-laatikostoja sekä tv-tason. Nyt kyseinen hiukan nuhruinen väri puuduttaa armottomasti ja haluaisin jotakin vaaleampaa. En edes protestoisi sitä koivunväristäkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli tämän vuoden ekat tulppaanit itselle. Päädyin hempeän vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmään, kun aikani seisoin kaapin vieressä.

      Ymmärrän... tammi, pyökki, koivu, ei kiitos. Inhoan meidän keittiön pyökkisiä yksityiskohtia, valitettavasti ei ole rempan aika. Kiitän joka päivä, että päädyttiin valkoisiin kirjahyllyihin, mietittiin kyllä hetki melkein mustiakin, niissä olisi näkynyt sitten kaikki pöly. Valkoinen antaa pölyn suhteen tosi paljon anteeksi.

      Poista
  5. Joo, pyökkiset olkkarinkalusteet odottaa vaihtoa täällä, tympii oikein urakalla, kun niitä katsellut iät ja ajat. Valkoiset kalusteet ois haaveissa täällä kans, mm. valkoinen kirjahylly lasiovilla kiitos. :) Keittiöön sain valkoiset kaapinovet, kun tähän muutettiin, muuten ne olisikin koivuiset.

    Tulppaanit on ihania, mun on tullut ostettua jo useamman kerran tänä vuonna. Sunnuntaina mentiin 3 v. synttäreille ja ajattelin napata Cittarista tulppaaneja viemisiksi niin meni ihan pasmat sekaisin, kun ei ollutkaan. No, otin sitten neilikoita, nättejä nekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ne pyökkisethän oli hyvä idea silloin reilut 15 vuotta sitten itsellänikin... ;D Sitten tuli ero ja meni tavarata uusiksi ja pyökit katos.

      Lasiovet ovat osoittautuneet kirjahyllyissä kullan arvoiseksi, kannattaa ehdottomasti maksaa niistä vähän extraa.

      Neilikoista on iloa pidempään kuin tulppaaneista, ihan yllätyin viime keväänä, miten kauan ne kesti maljakossa hyvänä. o_O

      Poista
  6. Kiva haaste! :) Teillä on kyllä valtavasti kirjoja, jos 9 kirjahyllyä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tosiaan mittailtiin silloin muuttaessa, kymmenes mahtuu vielä ja se on hankinnan alla. :)

      Poista
  7. Olipa ihana törmätä raskaan työpäivän jälkeen näin kivaan haasteeseen. Lämmin kiitos Jonna :)

    VastaaPoista
  8. Kiva haaste, kiitos vaan! Yritän ehtiä vastaileman kysymyksiin piakkoin ;)

    Ja ihania kuvia hei! Mä en harmikseni pysty juurikaan tuoksuja käyttään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva!

      Tosi harmi, että et pysty tuoksuja käyttämään. Onneksi elämässä on kaikkea muutakin ihanaa!

      Poista
  9. Ihastuttava tulppaanikuva, se on pehmeä ja melkein ruusuinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nuo valko-vaaleanpunaiset tulppaanit näyttää auenneena melkein ruusuilta!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives