Kuivien kynsinauhojen pelastaja


Vihjailin teille aikaisemmin, että saatoin vihdoin löytää kuivien kynsinauhojen pelastajan. Käynnilläni Kauneuslinnassa tuli ihan sattumoisin puheeksi kuivat kynsinauhani ja samalla harmittelin sitä, että normaalit kynsiöljyt eivät ole ollenkaan tarpeeksi hoitavia omille helposti tikkuuntuville kynsinauhoille. Olenkin jo vuosia vannonut EA:n Eight Hour Creamin nimiin tässä asiassa. Olen laittanut Eight Hour Creamia kynsinauhoille aina yöksi paksun kerroksen ja kynsinauhat ovat pysyneet suht edustavina jopa talvella.


Dr. R.A Ecksteinin Beautipharm Lecithin Nail Oil on pakattu kätevään pienen pumppupulloon, josta tuotetta saa annosteltua kätevästi pisaran kerrallaan. Tuotteen koostumus on paksumpaa kuin aiemmin kokeilemissani kynsiöljyissä. Levittyy silti kevyesti ja imeytyy hetkessä kynsinauhoihin, tekemällä niistä pehmeät ja hoidetun näköiset. Tuoksu on miedon jojobamainen. Todellinen tehohoito kuiville kynsinauhoille.


Vaikuttavina aineina Lecithin Nail Oilissa on A -ja E-vitamiinia, sekä jojoban siemenöljyä. Öljy löysi heti paikkansa yöpöydältäni.

Millä te hoidatte kuivia kynsinauhoja? 

Hinta:

18,50 € / 15 ml

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuote saatu.

 1. Mä hoidan kun muistan. Nämä on kyllä aika kauheassa kunnossa. Töissä rasvaan käsiä ja laitan vähän ekstraa kynsinauhoille, mutta kotona unohdan kädet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en osaa rasvailla enkä tehdä mitään muutakaan käsille päivän aikana (paitsi pestä tietysti), mutta illalla en käy nukkumaan ennenkuin kynsinauhat on puunattu ja kädet rasvattu.

   Poista
 2. Vinkki tuli vallan sopivaan aikaan kun olen juuri tuskaillut kynsinauhojeni kanssa. Nyt on ollut hetkisen käytössä Trindin Cuticle Balsam, joka ei ainakaan vielä ole auttanut - katsellaan siis vielä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen pakkanen ja sen kyllä huomaa välittömästi kynsinauhoista, vaikka ei katsoisi mittaria. Kesällä yleensä ei niin paljon kosteutta tarvi.

   Poista
 3. Tavallisessa käsivoiteessa ei ole riittävästi rasvaa. Olen ollut tyytyväinen Dependin kynsiseerumiin ja kynsinauhaöljyyn. Kumpikin on kätevässä pullossa ja niitä tulee myös käytettyä. Kynteni ovat kerrankin hyvässä kunnossa talvella! Ehkä ahkerassa käytösä olevalla Trindin Nail Repairillakin on osansa asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi vinkeistä, Dependiä en ole itse kokeillut.

   Poista
 4. Ostin juuri Burt's Beesin kynsinauhavoiteen, ja on mulla yksi Lumenekin. Enpä vaan muista käyttää! Rasvaan kyllä käsivoiteella käsiäni joku miljoona kertaa päivässä, joten kai se turhauttaa enää sitten kynsinauhoihin laittaa eri tuotetta, en muutakaan syytä keksi miksi en noita tule käyttäneeksi :) Hei mitä kynsilakkaa sulla on noissa kuvissa, hyvännäköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta lakkauksesta on tulossa juttu huomenna ja parempi kuva! ;)

   Poista
 5. Soap & Gloryn Hand Food -pumppupullo majailee tietsikan vieressä ja käsilaukusta löytyy hätävarana Lumenen peruskäsirasva. Kynsiöljyn kanssa olen Lontoon matkan jälkeen pelleillyt enemmän, yleensä illaksi/yöksi hieron sitä kynsille. Kyllähän nämä silti aika kuivat ovat, mutta johtuu pikemminkin rasvauksen puutteesta kuin tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon helpompaa tosiaan laittaa kynsiöljy illalla, päivällä itselleni liikaa kikkailua, vaikka ei se varmaan pahitteeksi olisi. ;)

   Poista
 6. Joo-o, kädet on aikas huonossa kunnossa kaiken kaikkiaan... Kai se on tämä täti-ikä, ettei kädet pysykään enää itsestään kunnossa näin talvella. ;) Sormenpäät halkeilee, jos ei muista rasvata, kynsinauhat on kuivat ja kynnet liuskottuu. Toki ravintopuoli ja stressikin varmasti ollut osasyynä tähän. Mä oon lisäksi tosi huono käyttämään erikseen tuotetta kynsinauhoille/kynsille, käsivoide on pakko ollut ottaa iltarutiiniin ennen peiton alle menoa. Ja päivisinkin yritän muistaa rasvata. Tää öljy voisi kyllä olla pelastus, kun sitä muistaisi käyttää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sen ihmisen iän käsistä näe, valitettavasti. :/ Illalla on helppo laittaa aina ennen käsirasvaa, siinä ei mene kuin puolisen minuuttia lisää aikaa, pitää vaan säilyttää kynsinauhaöljy sen käsirasvapönikän vieressä, että muistaa. Kesällä ei ihan joka ilta tarvi pistää, kun kynsinauhat pysyy paremmin kunnossa. :)

   Poista
 7. rasvailen käsiäni tosi, tosi paljon. Ja öljyän kynsinauhoja kookosöljyllä, jota laitan pensselillä myös kynnen alapuolelle. Ja lakkojen poistamisen jälkeen öljyän kynnet ja kynsinauhat 2-3 kertaa illan mittaan ennen uusien lakkojen laittamista. Kynsinauhat pysyvät moitteettomassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kaivaa oma kookosöljy kaapista myös tähän tarkoitukseen. :)

   Poista
 8. Tämä on mun suosikkini, aivan ihanan tuoksuinen, ihanan tuntuinen ja todella tehokas! En vain ole raaskinut käyttää säännöllisesti kun en haluaisi sen loppuvan! Postauskin tekemättä. Mutta siis aivan unelma kynsiöljy minun mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oikeasti syrjäytti EA:n jo vuosia toimineesta pestistään. Sen verran loistava tuote! EA:ta enää huulille iltaisin.

   Poista
 9. Mun iltarutiineihin kuuluu holvata tassut manteliöljyllä. Lotraan sillä niin, että kädet ja kynnet alusineen suorastaan uivat siinä :D Olen ostanut luontaistuotekaupa "halpisöljyä". Se yksinään riittää pitkälle syystalveen ( kesällä riittää pelkkä öljy ) mutta halutessani intensiivisempää hoitoa rasvaan vielä kädet. Aloitettuani käsien öljyämisen, ovat kynsinauhat pysyneet kuosissa!

  VastaaPoista
 10. Käytän kynsinauhoille Weledan Skin Foodia. Se imeytyy aika helposti ihoon, eikä jää rasvaisen tuntuiseksi. Skin Food pelasti myös käsissä pitkään olleen talvi-ihottuman ja todella rohtuneet huulet, joten suosittelen!

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet hehkuttaa Skin Foodin monikäyttöisyyttä, itsekin olen joskus vuosia sitten tuubillisen käyttänyt, mutta kynsinauhoihin en muistaakseni sitä pyöritellyt. :)

   Poista
 11. Kiitos vinkistä, tätä käyn metsästämässä. Kynsinauhat ovat tällä hetkellä lievästi sanottuna kaameassa kunnossa... :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole yksin, pakkaset tuhoaa kyllä kynsinauhat tehokkaasti.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives