Painotonta kosteutusta


On suorastaan vääryys etten ole kirjoittanut Moroccanoil -tuotteista blogiini aikaisemmin. Itsehän tutustuin näihin jo silloin, kun purkit piti tilata merten takaa. Taisin hehkuttaa näitä jo silloin kampaajallekin, kun hän kerran tiedusteli hiusteni hyvää kuntoa. Kerroin salaisuudekseni Morocconoilin klassisen hiusöljyn, jota olin käyttänyt jo pidemmän aikaa hiustenlatvojen vahvistamiseen. Vuosien saatossa käytössäni on ollut useita pulloja Extra Volume -sarjan shampoota ja hoitoainetta, jotka ovat kesällä must have, kun haluan hiukseni pysyvän hoidettuina, mutta ilmavina. Monena talvena taas olen kääntynyt Hydrating -sarjan shampoon ja hoitoaineen puoleen, jotka tuovat kosteutta kuiville hiuksille. Sarjan kosteuttava muotoiluvoide on yksi suosikkejani ja se sopii loistavasti myös hennolle hiuslaadulle kuten omani. Hiuksista tulee paksumman oloiset ja vähemmän sähköiset.


Sain viime vuoden puolella PR-toimistolta viestiä, olisinko kiinnostunut testaamaan Moroccanoilin tuotteita. Kiinnostukseni heräsi, koska kumpikaan tarjotuista tuotteista ei ollut itselleni entuudestaan tuttu. Toinen testiin tulleista tuotteista oli Loistelias Kiiltosuihke. Sisältää runsaasti arganöljyä, joka lupaa antaa välitöntä kiiltoa ja suojaa ympäristön haittavaikutuksia vastaan.

Kiiltosuihke on pakattu lasipulloon, mikä ei ole se paras mahdollinen ratkaisu, jos tuotetta suihkuttaessa käsi on märkä tai muuten liukas. Tuoksu on tuttua Moroccanoilia, joka jakaa mielipiteitä, mutta josta itse pidän kovasti. Tuoksu ei jää kuitenkaan leijumaan ikuisiksi ajoiksi hiuksiin vaan se häviää vähitellen.

Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin n. 25 cm:n etäisyydeltä hiuksista ja sitä käytetään viimeistelyyn muotoilun jälkeen. Itselläni on lasimaiset ja hennot hiukset, mutta tämä sopi niille mainiosti: ei tehnyt hiuksia raskaiksi ja antoi niihin hieman lisää kiiltoa. Luulen, että kiiltoa tuova vaikutus olisi vielä paremmin nähtävissä karheissa hiuksissa.


Painoton kosteusnaamio kuullostaa nimenä jotenkin kivalta. Se on tarkoitettu hennoille ja kuiville hiuksille. Hoitonaamio lupaa kosteuttaa ja hoitaa kuivia hiuksia parantamalla niiden rakennetta, kimmoisuutta, kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Suositellaan käytettäväksi pyyhekuiviin hiuksiin 1-2 kertaan viikossa, vaikutusajan ollessa 5-7 minuuttia. Huuhdellaan lopuksi huolellisesti. Hiustenkunnon parantuessa käyttökertoja voi vähentää. 

Itse olen käyttänyt tuotetta kerran viikossa, jossain vaiheessa väli on ollut pidempikin. Naamio on tosi jämäkkää tavaraa, joten jo teelusikallinen naamiota riittää puoleen selkään ulottuviin hiuksiini. Käytön jälkeen oma takkutukka ei ole solmussa ollenkaan vaan harja suorastaan sujahtaa läpi. Hiuksista ei tule kuitenkaan raskaat vaan ilmavuus säilyy. Sähköisyyttä on käytön jälkeen huomattavasti vähemmän kuin yleensä ja hiukset ovat silkinpehmoiset. Ei varmaan tarvitse sanoa, että tämä naamio oli omille hiuksilleni napakymppi. 

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Mikä on teidän Moroccanoil suosikki?

Hinnat:

Loistelias Kiiltosuihke 100 ml, n. 29 €
Painoton Kosteusnaamio 250 ml, n. 45 €

Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi. 1. Mä käytän light-öljyä joka pesun jälkeen latvoihin ja tykkään kovasti! Moroccanoilin shampoisiin ja hoitsikoihin, puhumattakaan tuosta naamiosta, olisi ihana tutustua, mutta hinta on toistaiseksi hillinnyt ostohaluja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljy on kyllä mielettömän riittoisaa, se pullo vaan kestää, kestää ja kestää...

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä uskomattoman hyvältä tuo painoton kosteusnaamio, juuri sopivasti hennoille (suomalaisittain tyypillisille) hiuksille vielä suunnattu. Tuo öljy on kanssa sellainen klassikko, jota kiinnostaisi kyllä joskus kokeilla. Lisäksi rakastan tuota vaaleanturkoosihtavaa väriä näissä paketeissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsehän käytän varsinaisia naamioita harvoin tai en juuri koskaan sen vuoksi, että ne tekevät oman luirun tukan aina liian raskaaksi. Turkoosi on kieltämättä tosi pirteä ja brändäys tuotteissa loistavasti onnistunut, erottuu ns. porukasta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives