L`Eau de Chloè – Tuulahdus kesästä


Chloèn L`Eau de Chloè on kuin kävely raikkaassa ulkoilmassa. Tuoksu ei ole uusi vaan se lanseerattiin helmikuussa 2012. Haluan kuitenkin tehdä siitä postauksen, koska se on ollut porttini kesään pakkaspäivinä.

Tuoksun sisältämä ruusuvesi tekee siitä erityisen raikkaan, jos tuoksua vertaa alkuperäiseen Chloè -tuoksuun. Sanat pirteä, elegantti, raikas ja puhtaan saippuainen kuvaavat mielestäni tuoksua parhaiten. 


Alkutuoksussa hurmaavat sitrukset, greippi ja sitruuna. Vähän persikan vivahdettakin on aistittavissa. Sydäntuoksu on tulvillaan ruusua ja orvokkia. Pohjatuoksuina pehmeää meripihkaa, seetriä ja patsulia.


Tuoksun nenänä on toiminut Michel Almairac, joka loi mm. miestentuoksu suosikkini Escadan Magnetismin ja omaa nenääni erittäin paljon miellyttävän Guccin Rush 2 -tuoksun.

Chloè L`Eau on täydellinen tuoksu myös talveen. Vaikka se on kevyt ja kestoa on vain n. 4-6 tuntia, se tuo toiveen kesästä. Mikäs sen parempi ajatus kirpeänä talviaamuna.

Tuoksu on pullotettu yksinkertaiseen ja ylelliseen kuution muotoiseen läpinäkyvään lasipulloon. Ulkonäön viimeistelee elegantti hopeinen korkki ja kauniin vihreä nauha.

Chloè L`Eau de Chloè 50 ml, 58 €

Muita Chloèn tuoksuihin ihastuneita? 1. Chloén alkuperäinen EdT on ainoa tuoksu, jonka olen kuluttanut loppuun ja josta ostin heti (tarjouslöytö) uuden pullon. Kerrassaan ihana tuoksu. Pidän myös ruusua sisältävästä Choé Roses de Chloé -tuoksusta. Tämä arvostelemasi L'eau de Chloé taas ei ole lainkaan minun juttu. En myöskään pidä muista Chloé-tuoksuista poislukien edellä mainitsemani. "Ruusu-Chloen" tahtoisin, mutta kun alkuperäistä on täysi pullo en voi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chloè Roses on ihana, ruusunystävänä on pakko tykätä siitä, monesti kaupassa tullut laitettua ranteeseen ja nuuhkuteltu koko pvä. ;)

   Luulen, että tämä vetoaa saippuaisista tuoksuista pitäviin.

   Poista
 2. Tuo pullo on ihana! Tykästyin tuoksuun viime keväänä ja käytin sitä syksyyn asti. Tässä ja Escada Elixirissä on jotain samaa, paitsi muodossa. Se ruusu tietenkin, myös keveys ja hienostuneisuus. Ei tervehdi heti ovelta;)

  Pidin aikanaan kovasti myös Rush 2:sta, ja olisi kiva nuuhkaista sitä vielä joskus, mutta luulen, että se oli aikansa tuoksu eikä innostaisi samalla tavalla enää nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monesti ollut aikeissa ostaa Rush 2 ihan vanhojen aikojen muistoksi. Rush 1 en koskaan pitänyt (liian raskas), mutta kakkonen oli kovassa käytössä. Rush ei kyllä pullolla koreile ja pakkauskin oli muovisen epäkäytännöllinen, mutta annoin sen aikanaan anteeksi, koska tuoksu oli niin ihana. :)

   Poista
 3. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa tätä :) Minulla ei ole Chloén tuoksuista mitään kokemusta, mutta Escadan Magnetism oli joskus 10 vuotta sitten mulla vuoden verran käytössä. Se on kyllä hyvä tuoksu, mutta muistuttaa yhdestä tietystä vuodesta elämässäni, joten en voisi enää käyttää sitä, vaikka tykkäänkin. Jotkut tuoksut kuuluu tiettyihin ajanjaksoihin, on se hassua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tasan tarkkaan mistä puhut. Itselleni Salvatore Ferragamon Incanto Dream on sellainen tuoksu, että ei enää koskaan, vaikka se oli silloin ihana, niin se liittyy elämänvaiheeseen, joka oli itselleni erityisen raskas.

   Poista
  2. Juu, niin se vaan on. Hassua mutta totta. Sitä muuttuu elämän aikana ja jotenkin musta itsestä ainakin tuntuu, etten voisi käyttää samoja tuoksuja koko elämää. Jotkut tuoksut pysyy mukana, mutta kyllä se "valikoima" joiltain osin muokkautuu siinä samassa kun itse muuttuu ja elää elämää eteenpäin :) Ja kaikki tuoksut ei varmaan enää tuoksuisikaan samalta omalla iholla, kuin ennen. En ainakaan usko!

   Poista
 4. Tämä on minulle itkupotkuraivarituoksu. Olen lukenut tästä aivan ihania kuvauksia ja kuvitellut tuoksun olevan minulle sopiva vaan kun todellisuus oli ihan jotain muuta. Kuvauksesi "elegantti, raikas ja puhtaan saippuainen kuvaavat mielestäni tuoksua parhaiten" ovat ihan jotain muuta kuin mitä se pistävä lemu, jonka ihoni tämä tuoksu kehittivät yhdessä. Yhä edelleen harmittaa vietävästi.

  beylakraal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYYH! ;( Itselleni on ainoastaan yhden tuoksun kanssa käynyt samalla tavalla, olisin kiivaasti halunnut pitää Chanelin Alluresta, mutta ei. Alkoi itseäkin ihan tympiä ja piti käydä suihkussa, kun en kestänyt oman ihon ja Alluren coctailia. :D

   Poista
 5. Chloén tuoksut ovat ihania ja nuo pullot, täydellisiä! Itsellä on se alkuperäinen, johon ihastuneena äitini osti käsitykseni mukaan tämän version :) Aina välillä vanhemmilla käydessäni "lainaan" äidin tuoksua, itse käytän nykyään aika harvoin tuoksuja, koska jossain vaiheessa sain niistä ihoreaktioita O___o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts kuullostaa kivuliaalta. :/ Pitää ehkä suikauttaa vain hieman puuvillaisiin vaatteisiin, vai ottaako se reaktion niistäkin?

   Poista
  2. Ei onneksi ollut mitään kivuliasta ihottumaa, mutta siis sellaista epämääräistä röhelöä/psoriasta muistuttavia laikkuja tuli käsivarsiin ja niitä kutitti jatkuvasti. Siirtyminen hajustamattomiin tuotteisiin auttoi luonnollisesti, samoin hellävaraisiin pesuaineisiin. Itse veikkaan syyllisen olleen lopulta liian pesevä suihkusaippua hajusteineen joka sysäsi ihottuman alulleen, nyt ihon parannuttua pystyn käyttämään hajuvesiä halutessani, mutta aina on persiissä pieni pelko, että joku vastaava reaktio syntyy :T Siksi pelaankin varman päälle ja käytän hajuvettä n. 1-2 kertaa viikossa, joskus en lainkaan!

   Poista
 6. Tää on ihana tuoksu. Ollut jo pitkään mun ostoslistalla :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives