Tomorrow Never Dies


Uskokaa tai älkää, mutta täällä mietitään tarkasti, mitä lakkaa kynsiin laitetaan tiettyinä päivinä. Vähintään yhtä tärkeä operaatio kuin hajuveden valitseminen. ;)

Uudeksi vuodeksi valitsin itselleni hieman epätyypillisen sävyn. Valintaan päädyin osin siksi, että halusin kynsille Essien toistaiseksi korkkaamattoman Stroke of brilliancen. Päänvaivaa aiheutti sen alle sopiva lakka. Itselläni kun ei siniseen taittavia lakkoja monia ole.

Pelasin varman päälle ja valitsin alle suosikkilakkani OPI:n Tomorrow Never Diesin, joka on jännä sävy. Valosta riippuen lakka näyttää kynsillä sinertävältä tai violetiltä.


Lakkauksessa alla on kolme kerrosta OPI:n Tomorrow Never Diesia, joka on hieman hankala lakka levittää, sillä se meinaa jättää raitoja. Kolmella kerroksella saa kuitenkin täyden peittävyyden ja tasaisen tuloksen. Päällä yksi kerros Essien Stroke of brilliancea.

Mitäs tykkäätte?

Essien lakka saatu blogin kautta, OPI:n lakka on itse ostamani.


 1. Todella kauniit kynnet! Lakat sopivat loistavasti yhteen.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ihan onnistuneet tuli, vaikka sininen ei ole se mun lemppariväri. :)

   Poista
 3. Täydellinen yhdistelmä! Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Tomorrow Never Diesilla ei voi mennä vikaan. :)

   Poista
 4. Tosi nättiä! Mä aion kans hankkia Stroke of Brilliancen ja As Gold As It Getsin, kunhan tilipäivä koittaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värisiä lakkoja.

  Oikein mukavaa uutta vuotta :).

  VastaaPoista
 6. Näyttää todella nätiltä! :) Itsekin oon sortunut ihan täysin kaikkiin kimallekynsiin, ne pysyykin niin paljon kauemman kauniina kuin normaalit sileäpintaiset lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein ennen innostunut glitteristä, mutta tänä vuonna ihastuin. Pysyvät todellakin melko hyvin kynsissä. :)

   Poista
 7. "Sinisestä Bondista" tulee mieleen Opin Ink joka mulla on. Se on myös sininen, joka oikeassa valossa hohtaa violettiin. Itse en harrasta glitterisiä päällyslakkoja, mutta tämä yhdistelmä on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut muistaakseni joskun Inkiä, kiva sävy! Mä vannoin joskus olevani harrastamatta glitteriä päällyslakkoja, mutta no, mieli on muuttunut viime aikoina. Aika kivoja. :D

   Poista
 8. Onpa upeat! Oikein sellaiset talvijuhlakynnet. :) Sininen on mun lemppariväri, vaikken kynsilakoissa sitä oikein osaakaan itse käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin näistä yllättävän paljon siihen nähden, että nää on siniset! :D Itsehän kuorrutin kotoa muutettuani kaiken sinisellä kotonani, tuli yliannostus. Nyt viime vuosina sininen ei sitten ole ollut listalla värimaailmassani kovin korkealla. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives