Awapuhi Wild Ginger


Monelle on varmasti ollut pitkän aikaa selvää, että in-juttu hiustuotteissa on jo pidemmän aikaa ollut keratiini. Itseltäni tämä "villitys" oli mennyt hieman ohi, kunnes sain viime kampaamokäynnillä Unikasta mukaani Paul Mitchellin Awapuhi Wild Ginger -tuotteita. Nyt kun tuotteista on käytetty yli puolet ja olen saanut niihin tuntumaa, on postauksen aika.

Awapuhi Wild Ginger on Paul Mitchellin luksussarja, jonka kaikkien tuotteiden luvataan hoitavan hiuksia kokonaisvaltaisesti ja ylellisesti. Tuotteet on pakattu upeisiin mustiin pulloihin.

Tuotteiden keratiiniyhdiste korjaa hiuksen vaurioituneen rakenteen ja silottaa hiuksen pinnan. Hiusten luvataan näyttävän välittömästi terveemmältä ja sileämmältä. Pitkäkestoinen suojakerros silottaa ja suojaa hiuksen pintaa ulkoisilta rasituksilta. Tiedän, että ainakin yksi lukijani on odottanut postausta näistä tuotteista. ;)


Moisturizing Lather Shampoo on täysin sulfaatiton. Se lupaa kosteuttaa hiuksia ja suojata hiusväriä. Keratiiniproteiini korjaa hiusta. Shampoo tuoksuu miellyttävästi inkiväärille. Sain vinkiksi levittää shampoota vettä valuvan märkiin hiuksiin, jotta vaahtoa syntyisi kunnolla. Toimin näin ja shampoo muodostikin pehmeän ja runsaan vaahdon. Pesun jälkeen päänahka on miellyttävän puhdas, mutta pesun yhteydessä takaraivolleni syntyy melkein joka pesukerralla sotkuinen ja karhea jättitakku. (Hiuksia pestessä pesen ainoastaan päänahkaa, en hankaa hiusten pituuksia) Ensimmäisellä kerralla aloin jo miettimään, että saankohan syntynyttä jättitakkua edes hoitoaineella selväksi. Jotenkin olin mielessäni ajatellut, että hiukset olisivat sileät ja pehmoiset shampoopesun jäljiltä, mutta erehdyin tai sitten luomani mielikuva oli ihan väärä? Erikoisinta oli shampoon tuoma karhea efekti, sillä hiukseni ovat tosi lasimaiset ja hennot, märkänäkin. Tämän takkuefektin takia shampoo ei päässyt suosiooni.

Keratin Cream Rinse on kosteuttava ja vahvistava hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Inkiväärinen raikas tuoksumaailma jatkuu tässäkin. Keratiiniyhdisteen luvataan vahvistavan ja suojaavan hiusta. Hoitoaine lupaa selvittää takut välittömästi, sekä kosteuttaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Koska tuote on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, se on hoitoaineeksi melkoisen ohutta. Koostumuksestaan huolimatta aine selvitti välittömästi shampoon aiheuttaman karhean jättitakun takaraivostani. Hoitoaineessa ei ole minkäänlaista vaikutusaikaa, joten se soveltuu loistavasti kiireiselle pesijälle. Jättää hiukset ihanan pehmoiseksi, eikä tehnyt edes lasimaisista ja ohuista hiuksista raskaita. Loistava tuote. Luulen silti, että tämä tuote pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa karheassa hiuslaadussa silottavan ja pehmentävän vaikutuksen ansiosta.

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Millaisia kokemuksia teillä on keratiinia sisältävistä hiustuotteista?

Suositushinnat:

Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo, 250 ml 32 €
Awapuhi Wild Ginger Keratin Cream Rinse, 250 ml 34 €

Tuotteet saatu blogin kautta.


 1. No minä olen ainakin odottanut, koska tää sarja kiinnostaa tosi paljon! Hinnat on korkeita eikä näitä saa nettikaupoista halvemmalla, olen siis miettinyt että ostan syksyllä USA:sta jos ovat siellä halvempia (kuten PM yleisesti on). Kampaajakaverini ylisti näitä, erityisesti sitä hiusöljyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rinse on ihana tuote, sitä öljyä on varmaan kokeiltava. :)

   Poista
 2. Tuo jättitakku takaraivolla on itsellenikin tuttu tunne, jossain vaiheessa vaan tuntee, ettei saa harottua sormia niskahiusten läpi :( Täytyykin tarkkailla, onko tuo ongelma omalla kohdallani ainoastaan sulfaatittomien shampoiden kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, taidan itsekin alkaa kiinnittää huomiota liittyykö tuo jättitakku sulfaatittomuuteen, saattaa hyvinkin olla syy!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives