Värikkäät kynnet, parempi mieli!


Ensiksi on pakko kertoa teillekin, että minulla on ollut ihan hirveä viikko. Perjantaina sain yhden pahimmista paniikkikohtauksistani pitkiin aikoihin. Aurinko ei tähän risukasaan ole pahemmin viime päivinä paistanut. Koska blogin ulkopuolella on ollut niin rankkaa, olen yrittänyt ajatella täällä enemmän niitä iloisia ja kevyitä asioita, etten koko ajan märehtisi omaa kurjuuttani. Kuulette varmaan jossain vaiheessa kiemuroistani lisää. Kotona on kaikki hyvin. Ahdistukseni liittyykin joka vuotiseen ruljanssiin byrokratian rattaiden kanssa, jota tällaiset kuntoutujat kuten minä, joudumme käymään läpi. Kaiken tämän keskellä en todellakaan ollut uhrannut edes yhtä ajatusta vappukynsille. Muistatte varmaan viime vuoden kynteni?

Max Factor varmaan oli aistinut sisäisen tuskani, koska kaiken masistelun keskellä postiluukustani tipahti värien ilotulitusta kynsilakkojen muodossa. Kiitos, juuri tätä tarvitsin. Siitä se ajatus sitten lähtikin tämän vuoden vappukynsiin...


Sain kuusi suloista Max Color Effect-minilakkaa, joilla on minusta aivan ihania nimiä. Sininen kantaa nimeä Ocean Queen, oranssi on nimetty Flamenco Girliksi, pistaasinvihreä on Green Addict, vaaleanpunainen Pink Lolita, kaunis hiekanruskea Etiopian Queen ja tummenpi pinkki kantaa nimeä Madame Rose. Max Color Effectit ovat kiiltäviä ja pitkäkestoisia lakkoja. Lakat ovat kaikki niin hyvä pigmenttisiä, että kaksi kerrosta riitti täyteen peittävyyteen. Sävyt ovat todella värikkäitä ja "maalimaisia". Levittyivät helposti kynnelle ja kuivuivat hirmuisen nopeaan. Piti ihan tarkistaa pullon kyljestä, etteivät nämä olleet mitään 60 seconds -lakkoja. Eivät olleet.


En valitettavasti omista mutaatiokäsiä. Viime laskujen mukaan minulla oli kussakin kädessä viisi sormea ja kynttä. Jouduinkin tämän vuoksi jättämään iloisen värikkäistä vappukynsistäni hempeän vaaleanpunaisen Pink Lolitan sivuun, kun en kummemmin välitä koristelujen näpertämisestä. Tulette kuitenkin näkemään sävyn varmasti myöhemmin kynsillä.

Lakkaus on jotenkin ei niin minua, mutta voi kuinka pidänkään näistä. Värikkäät kynteni saavat minut hyvälle tuulelle ja se on tärkeintä. 

Mitäs pidätte? Näyttääkö joku sävyistä vastustamattomalta?

Oikein ihanaa vappua kaikille!

Lakkojen hinta n. 6 €/kpl. Max Factorin tuotteita myyvät mm. isoimmat päivittäistavarakaupat, Sokos, Stockmann ja Anttila.

Lakat saatu testiin blogin kautta.






  1. Onpa ikävä kuulla että viikko on ollut kamala :( Toivottavasti asiat selviää- voimia! <3 Nämä kynnet ovat IHANAT!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaksi ovat selvinneetkin, tuottavat vaan kovasti lisää ahdistusta ja päänvaivaa. Sen sitten arvaa, miten itse reagoin tuollaiseen... Onneksi on tämä blogi, missä voi keskittyä niihin kivoihin juttuihin. :)

      Poista
  2. Oo, ihania lakkoja ja ihanat on myös kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Yllätin itseni pitämällä tuosta sinisestä, se on täydellinen!

      Poista
  3. Vau, miten pirteitä värejä! Ihanaa Vappua :)

    VastaaPoista
  4. Hienot kuvat olet ottanut! Kivasti tuo värikäs serpentiini ja kynsilakat sopivat yhteen. Vappuista silmäkarkkia. :) Toivottavasti sinulla on mukava vappu kaikesta huolimatta. :)

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Sattui olemaan serpentiiniä varastossa, kun ostelin sitä jo pääsiäisen aikoihin jemmaan. Just mietin, että mihinkähän nuo loput tempaisisin. ;)

      Poista
  5. Mullekin tipahtivat yllätyksenä nämä samaiset lakat postiluukusta tuomaan piristystä oikeaan aikaan. Arjen pienet ilot onnistuvat onneksi hymyilyttämään suurtenkin myllerysten keskellä. Ei koskaan kadoteta taitoa iloita pienistä asioista :) Ihanan värisuoran oot kynsille loihtinut! Jaksamista sulle Jonna, luin tuon sun aikaisemmankin postauksen, ja pakko sanoa, että meissä on hirveän paljon samaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä pienistä asioista yritän itsekin nauttia. Ehkä sitä oppii näkemään paremmin tosi pienissä asioissa iloa, kun ei pysty hallitsemaan suuria kokonaisuuksia. Joskus me vielä MS tavataan... Ihanaa, että sait sinäkin piristystä arkeesi!

      Poista
    2. No mietin just, että meidän on pakko joskus tavata :) Näen sussa niin paljon samoja piirteitä kuin itsessäni. Ja näihin kommentteihin en viitsi ihan kaikesta omaan elämääni liittyvästä avautua, mutta ihana olisi tavata sut! :)

      Poista
  6. Täällä kanssa ollaan tiukasti byrokraattien hampaissa ja katsotaan, miten käy.

    Ihanat kynnet! :) Oikein hyvää ja maukasta wappua! ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä niiden kanssa auta muu kuin odotella, toivoa parasta ja ihan pikkaisen samalla pelätä pahinta...

      Ihanaa vappua sinnekin!

      Poista
  7. Ooh, ihania värejä. Jokainen kynsi eri värillä, kevät :) viime keväänä harrastin kynsien lakkailua enemmänkin. Taidankin kaivaa kynsilakkapurnukat kylppärin kaapista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiva ihmeessä! Sinäkin takuulla kaipaat vähän piristystä. :)

      Poista
  8. Tsemppiä paljon sulle! <3 Täällä stressi aiheutti illalla hurjan migreenikohtauksen, ja vappu meneekin kohtauslääkkeiden sivuvaikutuksista kärsien peiton alla :D Minäkin ajattelin piristää itseäni kirkkaalla kynsilakalla, muuhun toimintaan kun ei voimat riitä. Aivan ihania nuo minilakat, pinkki ja sininen etenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin kiitän onneani, ettei mulla ole migreeniä. (mummolla oli ja kärsien katsoin sivusta) En varmaan kestäisi sitä, koska mulla on jatkuva tressi ja ahdistus niin mulla olisi vamasti 24/7 migreeni.

      Sininen on ihan mieletön. Sanoin miehellekin eilen illalla, etten olisi uskonut, että tykkään juurikin tuosta sinisestä niin paljon.

      Poista
  9. Ihania värejä kaikki, mutta etenkin Madame Rose näyttää siltä, että se täytyy varmaan hankkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi upea! Multa puuttui juuri tuollainen pinkki, yks mun Mavala on vähän saman tyylinen, mut ei kuitenkaan ihan.

      Poista
  10. Ihanan pirteitä kuvia ja lakkoja. Kynnet ovat myös hauskat ja sopivat vappuun! Parempaa mielti sinulle :)

    VastaaPoista
  11. Kerrassaan ihanat kynnet! Ilahduttavat joka vilauksella varmaan.

    Hakemusten väsääminen tavallaan pakottaa katsomaan kaikkea, mikä on huonosti ja oikein keskittymään siihen. Niin mulle ainakin kävi, kun tein niitä. Aina kun se oli ohi, saatoin taas alkaa nousta kohti normaalia ja keskittyä hankkimaan itselle hyvää oloa.

    Toivottavasti saat pian ruljanssin hoidettua ja pääset taas ylös kaivosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virpi, kiitos avasit taas mun silmäni! Tuolta mustakin tuntuu, en vaan ole osannut pukea sitä sanoiksi. Sen jälkeen tietenkin se odottava ahdistus, että miten käy. Nyt mulle kävi sen verran huonosti, että joudun katsomaan niitä huonoja asioita paljon nopeammin uudestaan kuin olin luulossa. (jo kesällä) Lisäksi sain kyllä hyvin selvän vastauksen vakuutusyhtiöltä siitä, että niillä mun teksteillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä, lääkärin b-lausunto on se, joka ratkaisee. (mulla on ollut sen b-lausunto lääkärin kanssa niin isoja ongelmia vuosien aikana, että ollaan jo pitkään mietitty valittamista siitä potilasasiamiehelle, mutta kun ei oikein ole voimia ollut siihenkään rumbaan alkaa) Sitä b-lausuntoa he kulma katsovat, näin sain kuulla puhelimessa. On kuin puukkoa käännettäisi haavassa, ahdistaa entistä enemmän täytellä lappuja ja lippuja, kun niillä mun sanoilla ei näköjään todellakaan sit loppupeleissä ole mitään merkitystä. Mä aina elättelin toivoa, että se oma paneutuminen niihin ikäviin asioihin ja papereihin kannattaisi, mutta näköjään ei.

      Poista
    2. Oletko ajatellut lääkärin vaihtamista? Joku muu ehkä ymmärtäisi sua paremmin tai yhteistyö saattaisi sujua paremmin.

      Poista
    3. Itseasiassa joo, mut se ei ollut aiemmin vaihtoehto. Nyt kävi niin "iloisesti", et psy.polin lääkärit on vaihtuneet ja sain uuden lääkärin sitä kautta. Siinä on vaan oma tuskansa, kaikki pitää aloittaa alusta ja taas pelottaa, miten käy. Kahden aikaisemman kanssa ei ole natsannut yhtään. Ensimmäinen sentään suhtautui tilanteeseeni tarvittavalla vakavuudella, tästä toisesta vois kirjoittaa romaanin siitä, kun kaikki menee pieleen. Toki vika on mussakin, kun mulla ei ole voimia ja uskallusta sanoa heti suoraan, mitä ajattelen.

      Poista
  12. Pirteät on kynnet! Toivottavasti kaikki muu menee parhain päin <3

    VastaaPoista
  13. Mukavaa vappua.

    Kaikki lakat on tosi ihanan värisiä, varsinkin toi toiseksi viimeinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madame Rose on upea, pinkki, mutta tarpeeksi tumma.

      Poista
  14. Sain itse toissa iltana kauhean paniikkikohtauksen ja ambulanssin soitto oli hyvin lähellä. :/ Luin tuon sun aikaisemman tekstin ja voi elämä, loppu oli niin kuin olisin lukenut itsestäni. Ensimmäisen paniikkikohtauksen olen saanut noin 4 vuotta sitten ja elämä on heitellyt koko ajan siitä lähtien. On ylä ja alamäkiä, mutta niistä on selvitty. Mä olin noin 3 vuotta käymättä kaupassa, mutta nyt pikkuhiljaa olen ruvennut käymään enemmän ja enemmän kaupassa. Tosin yksin en olisi vielä valmis menemään. :/ Ääh voisin kirjoittaa tästä melkein kirjan tähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupat on oikeasti tosi pahoja, mä en pystynyt kanssa lähtemään yhdessä vaiheessa ollenkaan. Nykyisin ok, mutta ruuhka-aikoihin en edes yritä mennä. Mä olin puhumatta puhelimeen varmasti tuon saman kolme vuotta ja edelleen sen kanssa on tosi paljon ongelmia, jos täytyy soittaa johonkin. Jos näen, että joku soittaa, ilman, että on varoittanut mua etukäteen, en pysty vastaamaan. Julkisilla en myöskään pystynyt liikkumaan ollenkaan, jos oli pakko, mulla oli aina mies mukana. Siksi onkin ihan hirveä saavutus, kun nyt joskus pystyy yksin lähtemään liikkeelle. Tosin sen kyllä huomaa kropassa, 2-3 pvä menee "toipuessa". Näistä tosiaan saisi vaikka romaanin. Hirveän vaikea on perusterveen ihmisen ymmärtää, että miten tällainen voi olla mahdollista, en varmaan edes itse olisi ymmärtänyt silloin, kun olin vielä terve.

      Poista
    2. Mä en ikinä lähtisi kauppaan 4-5 aikaan. Aamusin ja päivisin on ihan hyvä mennä, koska porukkaa on niin vähän. Mä en osaa kellekään kertoa mitä pelkään siinä kauppaan menossa, mutta itse uskon, että pahin on pyörtymisen pelko? En ole ikinä pyörtynyt, mutta se tunne kun jalat menee veteläksi on KAUHEA. Mä en ole julkisilla liikkunut vissiin kertaakaan tämän 4 vuoden aikana? Eikä kyllä vieläkään tulisi mieleen mennä yksin johonkin junaan? :o Ulkomailla oon käyny muutamia kertoja ja nyt heinäkuussa olisi taas edessä matka bulgariaan. Stressaan sitä jo nyt... :/ Lääkärin varaan kyllä ennen sitä matkaa, että selviän lentämisesta! :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives