Hienostuneelle miehelle


Miesten tuoksuja en olekaan vähään aikaan esitellyt. Kuvat yllä olevasta tuoksusta ovat olleet jo pitkään valmiina, mutta kirjoittaminen on odottanut inspiraatiota. Halusin kuitenkin postauksen tuoksusta ulos ennenkuin kevään tuoksu-uutuudet valtaavat markkinat, vaikka olenkin sitä mieltä, että syksyllä ilmestynyt Guccin Made to Measure sopii loistavasti jokaiseen vuodenaikaan.

Guccin Made to Measurea kuvaillaan kokeneen ja hienostuneen miehen tuoksuksi. Miehen, jonka mielipiteillä on painoarvoa. Tuoksun mainoskasvona toimii karismaattinen James Franco


Made to Measure on rakennettu kuin mittatilauspuku: jokainen vivahde ja raaka-aine tuovat tekstuuria ja rakennetta, sekä luovat harmoniaa. Tuoksu on mausteinen, itämainen ja se on räätälöity tekemään pysyvä vaikutus.

Ensituoksussa bergamotia, appelsiininkukkaa, laventelia ja aniksensiementä. Sydäntuoksussa muskottia, lummetta, luumua, kanelia ja katajanmarjaa. Pohjatuoksussa patsulia, nahkaa ja ambraa, jotka luovat tuoksuun miehistä hienostuneisuutta.


Made to Measure on näkökulmastani tyylikäs, ylellinen, lohduttava ja hivenen salaperäinen tuoksu. Itämaisista vivahteistaan huolimatta tuoksua leimaa raikkaus, eikä se ole ollenkaan raskas tuoksu, mitä voisi mausteisista raaka-aineista nopeasti päätellä. 

Mieheltä kuultua:

Mies on pitänyt tuoksusta kovasti. Se ei ole hänen makuunsa liian hallitseva ja sitä voi huoletta pistää jopa pari suihkausta. Alkutuoksu on raikas, mutta tuoksu syvenee iholla ollessa ja muuttuu syväksi ja erikoisemmaksi. Mies antoi kehuja myös tuoksun kestolle. 

Itselleni ei ollut mikään yllätys, että mies piti tuoksusta. Olisin voinut sanoa sen ainesosien perusteella. Olen pistänyt merkille, että miehen suosikkituoksut sisältävät melkein aina laventelia, nahkaa ja patsulia. Useissa on myös ripaus anista. Joten, jos oma nenäni on selvästi ihastunut ruusun ja jasmiinin vivahteisiin, niin miehen nenä erottaa yllämainitut.

Onko tuoksu teille tuttu?

Valikoima, koot ja hinnat:

Eau de Toilette 50 ml 79,90 €
Shampoo hiuksille ja vartalolle 150 ml 34,50 €
Aftershave Balm 75 ml 51 €
Deodorant Stick 75 g 31,50 €

Tuote saatu maahantuojalta. 1. Eipä ole tuttu, mutta täytyy tämäkin käydä nuuhkimassa. :)

  VastaaPoista
 2. Kuvauksen perusteella minö tykkäisin tuosta kovast, eli on kuin tehty meidän miehelle. Miestentuoksuja on tosi vaikea ostaa. Niitä ei tule nuuhkittua monta kertaa, että saisi kunnon käsitystä. Myös pullon tyylikkyydellä on merkitystä ja tuota kyllä kestää katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan tule tule paljon haisteltua, itse bongasin tämän syksyllä bloggaajien tuoksuillasta ja ihastuin välittömästi, sitten tämä tulikin ihan yllärinä erään toisen tuoksun mukana. Pulloa ehdottomasti kestää katsella. ;)

   Poista
 3. Ovatko nämä sinun esittelysi sponsoroituja/maksettuja mainoksia? Monista saa sellaisen kuvan. Escentualin kanssa sinulla on ainakin jonkinlainen diili?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainostuskäytäntö lukee tuossa blogini sivussa:

   Mainostuskäytäntö

   "Blogissani on paljon tuotearvioita, joiden tuotteita en ole ostanut itse vaan saanut ne blogin kautta testattavaksi. Jos postauksesta ei käy tarpeeksi selvästi ilmi, että jokin tuote on saatu blogia varten, kirjoitan sen postauksen perään. Mielipiteet luonnollisesti ovat omiani."

   Mitään "diilejä" minulla ei ole, jos jutustani lähtee linkki johonkin, niiden klikkailuista en saa penniäkään rahaa, jos tämmöisiä linkkejä joskus tulisi, niistä kyllä olisi maininta. Juttujen tekemisistä en saa rahallista korvausta.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives