Hemmottelevat naamiot


Käsi ylös, kuka käyttää naamiota viikottain. Minä käytän, usein kaksikin kertaa.

Mitä enemmän ikää kertyy, sen suurempaa osaa ihonhoidossa naamiot näyttelevät. Kun vielä omistaa ikääntyvän herkän pintakuivan sekaihon, naamion valinta ei ole aivan yksinkertaista. Yleensä minulla onkin kaapissa erilaisia naamioita: kosteuttavia, puhdistavia ja hemmottelevia. Valitsen niistä aina sen, mitä ihoni kulloinkin tuntuu tarvitsevan. Kesällä se on usein puhdistava tuote, talvisin kosteuttava, ennen juhlia tai muuten, kun iho tuntuu kaipaavaan jotain extraa valitsen hemmottelevan naamion, joka kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Tällä hetkellä eletään aikaa milloin käytössä on eniten juurikin kosteuttavat ja kirkastusta tuovat tuotteet. 

RVB SKINLAB diego dalla palma S.O.S gel mask on todella tehokkaasti kosteuttava naamio. Raikkaan tuoksuinen ja tuntuinen geelinaamio kosteuttaa, sekä virkistää tehokkaasti kuivaa ihoa. Tasapainottaa ihon kosteustasapainoa ja vähentää punaisuutta. Tehoaineina mm. vitamiineja, keramideja ja hyaluronihappoa. Jos ihoni tuntuu vähänkään kiristävältä, kaivan tämän tuotteen heti kaapista, annan vaikuttaa puhtaalla iholla kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen huuhdon naamion haalealla vedellä pois. Kiristävä tunne on poissa ja ihon pinta on tasainen, kimmoisa ja rauhoittunut. Tuoksu on miellyttävän raikas. 


No7 Beautiful Skin Hydration Mask -kosteusnaamio auttaa kuivaa tai erittäin kuivaa ihoa toimimaan normaalin tavoin. Naamio ravitsee ihoa, tekee ihosta sileän ja hehkuvan. Vaikuttavina aineina on monivitamiini -ja mineraaliyhdistelmää. Keramideja, sekä sakkariyhdistelmää, joka lukitsee kosteuden iholle. Tuote on pakattu läpinäkyvään pakkaukseen ja itse naamio näyttää purkissa ollessaan ihan kuorrutetulta kermavaahdolta. Naamio hierotaan kevyesti kasvoille ja kaulan iholle. Voi käyttää kolmen minuutin pikanaamiona tai sitten antaa vaikuttaa 10 minuuttia intensiivisemmän kosteutuksen aikaansaamiseksi. Naamiota voi levittää myös ohuen kerroksen yön ajaksi vaikuttamaan. Pyyhitään pois kasvopaperilla tai huuhdellaan lämpimällä vedellä. Tuote on todella miedon hajuinen, sanoisin tuoksuton. Kosteuttaa tehokkaasti.

Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque on klassikko. Kyseessä on tehokas korjaava vitamiinipitoinen naamio ikääntyvälle iholle. Sen sisältämät vitamiinit ja kasviuutteet tasoittavat ihon ärsytyksiä ja rasituksen oireita. A -ja C-vitamiini lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuotteen tuoksu on mieto. Raikkaan aprikoosinsävyinen naamio levitetään puhdistetulle kaulan ja kasvojen iholle. Annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. Todella tehokas heleyttävä naamio ikääntyvälle iholle ja omaa ihoani tämä myös kosteuttaa tehokkaasti. Naamio on valittu mm. Olivia-lehdessä vuonna 2012 parhaaksi naamioksi.

Löytyykö teistä ahkeria naamioiden käyttäjiä?

Hinnat ja ostopaikat:

RVB SKINLAB diego dalla palma S.O.S gel mask 75 m, 44€
Jälleenmyyjät löydät täältä ja nettikaupan täältä, nettikaupasta tuote näyttäisi olevan tällä hetkellä loppu, joten kannattaa tiedustella jälleenmyyjiltä.

No7 Beautiful Skin Hydration Mask 100 ml, 14,90€
Jälleenmyyjät löydät täältä.

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque 75 ml, 58,40€
Jälleenmyyjät löydät täältä ja nettikaupan täältä.

Kaikki naamiot saatu blogin kautta.














  1. Jeps, mäkin käytän naamioita säännöllisesti, ja saatan laittaa useampaa naamiota kerrallaan, puhdistavaa leukaan ja kosteuttavaa poskille jne. Tuo Diegon naamio on kolkutellut mielessä useasti, vaikuttaa just siltä, mitä mun iho useimmin tarvitsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana naamio, varmaan eniten käytetty talven aikana.

      Poista
  2. Täällä on kaksi kättä ylhäällä! Minä, minä! Olen hulluna naamioihin, mutta sen jo blogiani seuranneena tiesitkin ;) Noista muista naamioista minulla ei ole kokemusta, mutta No7 Beautiful Skin Hydration Mask on aivan ihana! Kirjoittelin No7 -tuotteista blogiini juuri viikonloppuna: http://beauty-highlights.blogspot.fi/2014/03/no7-more-than-seven-kauneutta-kuulautta.html (Jos blogini ei ole taas päivittynyt listallesi, voit käydä kurkkaamassa). Innostuin nyt noista muistakin naamioista niin, että täytyy pistää hankintalistalle (joka muuten kasvaa ja kasvaa). Käytätkö muuten kosteuttavia naamioita ahkerasti myös kesällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin tulla lukemaan!

      Ei päivity vieläkään sun blogi. :( Koitin jo sitäkin, että syötin uusiksi listaan sun blogin tiedot niin edelleen Phytomer-postaus on viimeisin, joka on päivittynyt normisti mun listalle. Ei pysty käsittämään. O_o

      Poista
  3. Naamiot kuuluu minunkin perusihonhoitoon. Käytän juurikin tuota Dermalogican naamiota vähintään kerran viikossa. Toinen tuubi on jo menossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava naamio heleyttämään ja vahvistamaan vanhentuvaa ihoa, ei turhaan valittu Olivia-lehdessä parhaaksi naamioksi. ;)

      Poista
    2. Mulla on tuo No7 naamio. On tehokas ja hyvä kuivalle iholle. Ikääntymisen myötä huomaa kuivuuden lisääntyvän ja suosin kosteuttavia ja hemmottelevia naamioita.

      Poista
    3. No7 naamiossa on tosi hyvä hinta/laatusuhde.

      Poista
  4. Rakastan naamioita! Jos se tekisi hyvää iholle, niin käyttäisin naamioita varmaan useamminkin kuin 1-2 kertaa viikossa. Holy Grail-naamioni on Yes To Cucumbers Calming Mask, mutta tykkään tosi paljon myös Absolutionin Le Soin Purifiantista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on Yes to Carrots -tuotteista kokemusta (tykkäsin paljon), pitää ottaa tuo kurkkunaamio joskun kokeiluun! :)

      Poista
  5. No7:n ihanaa naamiota muistan käyttäneeni vuonna 2007, juuri ennen kuin kyseisen tuotesarjan myynti Suomessa loppui. Ehkäpä pitää taas etsiä tuota käsiinsä ja nauttia! :)

    Noin muuten käytän naamioita aika harvakseltaan, n. pari kertaa kuukaudessa, varmasti siksi, että "korvaan" osan mikrokuorinnalla. Mikrokuorintahan on elämäni rakkaus, joten minun ja sen väliin on vaikea tulla. :D

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin oli tuota naamiota kanssa silloin aikoinaan ekalla "kierroksella". Muistaakseni silloin en pitänyt siitä niin paljon kuin nyt, tosin ihoni ei kymmenisen vuotta sitten ollut lähellekään yhtä pintakuiva kuin nyt. :)

      Poista
  6. Tuo No7:n naamio on IHANA! Se on ollut nyt talvella mun hätäapu kun iho on mennyt yllättäen ihan koppuraiseksi
    :( Onneksi se on auttanut!

    VastaaPoista
  7. Muutaman kerran viikossa yritän käyttää. Varsinkin nyt kun noita naamioita on kertynyt niin monta. :) Puhdistavia naamioita on eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kaivan aina kevään tullen kaikki savipohjaiset puhdistavat naamiot käyttöön. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives