Too Faced Lip Primer


Onhan se tietenkin selvää, että jos on olemassa primer kasvoille ja luomille on sellaisia myös huulille. Koska TF:n Shadow Insurance on suosikki silmämeikinpohjustajani oli luonnollinen jatkumo, että ensimmäinen koskaan kokeilemani huultenpohjustaja oli samaa merkkiä.

Too Faced Lip Insurance Lip Primer lupaa lukita huulipunan huulille, estää haalistumasta ja pitävän huulet rypyttöminä. 

Tuote luo huulille notkean pinnan ja on suorastaan loistava tuote rohtuneiden huulien päälle. Tämä on ollut nyt pakkaskeleillä ehdoton pelastus. Sen sisältämä E-vitamiini saa rohtuneet huulet näyttämään sileämmiltä ja tuntumaan pehmoisemmilta, jolloin puna levittyy kauniisti huulten päälle. Ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja tai väriaineita.


Tämä on niitä tuotteita, joita en tiennyt tarvitsevani. No, tästä eteenpäin tarvitsen, varsinkin talvella.

Pakkaus on taattua Too Faced söpöilyä. Aplikaattorilla on helppo levittää melkein läpinäkyvä voide huulille, jossa sen kannattaa antaa hetken kuivahtaa ennen punan levitystä. Haluatte tietenkin tietää, pysyikö se huulipuna kauemmin parempana? Pysyi, ei tietenkään ikuisuutta, mutta myös ruokailun jälkeen puna oli tasaisemmin huulilla kuin yleensä.

Löytyykö teidän meikkipussissa huultenpohjustajaa?

Too Faced Lip Primer n. 18 €. 

Tuotetta voit tilata mm. täältä.
 1. Minun huulilla on ongelma, varsinkin suupieliin tulee sellaista valkoista "ainetta'. Sitä joutuu jatkuvasti pyyhkimään, siinä lähtee punat. Tiedätkö, mistä sr johtuu ja on kellään muulla samaa ongelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuiva suu? Reilumman vedenjuonnin pitäisi auttaa. :)

   Poista
 2. Eipä ole huultenpohjustajaa, vaikka Guerlainin Kiss Kiss Liplift on ollut monta kertaa jo lähtemäisillään mukaan. Sitten on järki tai nuukuus voittanut. Töihin lähtiessä levitän kyllä Clarinsin Beauty Flash Balmia myös huulille. Rajauksen jälkeen puuteroin ja levitän huulipunan. Tällä tavalla juulet pysyvät siistinä koko päivän, vain lounaan jälkeen tarvitsee lisätä punaa tai kiiltoa. Reunat pysyvät siisteinä. Ilman pohjustusta rajauksetkin häviävät ja huulten reunat alkavat punottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kuitenkin harkinnut? ;) Guerlainin pakkaus olisi ainakin tosi kaunis... tää on vaan tyttömäisen söpö.

   Poista
 3. Käytin aikoinaan Lumenen huulipunanpohjustajaa, joka lopetettiin. Harmi, koska se oli tosi hyvä. Kesällä ostin Elizabeth Ardenin pohjustajan joka on vähän unohtunut. Se ei mielestäni ollut niin selkeästi pitoa lisäävä kuin se Lumenen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan unohtanut, että Lumenellakin oli tällainen. Ehkä suomalaiset eivät ihan löytäneet tän "juttua".

   Poista
 4. Laitetaanpa tämä harkintaan! Viilankantoluvan Petra esitteli äskettäin myös huulipohjustajaa ja se herätteli minut tajuamaan, että voisin oikeasti tarvita huultenpohjustajaa. Omat huulet kun ovat aika tummat, nudesävyt näyttävät kaikki "kalmahuulilta" eikä monet pinkitkään sovi. Jospa tämän kanssa lopputulos olisi erilainen!

  beylakraal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin Petran postauksen. :) Itsellä on nudejan kanssa sama vika ja siksi en omista nudeja punia, ehkä pitäisi ostaa joku halppis testiin ja kokeilla sitä tämän kanssa, jos tulisi kauniimpi lopputulos.

   Poista
 5. Mun huulet tuntuu ihan kamalan kuivilta tätä laitettuani. :( Kuiva kalvo huulten päällä. Mutta tuntuu toimivan muilla, kun on tää sen verran kehuttu tuote. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kiva! :(

   Mä vielä ostin tän syksyllä, joten olen testannut itselleni pahimpaan aikaan talvella, kesällähän huulet ei niin herkästi enää kuivu.

   Poista
 6. Kiinnostus heräsi! Olen tosin ollut viime aikoina kauhean laiska käyttämään pohjustajia huulilla, koska tummia huulipuniakin on tullut käytettyä vähemmän. MACin pohjustaja on todella hyvä ja kosteuttava, suosittelen!

  VastaaPoista
 7. Ai tällainen on tullut! En tiennytkään. Pitää varmaan kokeilla kun MAC loppuu. :) Ihan ylisöpö pötkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää varmaan ollut kauankin, en vaan itsekään ollut kiinnittänyt tähän mitään huomiota kuin vasta viime vuoden lopussa. :D

   Poista
 8. Mullakin MAC käytössä, tykkään :)

  VastaaPoista
 9. En ole kyllä koskaan käyttänyt huultenpohjustajaa, mutta ehdottomasti olisi varmaan järkevä investointi. Plus kaikki mikä tulee Tiffanyn sinisessä pakkauksessa on aivan vastustamatonta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Too Facedin pakkaukset tosiaan taitavat olla aika Tiffanyn sinisiä. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives